Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד 48 שעות באיטליה זה "דבר איתי עוד חודשיים".

"דבר איתי עוד חודשיים" באלפא זה "נדבר על זה במסיבת העיתונאים הבאה שבה "יודלף בטעות" עוד איזה נתון שישאיר אותנו בהייפ עד ש(אם וכאשר) אי פעם הרכב הזה יגיע לאולם התצוגה.

כל ה"שיווק" הזה של הג'ולייטה הפך לפארסה אחת גדולה!

מה קורה עם 124 ספיידר? אמרו שבוע וחצי, לא? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההשקה ב-18 לדצמבר, תודה רבה מר מרמרמני :p

לעניין ההיצע הידני של הג'וליה, אם אכן זה המצב, אולי הגרסאות הידניות של הנקסט ג'ן ג'ולייטה יכסו את הפער, גם אם זה סגמנט מתחת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא הבנתי, אני ממורמר או מורמוני?

פורסם

מורמוני אתה לא, מה נשאר? :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפחות אתה לא שילוב של שניהם, moron.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ברור שלא רק משיקולי חסכון אבל בהחלט בעיקר בגללם.

ברגע ששיקולי החסכון יעלמו קשה לי להאמין שימשיכו לפתח תיבות ידניות בשביל קומץ משוגעי נהיגה ולכן הן כנראה יעלמו להן ממכוניות סדרתיות כי אלה שאולי כן ישרדו יעלו הון כדי לכסות את עלויות הפיתוח.

לא הבנתי את המשפט האחרון. למה שיעלו הון כדי לכסות את עלויות הפיתוח? לייצר תיבה ידנית הרבה יותר זול מלייצר רובוטית כפולת מצמדים ו/או גיר אוטומט. ממש אין סיבה שיעלו הרבה.

ההשקה ב-18 לדצמבר, תודה רבה מר מרמרמני :p

לעניין ההיצע הידני של הג'וליה, אם אכן זה המצב, אולי הגרסאות הידניות של הנקסט ג'ן ג'ולייטה יכסו את הפער, גם אם זה סגמנט מתחת.

השקה פה בארץ של הג'וליה בדצמבר? וואלה, אני אלך לקנות וואן גוך וארים כוסית.

פורסם

ההשקה העולמית של ה-124 ספיידר. של הג'וליה אי-שם ב-2016.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גוליות ראשונות מדגמי תלתן ירוק יגיעו לקראת אפריל בסביבות מחיר של 700 אלף.

דגמי ה2 ליטר טורבו 200 כוחות סוס יגיעו במאי-יוני

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
אתה משתייך למיעוט הולך וקטן.

סתם מתוך עניין - יש איזה נתון על השוק המקומי ועל השוק העולמי שמוכיח את הטענה הזו?

בכל אופן, אשמח להתבדות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מורמוני אתה לא, מה נשאר? :wink:

לא מזהה מירמור, הנ"ל שמור לתיסכול שהוא מצידו תוצר של רגש חיובי שנכזב, מזהה דווקא שמחה לאיד שגם מתאימה למסורת של הכותב דנן, אבל בהחלט יכול להיות שגם האבחנה הזו לקויה בשל אופיו הפולני של הח"מ.

פורסם

לא מירמור, לא שמחה לאיד ולא תסכול אלא סטלבט אחד ארוך ומתמשך!!!

תמיד בחברה צעירים יש אחד כזה שמרגיש שאם הוא לא מושך את תשומת הלב של כולם אז הוא לא קיים.

מגיעים לבית ספר, "אבא שלי הזמין למבורגיני קונטאש, תגיע עוד שבועיים".

אחרי שבועיים "נו, איפה הקונטאש של אבא?"

"אה, היא לא משתלמת כמו המיאורה, אז הוא ביטל את ההזמנה ורצה מיאורה אבל בסוף קנה טסטה רוסה, תגיע עוד שבוע".

וככה זה כל תקופת התיכון, 4 שנים של קשקשת בילתי נדלית ובינתיים האבא נוסע בליאונה DL.

ככה בדיוק אני רואה את אלפא/פיאט היום.

זיבולי מח בלי סוף ואפס רכבים לנהוג בהם.

אם אלפא הגיע למצב שיש לה שתי מכוניות בלבד ושאף אחת מהן לא נוכחות באף מבחן דרכים קיבוצי שמכבד את עצמו (לא בדגמי תלתן ולא בדגמים עממיים) אז מבחינתי הם כלל לא זכאים להייפ שהם מקבלים עם כל מסיבת עיתונאים הזויה שלהם.

סתמו את הפה, תפתחו את האוטו הכי טוב שאתם יכולים, תוציאו פצצה של אוטו שתפיל על התחת את כל עולם הרכב ותיתן ל M3 סתירת לחי הפוכה עם הזין ותקבלו מכל עולם הרכב סטנדינג אוביישנז.

אבל ככה, כמו שהם מתנהלים, הם רק מתחננים לסטלבט על חשבונם מכל עולם הרכב.

פורסם
גוליות ראשונות מדגמי תלתן ירוק יגיעו לקראת אפריל בסביבות מחיר של 700 אלף.

דגמי ה2 ליטר טורבו 200 כוחות סוס יגיעו במאי-יוני

אפשר לשאול מהיכן המידע? מפליא כי ההשקה באנגליה רק בספטמבר.

פורסם
לא הבנתי את המשפט האחרון. למה שיעלו הון כדי לכסות את עלויות הפיתוח? לייצר תיבה ידנית הרבה יותר זול מלייצר רובוטית כפולת מצמדים ו/או גיר אוטומט. ממש אין סיבה שיעלו הרבה.

השקה פה בארץ של הג'וליה בדצמבר? וואלה, אני אלך לקנות וואן גוך וארים כוסית.

לפני שמיצרים צריך לפתח. את עלויות הפיתוח מגלגלים מן הסתם על הצרכן. ככל שהדגם המסוים מיוצר בכמויות גדולות יותר עלויות הפיתוח המגולגלות נמוכות יותר. לכן דגם שמיוצר בכמויות גדולות יעלה בסוף פחות מדגם שמיוצר בכמויות קטנות.

פורסם
סתם מתוך עניין - יש איזה נתון על השוק המקומי ועל השוק העולמי שמוכיח את הטענה הזו?

בכל אופן, אשמח להתבדות.

אני לא חושב שתשמח להתבדות.

בכל אופן, יש את השרשור של נתוני מסירות, שם אפשר לראות. מבלי להסתכל, דלק לא מחזיקה סדרה 3 ידניות במלאי כי זה כל כך נדיר שאם מישהו ממש רוצה, אז שיעשה הזמנה מיוחדת.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני לא מכיר את כל המספרים מאירופה, אבל באנגליה לפחות הנתונים מ2014 מראים על ש75% מהמכירות היו של רכבים ידניים, כאשר הנתון של 25% רכבים אוטומטיים מהווה עליה של 7% מ2004.

לא הייתי מספיד את הגיר הידני עדיין...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...