Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה ספורטיבו,

כמה ברברת, כמה תוכן, כמה מגה פיקסלים, אני לא מבין, יצר הווכחנות נטוע בך כ"כ חזק שאתה לא מסוגל להודות בפשטות שדרייבשאפט קרבון יותר יקר מברזל?

או שכבר שכחת מזמן על מה מדברים ואתה רק מתווכח לשם השעשוע ומכח האינרציה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בגירה,

אתה צודק, כל הדיון כאן הוא סביב הדרייבשאפט. קרבון יקר מברזל ולכן הג'וליה למעשה כבר עכשיו נכשלה מסחרית.

David32,

אתה מדבר על נגזרות של המחיר. משחקי אבזור יש עד אין קץ וגם אני יכול לכתוב לך כאן עוד 4 דוגמאות לכל מיני תצורות שונות ומשונות בהן תמכר הג'וליה. כל עוד לא ידוע לנו כמעט כלום על הג'וליה, זה קצת מיותר.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הופה, פתאום שמתי לב שפה:

מה שאומר ש:

א. Y$ של הסאאב (ששששש אל תגלה שזאת ג'וליה במסווה ) נמוך יותר מY$ של מתחרה.

ב. איבזור A של הסאאב נמוך מהA של המתחרה.

ג. סאאב יחליטו שהמחיר של הרכב החדש יותר יהיה יותר מX$ (כדי להשאיר איבזור A ורווח Y$)

ד. עובדים עלינו בעיניים והמחיר של החומרים האקזוטיים היקרים לא באמת יקר וזה יותר עיניין של גימיק.

הגיוני לא?

שכחתי לכתוב "או" בין כול סעיף, אבל אני מתאר לעצמי שהבנת את זה.

אם זה קצת מיותר, אז סלח לי, אבל כול השירשור הזה מיותר והוא צריך להיראות ככה:

"אלפא הכריזו על הג'וליה החדשה" -> אלף צפיות , אפס תגובות.

חזרה לרגע לעיניין התמחור.

אשמח לשמוע ממך איך הרכב כולשהו יכול להציג גם מחיר דומה או קטן יותר, גם חומרים מתקדמים, גם איבזור ברמה גבוה וגם עדיין לגרום ליצרן רווח כאשר הוא מנסה להתברג לתוך קטגוריה עם מתחרים חזקים ומוכרים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה מצחיק שאתה חושב שהדרייבשאפט הוא החלק המרכזי סביבו נבנה התמחור של הג'וליה - מרגיש קצת כאילו אתה מחפש במה להתפס. יש עוד המון משתנים (אשר אינם ידועים לנו).

אתה מוזמן להמשיך להתדיין בנושא הזה, אני אמתין שיתפרסם מידע נוסף.

פורסם

ספורטיבו - איש ממשתתפי השרשור לא יודע כמה עולה לייצר מכונית מדגם 4C או ג'וליה, איש גם איננו יודע מה המחיר שמשלם היצרן (אלפא) לספקי המשנה שלו בעבור כל פריט ופריט שהוא רוכש מהם.

אבל בוא ונסכים שמכונית כמו ה- 4C היא מכונית תדמית שתפקידה לייצר הילה סביב שאר מוצרי היצרן , במצב הזה היצרן בהחלט יכול לקבל החלטה שאת המכוניות האלה הוא מוכן למכור בזול יחסית להפסיד על כל יחידה, מתוך ראיה שההפסד יחסוך לו כסף בתקציב הפרסום ויחזיר את עצמו בהגדלת המכירות של המכוניות עליהן הוא מרוויח.

תביא בחשבון שבכמויות הזעומות שהרכב מיוצר סבסוד עמוק של כל יחידה עדיין לא יגרום להפסד מצרפי גדול.

בקיצור, יתכן שמדובר ב"לוס לידר" בדיוק כמו שישנם כאלה בסופר הקרוב למקום מגוריך, שם עושים מבצע הפסדי על הקולה ומרוויחים על שאר הפריטים.

פורסם (נערך)

אני בהחלט מסכים איתך. אמנם אנחנו לא יודעים את המספרים, אך זה באמת ייתכן לגבי ה-4C.

