Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בפורום פתוח אפשר להראות קצת היגיון... מעבר לעובדה שאין לדעת מה מטרת ההקפה של האלפא, בעוד שברור מה מטרת ההקפה של הסיאט, באמת שמדובר על סגמנט אחר, ומי שירכוש ג'וליה - לא באמת מתעניין בקופרה, בדומה לרוכשי M3, AMG, וכמו שהיטיבו להציג כאן - פורשה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מטרת ההקפה של הסיאט, מהרגע שזיהה את הג'וליה, הייתה לעקוב אחריה. כנראה לאף אחד מהם זאת לא הייתה הקפה של 100%.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

עוד קצת שמועות:

- ייתכן וההספק הסופי של גרסת התלתן יטפס ל-540 כ"ס.

- הגיר האוט' הצפוי הינו דו מצמדי בעל שבעה יחסי העברה קדמיים (רב דיסקי רטוב, סביר להניח).

- לגבי זמן ההקפה ברינג, נטען כי לא ברור תחת אילו תנאים הזמן הזה הושג (מאז התאונה של ה-GTR קיימות הגבלות מסויימות). כלומר, ייתכן שהזמן הסופי יהיה טוב יותר (7:30?).

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפי רועי צוקרמן מחיר הג'וליה באירופה יהיה החל מ- 79 א' יורו, מחיר שזהה למחיר הב.מ.וו M3.

ולשאלת 700 א' הש"ח - שאלה שמופנית לאלפיסטים שביננו - בהנחה שהסכום הזה בכיסכם ובכוונתכם לשחרר אותו על רכב כזה ובהנחה שאינכם עשירים מופלגים עד כדי כך שתוציאו סכום כזה ללא מחשבה מעמיקה - האם בתנאים האלה הייתם מעדיפים את הג'וליה על ה- M3?

אנא תשובות כנות.

פורסם

79,000 יורו באיטליה. בגרמניה המחיר מתחיל ב-72,000 ש"ח.

לגבי הבחירה בין הג'וליה ל-M3, קשה לענות על השאלה הזו מבלי לנהוג. מבחינה עיצובית, לאחר שראיתי אותה מבחוץ ומבפנים הג'וליה בהחלט עדיפה בעיניי - זה כמובן עניין של טעם אישי.

כמובן שנהיגה על שתיהן תכריע זאת באופן סופי.

פורסם

משכיר לחודש את שתייהן - משאיר את זו שעושה לי את-זה ויותר כייף לי איתה.

נ.ב - ותחשוב על זה :lol: בשאר ההחלטות בחיים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפי רועי צוקרמן מחיר הג'וליה באירופה יהיה החל מ- 79 א' יורו, מחיר שזהה למחיר הב.מ.וו M3.

ולשאלת 700 א' הש"ח - שאלה שמופנית לאלפיסטים שביננו - בהנחה שהסכום הזה בכיסכם ובכוונתכם לשחרר אותו על רכב כזה ובהנחה שאינכם עשירים מופלגים עד כדי כך שתוציאו סכום כזה ללא מחשבה מעמיקה - האם בתנאים האלה הייתם מעדיפים את הג'וליה על ה- M3?

אנא תשובות כנות.

אני חושב שקיבלת את התשובות לכך בשרשור הג'ולייטה שלי [emoji6] אם-כי כמובן זו קפיצה פי 3.5 במחיר. מן הסתם, כמו כל רכב, גם הג'וליה צריכה שאתחבר אליה.

79,000 יורו באיטליה. בגרמניה המחיר מתחיל ב-72,000 ש"ח.

בכזה מחיר אני קונה היום [emoji16] [emoji12]

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ב700 אלף ש"ח ניתן יהיה לספור את הלקוחות על אצבעות כף יד אחת וחבל.

מעניין כמה תעלה הגירסא הסידרתית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

באופן כללי, תרצה או לא סכום כזה מחייב אותך להיות בעל אמצעים משמעותיים, אחרת אתה מתאבד כלכלית.

