Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד שני אאודי אף פעם לא שחררו גרסה עם הנעה אחורית. הנעה קדמית נתפסת כטכנולוגיה מתקדמת יותר, וזה התדמית של אאודי.

רק כפולה או קדמית, ואת זה יש גם באלפא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא פה לוויכוח לשם הוויכוח.

עולם הרכב הינו טעם מאוד אישי, והרי זוהי התוצאה למגוון העצום וכמות האופציות המטורפת העומדת לפני כל צרכן רכב.

באופן אישי, כשאני בא לקנות רכב לא מעניין אותי האם הוא נתפס כנחות או בעל עליונות בגלל סוג ההנעה.

מעניין אותי איך הוא מתנהג.

זה יכול להתבטא בכח, בהתנהגות או באבזור (ועדיפות לשלושתן)

היו לי רכבים בעלי הנעה קדמית חזקים, וחלקם עם המון המון כח, ורכבים כפולה וכן בעלי הנעה אחורית עם המון המון המון כח, ובסופו של דבר הרכב שאני הכי נהנה ממנו עד היום בעל הנעה אחורית ומנוע 2.0T שלא עובר את ה220 כ"ס...

דווקא בגלל ההתנהגות המאוזנת הוא הרכב שאני הכי נהנה ממנו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמובן שמדובר בעניין של טעם אישי, אני לא מנסה להתווכח איתך.

יש אנשים שמבחינתם מה שיותר מתקדם טכנולוגית, יותר טוב אז הוא גם יותר כיף.

יש מכוניות סלון עם הנעה קדמית שמתנהגות טוב יותר ממכוניות מסויימות עם הנאה אחורית.

גם אני חושב שברכב גדול הנעה אחורית או כפולה זה יותר מהנה ועדיף על קדמית.

פורסם

אשמח לשמוע איזה רכב סלון הנעה קדמית מתנהג טוב יותר ממתחרה ישירה בעלת הנעה אחורית.

לא בציניות, באמת לא מצליח לחשוב אפילו על אחד...

מה שעולה לא בראש מבחינת הנעה קדמית זה הS60 שממש לא מתנהגת טוב יותר מהמתחרות (גם לא בגרסת הR)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למשל וולוו 850 לעומת 940. לא מתחרה ישירה, שתי מכוניות של אותו יצרן שנמכרו באותו זמן. טוענים שה850 יותר מתקשרת ומהנה למרות ההנעה הקדמית.

פורסם
אשמח לשמוע איזה רכב סלון הנעה קדמית מתנהג טוב יותר ממתחרה ישירה בעלת הנעה אחורית.

לא בציניות, באמת לא מצליח לחשוב אפילו על אחד...

מה שעולה לא בראש מבחינת הנעה קדמית זה הS60 שממש לא מתנהגת טוב יותר מהמתחרות (גם לא בגרסת הR)

אלפא 159 מול לקסוס IS בת זמנה. אתה יודע מה? גם 156, מעדות ישירה של לקוח שעבר מ-156 משומשת ללקסוס כזאת חדשה מהיבואן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין שום בעיה לעשות מכונית סאלון אוחזת נהדר עם הנעה קדמית (מי ישמע איזה ספורטיביות מוציאים מההנעה האחורית של 730, או A8 )

הסיבה היחידה שכמעט כולן הנעה אחורית היא די טיפשית, מסורת.

זה מה שהשתרש בסגמנט ולנסות לחדור היום לסגמנט זה כמעט בילתי אפשרי, בטח ובטח, עם הנעה קדמית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זו גם, בגדול, הסיבה העיקרית שבעטיה אלפא חוזרת לדרייבשאפט - כשהמכונית הייתה טובה (156 למשל) היא מכרה היטב גם עם הנעה קדמית. אבל מה לעשות, ואת הצקצקנים זה לא מספק. גם קאדילק פעלו באותו האופן בדיוק, וזה לא שיש להם עבר או הילה ספורטיבית מיוחדת.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אפשר להוסיף גם את ה-C קלאס כרכב הנעה אחורית פושר.

ה C לא היתה פושרת, היא לא תוכננה מלכתחילה לספק הנאות נהיגה, וכשמרצדס רצתה, הציגה את ה C63 שהמונח פושרת זה בערך הדבר האחרון שאפשר לומר עליה.

וזה בדיוק ההבדל והבידול בין מרצדס לב.מ.וו - לכל אחת יש את קהל הלקוחות שלה, וכל קהל מחפש משהו אחר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הייתרון העיקרי של ה"התעקשות" של הסגמנט על הנעה אחורית היא שזה לא מגביל אותם כאשר הם ניגשים להכין גרסאות פסיכיות של הרכבים (AMG,M,RS וכו').

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, כל ה-RS של אודי הן הנעה כפולה, אבל בגדול זה באמת היתרון היחיד, גם אם לדעתי זה לא המניע.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ביום שאלפא עברו לדגמי הנעה קדמית, מבחינתי הם איבדו את האני מאמין שלהם.

האלפא סוד וה-147\156 נחשבו לטובות מסוגן בתקופתן בכל הקשור להתנהגות והנאה. ללא הבחנה בין הנעות.

לוטוס אלאן M100, לנצ'יה פולביה, הונדה אינטגרה טייפ R, פיג'ו\סיטרואן בתקופת המתלה האחורי מסוג זרועות עוקבות וכו'.

על כולן מדברים וכותבים עד היום.

פורסם
למשל וולוו 850 לעומת 940. לא מתחרה ישירה, שתי מכוניות של אותו יצרן שנמכרו באותו זמן. טוענים שה850 יותר מתקשרת ומהנה למרות ההנעה הקדמית.

טוענים ולא בכדי.

כאחד שבחן את המכוניות האלו כשהיו חדשות, הפער הדינמי בין ה-850 ל-740/940 היה אדיר. ביכולת האובייקטיבית(אחיזה), בהתנהגות ובהיגוי, קל וחומר על כביש רטוב או משטחים חלקלקים.

850 הציעה לא רק יכולת עדיפה אלא גם בונוס של ניהוג אתלטי יותר; חד, נמרץ, שינויי כיוון מהירים יותר.

מעבר לכך, כיף להזכר בכמה מכוניות הנעה קדמית בלתי נשכחות שזכיתי לנסותן;

-מיני קופר המקורית

-לנצ'יה פולביה

-אלפא-סוד(על אף שלא התחברתי אליה)

-גולף GTI דור ראשון

-לוטוס אלאן, שהיתה לה יכולת אדירה אבל לא כל כך אהבה להנהג על הדוושה הימנית

-הונדה סיוויק VTI

-הונדה אקורד טייפ R

-דגמי GTA של אלפא 156/147

-פיאט ברקטה, שכל כך חבל שלא יובאה

-רנו קליאו 16V(הדגם שקדם לויליאמס). מכונית נפלאה שעלתה על ה-205 1.9 בת זמנה.

וכמובן הדגמים החמים של פיז'ו וסיטרואן משנות השמונים והתשעים. בעצם, רוב הדגמים של פיז'ו וסיטרואן מאותן שנים.

סלחו לי על הטרחנות, אבל זו היתה גם הזדמנות לחטט מעט בזכרון ולהתענג על זכרונות מתוקים

עם רגל בחוץ... :beerchug:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...