אם לחשוב על זה, לאור מגבלת הייצור, אלפא יכלו לתמחר אותה הרבה יותר גבוה ועדיין למכור את כל המלאי (ועל הדרך להציג אולי פנים יוקרתי יותר). הניחוש שלי הוא שהם רצו להעיר את קהל היעד העתידי ולכן לא עשו זאת.

הג'וליה לעומת זאת היא מוצר אשר אמור להמכר במעל 100,000 עותקים בשנה ולכן זה כמובן לא הגיוני שם.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

פורסם
בוודאי, אבל מכאן ועד לתמחר את הג'וליה המרחק רב. אתה בא וטוען שהמחיר יהיה גבוה מידי ואם לא אז המתחרים עושים עלינו קופה. כדי לטעון זאת עליך לדעת, לכל הפחות, את עלות הייצור של הג'וליה, עלויות שיווק אשר מועמסות על כמות יח' משוערת (ותיקונים לאחר מכן, ברגע שיש נתונים קונקרטיים) ועוד. יש לך את המידע הזה? לא.

ההסתכלות שלך מעט משעשעת. מה זה "יספוג"? אף אחד לא סופג כלום. יש יצרן שמייצר מוצר בעלות C ומשווק אותו במחיר P ויש K צרכנים אשר מעוניינים לרכוש את המוצר באותו מחיר P.

1. היכן הצהירו אלפא כי אינם מעוניינים להרוויח על כל יח' של 4C? לצורך העניין, קיימת הצהרה שכזו מפי מרקיונה אודות פיאט 500E (החשמלית אשר נמכרת במדינת קליפורניה בלבד).

2. אלפא 4C היא אכן Halo car אשר ככל הנראה מטרתה היא לקדם את תדמית אלפא רומאו בקרב צרכנים ממעמד הביניים (בראייה עולמית) - הרי זהו קהל היעד של אלפא החדשה. מכאן ועד להצהיר שעלות הייצור של כל יחידה עולה על ההכנסה בגין מכירתה יש מרחק מסויים. יש לך מידע לגבי זה?

3. בהחלט ייתכן שעקב כמויות הייצור הגדולות יותר (הצפויות) של הג'וליה גם עלות הייצור של חומרים כמו סיבי פחמן ירדה - בין אם בעזרת שיטות ייצור חדשות ובין אם עקב כמויות נטו (וכנראה שניהם גם יחד).

לפחות אתה מודה שאתה לא יודע - גם אני לא יודע כמה עולה להם לייצר דרייבשאפט מסיבי פחמן, משער שסכום הגיוני וכאמור, אף אחד לא "סופג" כלום.

אין לך כלים להשוות את עלויות הפיתוח של הג'וליה למתחרות הגרמניות. דברייך הם בגדר ספקולציה לא מבוססת - באותה מידה אני יכול לטעון שהן זולות יותר וזה יהיה תקף באותה מידה.

מה שכן, קח בחשבון שהפלטפורמה שפיתחו עבור הג'וליה תשמש עוד כמה וכמה רכבים, ופיתוחים על בסיסה ישמשו גם דגמים של מזראטי ואולי מותגים נוספים.

לגבי המחיר, הנהלת FCA הצהירה בעבר כי מזראטי "יתקפו" את הגרמנים מלמעלה ואלפא מלמטה. נחיה ונראה.

העיצוב שלה מעולה, בעיניי. כל אחד ודעתו ואין טעם להתווכח על כך - מה שכן, אני משער שיצליחו למצוא עוד 120,000-150,000 אנשים בעולם אשר ירכשו את הרכב.

1. העיצוב שלה יכול להיות מדהים בעיניך. זה לא סותר את העובדה שהלכו פה על "בטוח". בייחס להייפ, ולייצור הציפיות העיצוב ג'נרי לחלוטין.

2. מישהו יספוג את עלות הייצור=הוא יגולם במחיר.

