Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, שימו לב שאני לא מדבר על הוט האצ', שם אין ברירה מצד אחד וגם ההגדרה היא שונה.

RK היקר, מי כמוך יודע את הפינה החמה שיש לי בלב לאלפאאפילו אפשר לקרוא לזה אהבה , אבל ה159 תוכננה לתת הרגשה ספורטיבית לעומת הIS שממש לא מכוונת לשם.

באם תשווה את ה159 לסידרה 3 או לG37, אין מה להשוות מבחינת ההתנהגות ועל זה בדיוק אני מדבר.

ה147 לא נכנסת למשוואה, אפשר להגדיר אותה כהוט האצ' לעומת המתחרות.

אבל אם תיקח את ה166 או ה159 (כן, גם ברגסת תילתן ירוק) לעומת המתחרות בעלות הנאה אחורית, לטעמי אין מה להשוות בכלל.

וכן, נהגתי על כולן, ובייחוד על אלפות שאותן אני מכיר כמו את הכף יד שלי מבחינת התנהגות.

הלוואי שהג'וליה תעמוד ברף הציפיות!!!

להשוות רכבים שני 20-25 שנה (וולוו 850 וכדומה) זה מצחיק, הרי ברור לכולם שדיברתי על רכבים מודרנים. ועוד כשמשווים רכב מתחילת שנות ה80 לרכב שהושק 10 שנים אחרי (ואני עדין)

אני לא פוסל ולא פסלתי הנעה קדמית- ועובדה שהיו לי רכבים ספורטיבים בעלי הנעה קדמית, ועדיין, אם קיימת אופציה להנעה אחורית טובה- אני יעדיף אותה תמיד.

504L, על חלק מהרכבים שציינת לא נהגתי, על חלקם כן ועל אלו מהרשימה שלך שכן אני מסכים שהיו רכבים מצויינים.

רק אי הסכמה על האלפא, ה147 GTA זכורה לי כלא מתנהגת בעליל, החלק הקדמי הרגיש לי כבד כמו משקולת, נטייה חזקה לתת היגוי ונוקשה ברמת ה"מי לעזעזל תכנן את המתלים האלו".

אולי במסלול היא הייתה מתגמלת, לא יודע- על הכביש הציבורי התאכזבתי קשות.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק אי הסכמה על האלפא, ה147 GTA זכורה לי כלא מתנהגת בעליל, החלק הקדמי הרגיש לי כבד כמו משקולת, נטייה חזקה לתת היגוי ונוקשה ברמת ה"מי לעזעזל תכנן את המתלים האלו".

אולי במסלול היא הייתה מתגמלת, לא יודע- על הכביש הציבורי התאכזבתי קשות.

ממש לא.

על ה-GTA נהגתי במהלך מבחן דרכים מקיף מול כמה הוט האץ' אחרות.

האתלטיות שלה במסלול הסלאלום הותירה אותנו מופתעים מאוד. שינויי כיוון מהירים, חדים ונקיים. שום תחושה של משקולת.

לא מסכים איתך גם בעניין נוקשות המתלים. 156GTA היתה יותר בכיוון הזה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

פיש, אין לך מה לחלוקת או לא לחלוק על דברי שימרון כי זה שיש כזאת מתנהגת או כזאת לא מתנהגת זה לא ביטוי ישיר של הנעה אחורית או קדמית אלא פשוט ביטוי של איכויות הרכב.

דוגמא נהדרת אתה יכול לקחת ממסלול מרוצי הסלון באירופה, שם בתקופות מסויימות, סיאט היו מובילים שלל ב.מ.וו, מרצדס וכו'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, אי אפשר להשוות רכבים של מרוצי סלון, אלו רכבים משופרים בכבדות עד רמת שינויי שילדה עצומים שמה שנשאר זהה לרכב הסידרתי זה הסמל מקדימה ולפעמים גם הפנס הימני...

כנראה שלכל אחד יש הגדרה שונה "להתנהגות", הכוונה שלי שאני הרבה יותר נהנה מהתנהגות של הנעה אחורית גם על פני ספורטיבית הנעה קדמית מכויילת היטב.

לא אקנה 159 בדיוק מהסיבה הזו, וזאת למרות שאני מאוהב בעיצוב ובמותג- וזה בגלל שיש לה מתחרות שמתגמלות אותי משמעותית מבחינת הנהיגה.

