Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה ti, לא תלתן ירוק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סליחה, TI

הרכב היה עם המדבקה של התלתן בצד (הגיעה ככה מקורי, לא שהדביק לבד) לא ידעתי שקוראים לה TI ולא תילתן.

בכל מקרה, הבנתם את כוונתי נכון?

פורסם

דוגמא נהדרת אתה יכול לקחת ממסלול מרוצי הסלון באירופה, שם בתקופות מסויימות, סיאט היו מובילים

וגם הונדה, אלפא, MG, פולקסוואגן, רנו, פיג'ו, וולבו (עם 850 סטיישן!)...

פורסם
זה ti, לא תלתן ירוק.

אוי הבורות של אנשים. ומה נראה לך שהTI מסמל? כמובן שזה Tiltan Yarok.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

Tiltan IAROC, אתה מתכוון. דגם הומאז' מיוחד למועדון אלפא רומיאו בישראל :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

:lol: תאמין אם אלפא יעשו את זה, אני נרשם למועדון בלי שתהיה לי אלפא.

עשית לי חשק לסכם איך יראה עכשיו ויכוח טיפוסי בפורום במשך 3 עמודים:

Tiltan IAROC, אתה מתכוון. דגם הומאז' מיוחד למועדון אלפא רומיאו בישראל

מאיפה אתה יודע את זה? תביא ראיות! חובת ההוכחה [כי אנחנו בבית משפט] עליך.

בשלב הזה אני ממציא סיפור על מכר [תמיד זה מכר] שיש לי, ששמע שמנכ"ל אלפא אומר משהו הפוך ממך.

בשורה השלישית אני נותן עקיצה אישית נגדך למרות שאני לא באמת מכיר אותך.

פה אני מעדן טיפה את התגובה עם סמיילי משעשע שיראה כאילו התבדחתי, למרות שהתכוונתי לכל דבר. מוסיף את המילה התדיינות, כאילו אני תרבותי ואנחנו במועדון הויכוחים של הארווארד.

1

2

3 שורות של ציטוט לא רלוונטי שלא קשור לכלום, אבל אני חושב שזה אמין כי זה באנגלית. משהו כזה:

BLA BLAH BLAH BLAH BLA BLAH BLAH BLAH BLA BLAH BLAH BLAH BLA BLAH BLAH BLAHBLA BLAH BLAH BLAH BLA BLAH BLAH BLAHBLA BLAH BLAH BLAH ROMAN BAD NICKO GOOD BLA BLAH BLAH BLAHBLA BLAH BLAH BLAH BLA BLAH BLAH BLAH BLA BLAH BLAH BLAH BLA BLAH BLAH BLAH

משפט סיכום מעודן בסגנון "אני לא אומר שאתה טועה", או "אני מכבד את הדעה שלך" ואז חזרה לטענה המקורית שאומרת שאתה טועה ואני לא מכבד אותך וזאת כי מקורותיי בוודאות נכונים, כי כאמור, אחרי הכל מדובר ב"מכר" ולא סתם חבר.

בעמוד הבא או שאני מקבל אזהרה, או ש"נהג מתחיל" מוחק את התגובות וכותב "בואו נחזור לנושא השרשור".

חשוב לציין שמדי פעם יהיו גם חברי פורום שיאמרו שהשרשור נהרס.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ניקו יש לך מאזדה 3 לא? מאזדה ואלפא עושים שיתופי פעולה: המזגן פאנל של המזגן דומה לג'ולייה החדשה. התקבלת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בעמוד הבא או שאני מקבל אזהרה, או ש"נהג מתחיל" מוחק את התגובות וכותב "בואו נחזור לנושא השרשור".

במטותא, הקיק שלי הוא למחוק רק טקסט מתוך הודעות ולהשאיר הערות ניהוליות, מבדחות ומחנכות למען הדורות הבאים - אייקון של בר מוח -

מחיקות זה פופטיץ.

לגופו של עניין, אני חושב שההרדקוריסטים מבין האלפיסטים יסכימו שה-159 היא לא מכונית ספורטיבית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
ניקו יש לך מאזדה 3 לא? מאזדה ואלפא עושים שיתופי פעולה: המזגן פאנל של המזגן דומה לג'ולייה החדשה. התקבלת.

:roflmao:

יאללה שתגיע כבר הג'וליה לארץ ונוכל לזלזל בה ובתמחור המוגזם שלה.

פורסם

שיחזרו לימים שהיו מציירים אותו על המכסה מנוע

IMG_6056.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

159 לא ספורטיבית?

לא ספורט זה בטוח אבל בהחלט ספורטיבית.

מתנהגת, לא חלשה, מתקשרת ומאוד כיפית לנהיגה, אם זה לא ספורטיבי אני לא יודע מה כן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...