Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שלא הבין איך הגענו לדבר על תקליטים שבורים. הכוונה לזה:

דיון שבו מרגישים שמדיינים עם בנאדם ולא עם תקליט.

לא נראה לי שכמה אנשים פה היו עוברים את מבחן טיורינג.

בגירה חבל שאתה ממשיך להאכיל את הטרול.

לא הבנת שיש לך עסק עם פאנבוי שיותר גרוע מילד בן 12 שגולש בפורומים של אפל?

(הכוונה לא לRK)

מרגיש כאילו אי אפשר לנהל שום דיון רציני על תוצרת איטליה

מעבר לכך אני מרגיש שאני מתנצח עם פאנבוי טיפוסי. בהצלחה עם הגישה הזו.

הבעיה עם פאנבויס היא שכשמתווכחים איתם הדיון הופך לחסר טעם, לכן אני לא רואה צורך להמשיך להתנצח איתך על הנושא.

אני מקווה שאלפא יצליחו גם אם זה לא יהיה כפי שאתה חושב.

אני לא ראיתי אף תקליט שמנגד. אולי אתם מדמיינים תקליטים שמנגד?

אני ראיתי אנשים שיש להם ביקורת בונה, יחד עם ספק מסוים כי מה לעשות אלפה לא ממש נתנו לנו את האפשרות בשנים האחרונות להכריז על רכב שהם מוציאים כהצלחה בטוחה.

מצד שני ראיתי אצל אותם אנשים את התקווה שבאמת הפעם אלפה יולידו משהו שאפשר להדביק עליו את הסמל אלפה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשש לקחת 5 ציטוטים שלי, חלקם חלקיים , שבמקרה מדברים/מופנים לבנאדם אחד, אתה, ובכך הראת שאני תקליט.

ממש רמה של גנון-טרום גן חובה אני חייב לציין.

למזלי אני לא צריך כל כך להתאמץ. הדברים שאתה כותב מדברים בעד עצמם, ולא צריך להביא חצאי ציטוטים/ציטוטים ולאגד אותם יחד כדי להבין עם מי יש לנו עסק.

נראה לי שכדאי שנשאיר לך את הדיון. אתה תמשיך במלאכתך בלהפוך כל פרט קטן כולל שמועות בלתי מבוססות הנוגעות לאלפה למדהים/מטורף/פריצת דרך/הדבר הבא. אותי זה כבר משעמם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני מתקשה להאמין שזה משעמם אותך.

מה זה ציטוטים חלקיים? הורדתי רק את החלקים הלא רלוונטיים (כלומר את אלו שהיה בהם רמיזה ל-, זיק של התייחסות עניינית). לא ערכתי או סילפתי את דברייך, פשוט אספתי את התגובות האחרונות שלך בשרשור הזה.

פורסם (נערך)

ברור שבציטוטים שהבאת כתובים אותם דברים כי אני מדבר עליך, ומה לעשות זה הרושם שקיבלתי, ומסתבר שאני לא היחיד, ובאיזשהו מקום אף הודת בזה. אם הייתי מכיר אותך מעבר לתגובותיך בנושא תוצרת איטליה אולי הייתי רושם שאתה גם בנאדם נפלא, ואחלה גבר. נזכרתי, אתה כותב ביקורות טוב זה גם אני יכול להגיד על בסיס ההיכרות שלי איתך דרך הפלטפורמה הזו.

בכל מקרה הפכנו ופה אני גם אשם (יודע מה אולי אשם עיקרי) את הדיון הזה לאני מולך.

אני מפסיק. אתה מוזמן להמשיך.

את דעתי עליך כתבתי.

חבל לי כי פשוט לא ניתן לנהל איתך דיון שיגיע לאנשהו במה שקשור לתוצרת איטליה. אתה מוזמן להמשיך להוביל את הדיון למחוזות מופלאים(חצי דמיוניים).

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

טייב.