3. אומנם לא שמעתי הצהרה של אף בכיר בפיאט לגבי ה4C, אבל רק מהכמויות שבהם הרכב מיוצר, ומהליך הייצור הלא פשוט אפשר להבין שהדגם הזה לא נועד על מנת לשבור שיאי רווחיות. להשוות את העובדה שה הצליחו להשיג תמחור של קאיימן זה קצת מצחיק כי הקיימן מיוצרת בכמויות "קצת" יותר גדולות, והקאיימן מייצרת "קצת" יותר רווח, ובביצועים בטח לא נופלת.

4. אתה פשוט מתכחש למציאות, למרות שאתה לא מפסיק לפלוט מילים שמוכיחות את המציאות, "אין לך כלים להשוות את עלויות הפיתוח של הג'וליה למתחרות הגרמניות. דברייך הם בגדר ספקולציה לא מבוססת...מה שכן, קח בחשבון שהפלטפורמה שפיתחו עבור הג'וליה תשמש עוד כמה וכמה רכבים, ופיתוחים על בסיסה ישמשו גם דגמים של מזראטי ואולי מותגים נוספים. "

ואתה טוען שאני מתבסס על ספקולציות? הצחקת אותי.

כשBMW מחשבים עלות פיתוח הם יודעים טוב מאוד כמה חתיכות הם הולכים למכור. כשאלפה מחשבים עלות פיתוח הכל הוא בגדר ספקולציה, כתוצאה מכך חייבים לקחת מרווח ביטחון.

מעבר לכך אני מרגיש שאני מתנצח עם פאנבוי טיפוסי. בהצלחה עם הגישה הזו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
1. העיצוב שלה יכול להיות מדהים בעיניך. זה לא סותר את העובדה שהלכו פה על "בטוח". בייחס להייפ, ולייצור הציפיות העיצוב ג'נרי לחלוטין.

מסכים שהם לא הרשו לעצמם לעשות כאן "8C" וטוב שכך. יחד עם זאת, נראה לי שכדאי שתרענן את ההגדרות שלך: עיצוב גנרי זה משהו כמו גולף או אאודי. הג'וליה, גם אם לא כתבה מחדש את ספר החוקים של עיצוב בתעשיית הרכב, עדיין ייחודית בהשוואה למתחרותיה.

2. מישהו יספוג את עלות הייצור=הוא יגולם במחיר.

בסוף הכל מגולם במחיר, זה ברור, פשוט זה נשמע כאילו אתה כותב מעמדה מתחסדת וצדקנית כאילו מי מהיצרנים חייב לתת לך מחיר "הגיוני".

3. אומנם לא שמעתי הצהרה של אף בכיר בפיאט לגבי ה4C, אבל רק מהכמויות שבהם הרכב מיוצר, ומהליך הייצור הלא פשוט אפשר להבין שהדגם הזה לא נועד על מנת לשבור שיאי רווחיות. להשוות את העובדה שה הצליחו להשיג תמחור של קאיימן זה קצת מצחיק כי הקיימן מיוצרת בכמויות "קצת" יותר גדולות, והקאיימן מייצרת "קצת" יותר רווח, ובביצועים בטח לא נופלת.

בשביל הספורט ולמען הסדר הטוב, כמה יחידות של הקאיימן וכמה יחידות של ה-4C מיוצרות בשנה, האם ידועים לך נתונים אלו?

4C בהחלט לא נועדה להיות דגם של "לחם וחמאה", על כך אין לנו ויכוח. אך האם זה אומר בהכרח שהם מפסידים על כל יחידה? אולי כן, אולי לא ובכל מקרה הנתונים אינם ידועים לנו. כמו כן, אין לנו מידע לגבי הרווח פר יחידת קאיימן ולכן זה קצת מגוחך לקרוא קביעה נחרצת מטעמך בעניין זה.

מה שאנחנו כן יודעים הוא שאין עוד רכב נוסף בעולם אשר יש לו שלדת קרבון פייבר ובנוי מעוד שלל תרכובות לא שגרתיות במחיר שאפילו מתקרב לזה של ה-4C.

*לא הבנתי את הרלוונטיות של ההערה לעניין הביצועים.