זו גם הסיבה שאני מקווה שהג'וליה מוצלחת, כי מבחינתי אלפא חדישה עם הנעה אחורית ועיצוב שהוא לא "נשי" זה חלום מוטורי שגם ריאלי להגשמה.

רכב הוא שילוב של המון שיקולים, רגשיים ואמונציאלים.

כן, בנוסף להתנהגות יש פה שיקולים של מחיר, אבזור, רגשות, חששות ותדמית.

אני מאוד אוהב את הסידרה 3, ולדעתי היא מתנהגת הכי טוב בקבוצה שלה, אבל שיקולי תדמית, איכות ההרכבה וחומרי פנים עם שילוב של פחד מעלויות אחזקה גרמו לי לבחור מתחרה ישירה על פניה.

פורסם

בהחלט אפשר להשוות כי כולם משופרים, לא רק ההנעה הקדמית.

עצם העובדה שהם לא היו נחותים מהנעה אחורית מראה שאין עליונות אוטומטית להנעה אחורית.

יש מצוינות ויש מחורבנות בשני סוגי ההנעה.

פורסם

בגירה, אני מרגיש שקשה לי להסביר את עמדתי ולכן אנסה לנסח בצורה שונה...

אינני רואה פה וויכוח על איזו הנעה יותר טובה, יש הנעות קדמיות מצויינות- הדוגמא הקיצונית לכך היא המגאן RS.

כמו שכבר רשמתי, היו לי גם לא מעט רכבי הנעה קדמית ספורטיביים ומכולם נהנתי מאוד.

אותי לא מעניין זמנים, וזו גם הסיבה שהS3 לא עושה לי את זה, למרות שהיא מאוד מהירה בכל כביש שהוא.

אותי מעניין מידת ההנאה שאני יכול להפיק מהרכב בנהיגה "אסרטיבית"- והנעה אחורית נותנת לי הרבה יתו פאן מכל רכב הנעה קדמית, גם עם יש לו שילדה מדהימה וכיול מאוד מוצלח.

ב2010 היה לי חבר טוב עם אלפא 159 תילתן ירוק, ואני הייתי עם C300 V8, כבדה, מתנדנדת, גיר עתיק ועצל, ההגה של סירה ועצום מימדים.

לאחר כל נהיגה על האלפא הייתי חוזר ומגלה שאני נהנה הרבה יותר על הנעה אחורית עם כיול חרא.

הנכונות להיגוי יתר, התחושה של תגובות השילדה להעברות משקל ומשחקי גז\ברקס היא עולם אחר, ההבדל בהפרדה בין הגלגלים המניעים לגלגלים המכוונים הוא משמעותי.

אני מנסה לחשוב על רכב הנעה אחורית שלא נהנתי בוא ולא מצליח, אפילו עם פורד סיירה מנוע 2.0 מקורי וידנית היה לי מוי כיף, ופה לא היו דיפינצאל מוגבל, מגדש או מתלים קשיחים.

פורסם

אם אתה מדבר על חוויות אישיות שלך, אז אין בניינו עוררין, ההרגשה שלך היא ההרגשה שלך.

אפרופו דוגמאת הסיירה, אפילו ב 2 ליטר נהנית מהאוטו, ואיך בגירסאת ה 1300 אוטומטית?

פורסם

בגירה - למזלנו פורד לא הסכימו לרדת נמוך כל כך - ולא "זכינו" לגירסת אוטומטית עם מנוע 1300 אימתני.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכביש רטוב או במגרש חצץ אפשר להנות מהנעה אחורית גם עם 2 וחצי סוסים.:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יאללה, אז ה 1600 אוטומטי (75 כ"ס) או 1300 (59 כ"ס) ידנית, מכונות מלחמות דריפט משובחות :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יאללה, אז ה 1600 אוטומטי (75 כ"ס) או 1300 (59 כ"ס) ידנית, מכונות מלחמות דריפט משובחות :lol:

תצחק, אבל איזה דריפטים הייתי עושה עם ג'ימני אוטומטי (במצב 2X4) בדרכי עפר כשעבדתי באבטחה :twisted: היו זמנים...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא נהגתי אז אני לא יכול לענות על זה, אבלכמה כ"ס יש כבר ל2.0 שיש הבדל גדול? גם היא הייתה חלשה!

אבל אם יש לך אחת, אשמח לעשות סיבוב :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...