אגב, אל תאכל יותר מידי פלפל חריף - לפעמים זה שורף ביציאה.

---------------------------------------------------------------------------------

Top speed Alfa Giulia Quadrifoglio well over 300km/h | AutoEdizione

עיקרי הדברים:

- האיטלקים החליטו ש-Quadrifoglio Verde הוא שם מסובך מידי עבור לא איטלקים. אז הם ויתרו על ה-Verde...

- מדברים על מחיר התחלתי של 76,300 יורו. זה כמעט זהה למחיר של M3, אשר לפחות על הנייר נחותה מהג'וליה תלתן, וזול מהמרצדס המקבילה (С63 AMG S) אשר בעבורה תאלצו להפרד מכ-84,000 יורו בגרמניה.

- ההשקה המלאה של הג'וליה תהיה בתערוכת פרנקפורט, על אדמת גרמניה...

- תחילת הייצור בחודש אוקטובר במפעל קאסינו שבאיטליה.

- כידוע כבר, התאוצה ל-100 קמ"ש אורכת 3.9 שניות והמהירות המירבית הינה כ-321 קמ"ש. נטען כי גם זמני ההקפה בנורבורגרינג מרשימים. מעניין לגלות מהם.

- מי שלא יכול להתאפק מוזמן להתרשם מהג'וליה במציאות בארזה - Arese (מילאנו). בנוסף, בארזה נפתח המוזיאון החדש Museo Storico והוא מאוד מרשים (כך התגובות).

---------------------------------------------------------------------------------

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

פורסם
שאלה כזאת.

לפי מה שקראתי הנהלת הנורדשלייפה הגבילה את המהירות במקטעים שבאמת אפשר לפתח מהירויות גבוהות והיה רשום שזה תקף להכול יעני אין יותר שיאים.

או שאולי הבנתי לא נכון?

מעבר לכך שהנהלת הנורבורגרינג כבר פועלת להעיף את השטות המפגרת הזאת לפח, המהירות המירבית נמדדה במסלול נארדו.

מי בכלל בודק מהירות מקסימלית אפשרית ברינג?

למה התכוונת כאן ב"השטות המפגרת הזאת"?

להגבלת המהירות?

אם כן, אז לא הבנתי אותך, חשבתי שהתכוונת למדידת הזמנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איך "יעני אין יותר שיאים" הפך לשיאי מהירות בישורות ברינג? איך?

רשמת שטוענים שהג'וליה עשתה זמן יפה ברינג, איך הם יעשו זמן יפה אם יש הגבלת מהירות?

במקום אחד לפי מה שאני זוכר הגבלת המהירות היא 200, לפי ההיגיון זה אומר שגם ברכב "רגיל" אפשר להגיע שם למהירות הזאת, לכן אני שואל.

איך הג'וליה תעשה זמנים יפים ברינג כשהיא מוגבלת במהירותה ולדוגמא ה M3 לא הייתה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

(בחייאת אל תתקן אותי...)

הנה, תיקנתי לך :-P

------------------------------------------------

ראיון מעניין עם המהנדס הראשי, אשר זכה לכינוי "Head Skunk" (צוות הפיתוח הסודי נקרא Skunkworks):

Seven surprises on new Alfa Romeo Giulia revealed by chief engineer

עיקרי הדברים:

1. אלפא רומאו ג'וליה פותחה מ-0 תוך שנתיים וחצי.

2. האופי של ה-Skunks, צוות של עשרה.

3. מדוע הג'וליה משתמשת בנדיבות באלומיניום וסיבי פחמן.

4. יש ניחוח של פרארי בהתנהגות.

5. התלתן יכול לשגר את כל המומנט שלה לגלגל בודד.

6. מנוע ה-V6 החדש הוא אלפא קלאסי.

7. אווירודינמיקה אקטיבית אשר מתאימה את עצמה כל הזמן (כמו במטוסים).

skunkworks.jpg?scale=down

• חודש מאוחר יותר...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...