4. אתה פשוט מתכחש למציאות, למרות שאתה לא מפסיק לפלוט מילים שמוכיחות את המציאות, "אין לך כלים להשוות את עלויות הפיתוח של הג'וליה למתחרות הגרמניות. דברייך הם בגדר ספקולציה לא מבוססת...מה שכן, קח בחשבון שהפלטפורמה שפיתחו עבור הג'וליה תשמש עוד כמה וכמה רכבים, ופיתוחים על בסיסה ישמשו גם דגמים של מזראטי ואולי מותגים נוספים. "

ואתה טוען שאני מתבסס על ספקולציות? הצחקת אותי.

אתה חייב להחליט אם אני מתכחש למציאות או מוכיח אותה, בילבלת אותי. אה, ועוד טיפ קטן: אם אתה כבר מצטט אותי ומגיב לדבריי מיד לאחר מכן, לפחות צור הפרדה ברורה בין הדברים למען הקוראים.

לעניין, אני בהחלט טוען שאתה מתבסס על ספקולציות - שזו צורה יפה להגיד שאין לך שמץ של מושג על מה אתה שח. לעומת זאת, הציטוט של דבריי אשר הבאת כדוגמא, כאילו כדי להוכיח שאני ממציא כאן משהו, הוא למעשה הצהרה של הנהלת FCA ואלפא רומאו, אז...

כשBMW מחשבים עלות פיתוח הם יודעים טוב מאוד כמה חתיכות הם הולכים למכור. כשאלפה מחשבים עלות פיתוח הכל הוא בגדר ספקולציה, כתוצאה מכך חייבים לקחת מרווח ביטחון.
אתה עובד בב.מ.וו? אם לא, איך אתה יודע מה הם יודעים?

אבל עזוב, אני אקל עלייך, אף אחד, כולל ב.מ.וו, לא יכול לדעת כמה, בטח לא בדיוק כמה, יחידות של המוצר שלו הולכות להמכר. ניתן לשער על בסיס מודלים כלכליים כאלו ואחרים ואז המציאות תוכיח עד כמה הם היו קרובים או רחוקים.

מעבר לכך אני מרגיש שאני מתנצח עם פאנבוי טיפוסי. בהצלחה עם הגישה הזו.
מעולם לא הסתרתי את חיבתי לאלפא רומאו. באם הדבר פסול בעינייך אתה מוזמן _______ (השלם את המשפט עם סיומת יצירתית לבחירתך).

פורסם

"Production of Alfa Romeo 4C was originally estimated to be over 1000 units per year,[27] with an upper limit of 3500 units per year, depending on the quantity of carbon fiber chassis that can be built by the supplier Adler Plastic.[28][29][30] Within the 3,500-unit quota, 1,000 units of which are earmarked for Europe"

מקור

"Overall,30,510 cars in the 911 model series were delivered tocustomers. 12,833 Boxsters and 10,764 Caymans weredelivered to customers" וזה אפילו לא לכל השנה.

מקור

ממש "קשה" לחפש בגוגל ולמצוא תשובות.

ההערה שלי על הביצועים באה להראות שכל החומרים המרוכבים האלה הם אחלה פוזה, אבל איך אומרים את הכסף סופרים במדרגות, ובפורשה סופרים הרבה יותר כסף, והביצועים לא נופלים אם בכלל.

כפי שאמרו קודם אלפה רצו לייצר דגם במהירות שיחזיר את המותג לחזית הבמה. אז כנראה שהם עשו בשכל כשלקחו קבלן חיצוני שיבנה להם שילדה מקארבון, גם אם זה אומר ייצור בכמויות מצחיקות. מה שכן להשוות את התמחור ה"מדהים" שהם הצליחו להשיג ביחס לקאיימן זה כבר לא דברי טעם.

הציטוטים שהבאת של הנהלת אלפא הם ספקולציות נטו. הם מדברים על דגמים שבקושי קיימים על הנייר.

יפה אמרת בBMW יכולים לנחש על סמך מודלים כלכליים. בגלל שיש להם המון מידע מהשנים האחרונות המודלים שלהם אשכרה יכולים לחזות משהו.