אני לא אלפיסט - אבל, במחיר הזה, מלבד יכולות דינמיות, אסטטיות וווקליות - המכונית חייבת לתת תחושת איכות. אתה לא יכול להשלים עם הוצאה כזו ולהרגיש שקנית זבל. אי אפשר להשלים עם מתגים שנותנים הרגשה זולה או דיפונים לא איכותיים. דלתות שנטרקות בצליל לא נכון וכד'

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני חושב שקיבלת את התשובות לכך בשרשור הג'ולייטה שלי [emoji6] אם-כי כמובן זו קפיצה פי 3.5 במחיר. מן הסתם, כמו כל רכב, גם הג'וליה צריכה שאתחבר אליה.

אני ממש לא בטוח שקיבלתי תשובה דרך רכישת הג'ולייטה שעלתה עוד 30-40 א' ש"ח יותר ממכונית יפנית דומה לה בממדים.

סכום עודף כזה אפשר להוציא תמורת ההנאה ותחושות הבטן, אפילו אם הוא גורר בעקבותיו וויתור על טיול בחו"ל בשווי ההפרש.

כשאתה נכנס לליגת המחירים האלה - ובהנחה ששם משפחתך איננו אריסון ושלא השגת את ההון מאיסוף בקבוקים :lol: - אז מניסיון ההחלטה על רכישה הופכת לקשה בהרבה, לפחות כך זה היה אצלי וגם אני עוד רחוק מאוד מהמחיר הסטרטוספרי של הרכב הזה...

פורסם

Dorki,

הג'ולייטה מצויידת במכלולי הנעה עדיפים בפירוש, אינטריור נעים לשהיה ועיצוב חיצוני מרשים בהרבה מהמתחרות היפניות, למעשה מאלו הגרמניות.

Shayy,

בהחלט. גרסאות הטרום יצור אשר הוצגו בתערוכה מכוסות בעור איכותי, עם מסך 8.8'', מושבי ספורט מצויינים ותחושת איכות כללית. כמו כן, עיצוב הפנים יותר מעניין ממה שהורגלנו משלושת הגרמניות.

פורסם

אם זה באמת כך וזה יורד לפרטים הקטנים, אז רכישת אלפא כזו במחיר כזה היא לא משהו לא הגיוני באוכלוסיה המנותקת מן העם הזו.

בטווח הזה, מזמן הצניעות במקום נמוך וכרטיס הביקור שלך זוכה לאנינות טעם שאפילו אייקון כמו M מוצא כמאתגר.

רק ששוב, יש באג בניסוח השאלה. לא את האלפא ולא את הM אמור לקנות מישהו שאינו "מופלג".

אבל, עם כל הכבוד - אני עדיין חייב להשתכנע שיש לה איכות משכנעת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
Dorki,

הג'ולייטה מצויידת במכלולי הנעה עדיפים בפירוש, אינטריור נעים לשהיה ועיצוב חיצוני מרשים בהרבה מהמתחרות היפניות, למעשה מאלו הגרמניות.

ספורטיבו - בפירוש אין לי כוונה להיכנס לפינה ולהתווכח על הנקודה הזו - אם כי הזמנת הרכב השנייה שעשיתי מראה שאני חולק על דעתך בסוגיה המדוברת.

ניסיתי להבהיר שאין להשוות בין תשלום פרמיה עודפת של עוד 30-40 א' ש"ח תמורת רכב שעושה לך את זה, לבין הזמנת רכב בסכומים האלה.

אתה נכנס למערכת שיקולים אחרת לגמרי ופשרות שתעשה כאן - לא תעשה שם.

פורסם

כמו שכתבתי בעבר, ב 700K חבל על הדלק של האוניה שתביא אותן לארץ, והאמת, גם בהרבה פחות מזה.

די להביט ברמת המכירות האיזוטורית של מזארטי, ועם כל הכבוד, אלפא היא עדיין לא מזראטי, בשביל להבין שעדיף להשאיר אותה בחו"ל.

בטווחי המחירים האלו היצרניות הגרמניות שולטות ביד רמה, וצריך להיות משוגע אמיתי לקנות אלפא במקום ב.מ.וו 535 או מרצדס S.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...