על סמך איזה מודל בדיוק החברה באלפה מבססים את החישובים שלהם? המודל של ה159? המודל של ה156? של הג'ולייטה?

אם הם מבססים את המודל שלהם על סמך זה שהג'וליה תתומחר מול ה-3 ותזנב/תעקוף את המכירות שלה אז זה חתיכת מודל אופטימי וספקולציה אחת גדולה. אני מקווה שהם לא מסתמכים על זה, אלה פשוט לוקחים הערכה לעלות ייצור יחסית גבוהה שתרד עם הזמן.

הבעיה עם פאנבויס היא שכשמתווכחים איתם הדיון הופך לחסר טעם, לכן אני לא רואה צורך להמשיך להתנצח איתך על הנושא.

אני מקווה שאלפא יצליחו גם אם זה לא יהיה כפי שאתה חושב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הקדמת אותי עם הנתונים, אני רציתי להמר שאלפא רומאו מייצרים בשנה, מה שהדילר של פורשה בבברלי הילס מוכר בחודש.:twisted:

בנימה רצינית יותר, מתוך הדו"ח השנתי של פורשה (עמוד 64), ייצור ומכירה קאיימן עפ"י שנים קלנדריות עמדו על:

2012- 13,316 יח'

2013- 28996 יח'

2014- 23,211 יח'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^ בלי קשר לדיון כאן,

מעניין מה גרם לירידה החדשה בשנת 2014.

--------------------------------------------

ממש "קשה" לחפש בגוגל ולמצוא תשובות.

אני מכיר את הנתונים.

ההערה שלי על הביצועים באה להראות שכל החומרים המרוכבים האלה הם אחלה פוזה, אבל איך אומרים את הכסף סופרים במדרגות, ובפורשה סופרים הרבה יותר כסף, והביצועים לא נופלים אם בכלל.

הערה לא רוולנטית לדיון ולא רלוונטית באופן כללי. בכל אופן, אין מדובר רק על ביצועים נטו, יש גם את עניין התחושות של רכב קל משקל. אגב, בקרוב תופיע גרסת תלתן ירוק של ה-4C. יהיה מעניין. (אם כי עניין הביצועים, כאמור, איננו רלוונטי לדיון).

כפי שאמרו קודם אלפה רצו לייצר דגם במהירות שיחזיר את המותג לחזית הבמה. אז כנראה שהם עשו בשכל כשלקחו קבלן חיצוני שיבנה להם שילדה מקארבון, גם אם זה אומר ייצור בכמויות מצחיקות. מה שכן להשוות את התמחור ה"מדהים" שהם הצליחו להשיג ביחס לקאיימן זה כבר לא דברי טעם.

למען האמת מי שבחר להשוות אותה לקאיימן הוא אתה, אז אם אתה כל כך מתנגד להשוואה הזו, תפסיק. כך או אחרת, התמחור של 4C, ביחס לחומרים מהם בנויה, הוא עדיין מרשים.

הציטוטים שהבאת של הנהלת אלפא הם ספקולציות נטו. הם מדברים על דגמים שבקושי קיימים על הנייר.

יפה אמרת בBMW יכולים לנחש על סמך מודלים כלכליים. בגלל שיש להם המון מידע מהשנים האחרונות המודלים שלהם אשכרה יכולים לחזות משהו.

על סמך איזה מודל בדיוק החברה באלפה מבססים את החישובים שלהם? המודל של ה159? המודל של ה156? של הג'ולייטה?

הכל ספקולציות. מה שכן, ההנהלה של FCA לא רק מדברת, אלא גם עושה ויש תוצאות בשטח. סדרה 3 זה לא מודל כלכלי, גם לא 159 - אלו הם מוצרים. ברור כי נקודת הייחוס של ב.מ.וו הינה מבוססת יותר שכן הם כבר קיימים בשוק, אך הניתוח הכלכלי הוא מעבר ל-"כמה יח' מכרנו?".

הבעיה עם פאנבויס היא שכשמתווכחים איתם הדיון הופך לחסר טעם, לכן אני לא רואה צורך להמשיך להתנצח איתך על הנושא.

אני מקווה שאלפא יצליחו גם אם זה לא יהיה כפי שאתה חושב.

אתה מוזמן להמשיך או לעצור כרצונך.

......

פורסם

הדיון לדעתי לא "האם הם מוכרים כל דגם בהפסד או לא".

כמו כל תאגיד או חברה מסחרית אלפא צריכים אוויר לנשימה וכסף לפיתוח עתידי וייצור דגמים חדשים. כרגע אין להם אף דגם בהיצע שנמכר בכמויות כאלה שיכולות לתת להם את האוויר הזה.

להזכירכם גם יצרן נחשק ומבוקש כמו פורשה היה צריך לייצר suv ל"ציבור הרחב" כדי להקפיץ את כמות המכירות ולייצר כסף שישמש אותו לפיתוח עתידי של דגמי פורשה "אמיתים".

לדעתי אלפא יהיו מאוד זהירים עם הג'וליה ויחשבו פעמיים לפני כל חלק שישימו בדגם ה"עממי" ובמקרה הזה לדעתי גם יוותרו על הרבה דברים אקזוטים ויקרים , העיקר לנסות לדחוף אותה חזק ולהרוויח כסף (רואים את זה כבר עם העיצוב הדיי שמרני).

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
להזכירכם גם יצרן נחשק ומבוקש כמו פורשה היה צריך לייצר suv ל"ציבור הרחב" כדי להקפיץ את כמות המכירות ולייצר כסף שישמש אותו לפיתוח עתידי של דגמי פורשה "אמיתים".

להזכיר, את התחייה של פורשה בשנות ה-90' החלה הבוקסטר המוצלחת, ובעקבותיה זניחת מנועי קירור האוויר והשיקוץ (קאיין).

כמו חברי הפורום, גם האנליסטים סקפטים לגבי התחייה של אלפא, ומרקיונה כבר הודיע שאם הג'ולייה תיכשל, כל התוכניות יוקפאו. קיומו של המותג מוטל במידה רבה על הג'ולייה...

קשה להמר על זה שהיא תצליח, אבל בסופו של דבר, כחובבי רכב, אנחנו רוצים לחלום על משהו שיהיה יותר נחשק מ-BMW...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

מסכים איתך זה בדיוק מה שאני טוען ומוסיף שבגלל כל הרשום הנ"ל לדעתי אלפא יהיו מאוד זהירים ואולי אפילו "משעממים" (יחסית כמובן למה שמצפים מהשם הזה), כל זאת על מנת להצליח . בואו נאמר שהחשיבות של הג'וליה לדעתי שוות ערך לחשיבות הקאיין עבור פורשה אי שם בשנות ה2000.

ואם כבר אנחנו צריכים לקוות שהג'וליה תצליח לא כמכונית אקסוטית, אלה כמכונית נמכרת ו"עממית" ואז כבר אלפא תוכל להרשות לעצמה להתפרע..

עריכה אחרונה על ידי BIG PAPA

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אז בזמן שאנחנו מתווכחים כאן, במחלקת ה-R&D של אלפא רומאו לא מבזבזים זמן והצפינו לנורבורגרינג אשר בגרמניה לסשן בדיקות על המסלול אשר יימשך כ-14 ימים. "לרוע מזלם" במהלך ארוחה במסעדה כתבים של המגזין האיטלקי AlVolante קלטו ליד מי הם יושבים ורשמו כל מילה. אחד הדברים ש"ברח" להם הוא מהירות מקסימלית של 321 קמ"ש (!).

alfa-romeo-giulia-2015-spy_4.jpg?itok=gQ8KHCN6

בנוסף לתמונות בגוף הכתבה תמונות נוספות וסרטון קצר (חבל שלא שומעים את צליל המנוע עקב הרוחות והמיקרופון הלא איכותי).

לדוברי איטלקית: Alfa Romeo Giulia: lo sviluppo prosegue al Ring

תרגום גוגל לעצלנים: Alfa Romeo Giulia: the development continues to Ring

בנוסף, הופיע סרטון רשמי חדש:

https://www.youtube.com/watch?v=HWrsSq7M1Uo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...