Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהירות מירבית הינה נתון חסר חשיבות לחלוטין, מאחר וברור שהיא תוגבל אלקטרונית ל 250 קמ"ש.

בדיוק כמו שהב.מ.וו M6 מוגבלת אלקטרונית, למרת שעם הספק של 560 כ"ס לא נראה לי שאמורה להיות לה בעיה "לסגור" 300 קמ"ש +.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלופים בשיווק.

אני בטוח שגירסת התלתן תהיה מעולה. נתון המהירות שהצגת לא מלהיב כלל, אם תוריד את הגבלת המהירות של הגרמניות תקבל נתון דומה.

השאלה איך יהיו הגרסאות היותר בסיסיות, זה הרבה יותר מעניין אותי אישית מגרסת התלתן(לא שיש לי כסף לאחת מהן).

נקווה שלא נתאכזב ונאחל בהצלחה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כמו שנאמר במקורותיינו, MONEY TALKS, BULLSHIT WALKS.

בעיברית מודרנית זה מיתרגם ל"דיבורים כמו חול ואין מה לאכול".

שיתחילו לפרסם נתוני אמת וניתן להם שאפו וכל הכבוד ושיפסיקו עם הדלפות מגוחכות ברמה של משטרת ישראל.

"בא נלך לקפיטריה של בית המשפט, נשב ליד העיתונאים ונדבר בקול רם..." :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שאלה כזאת.

לפי מה שקראתי הנהלת הנורדשלייפה הגבילה את המהירות במקטעים שבאמת אפשר לפתח מהירויות גבוהות והיה רשום שזה תקף להכול יעני אין יותר שיאים.

או שאולי הבנתי לא נכון?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
מהירות מירבית הינה נתון חסר חשיבות לחלוטין, מאחר וברור שהיא תוגבל אלקטרונית ל 250 קמ"ש.

בדיוק כמו שהב.מ.וו M6 מוגבלת אלקטרונית, למרת שעם הספק של 560 כ"ס לא נראה לי שאמורה להיות לה בעיה "לסגור" 300 קמ"ש +.

חסר חשיבות לחלוטין זה לא, בטח לא במכונית ספורט. בין היתר ניתן ללמוד על האווירודינמיות של הרכב מנתון זה. אני לא יודע כמה "סוגרת" M6 ללא הגבלת מחשב, אך סביר כי נתון של 321 קמ"ש הוא מעט חריג למעלה (ביחס למתחרותיה). עם זאת, אני מסכים שזהו ממש לא הנתון הכי חשוב, אך עדיין מרשים.

דבר נוסף, כמה מכוניות איטלקיות אתה מכיר אשר מוגבלות ל-250 קמ"ש?

שאלה כזאת.

לפי מה שקראתי הנהלת הנורדשלייפה הגבילה את המהירות במקטעים שבאמת אפשר לפתח מהירויות גבוהות והיה רשום שזה תקף להכול יעני אין יותר שיאים.

או שאולי הבנתי לא נכון?

מעבר לכך שהנהלת הנורבורגרינג כבר פועלת להעיף את השטות המפגרת הזאת לפח, המהירות המירבית נמדדה במסלול נארדו. מי בכלל בודק מהירות מקסימלית אפשרית ברינג?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אם לא הייתי יודע שאתה אמיתי, הייתי משוכנע שאתה מומצא.

תן לי להבין טוב, נתון מהירות סופית שהוא לא רק תיאורטי (כי כאמור יוגבל אלקטרונית) אלא גם חסר חשיבות, את זה אתה מבליט כי אתה חושב שמדובר בנתון יוצא דופן למתחרות הגרמניות (תירגע, הוא לא, תבדוק סירטוני יו-טיוב של רכבים שההגבלה הוסרה בהם'

שעושה 313 קמ"ש בפחות מ 6K סל"ד, יש לה עוד אלפיה למשוך עד הקו האדום, רק ככל הנראה נגמר לו הכביש), אבל נתון כ"כ משמעותי כמו זמני הקפה ברינג, איפה ששום אלפא עד היום לא מתבלטת, זה "שטות מפגרת".

אתה פשוט מעקם ומעוות את המציאות לפי החשק שלך.

מופרך!!!

פורסם

איפה ששום אלפא עד היום לא מתבלטת

לא מדויק. הג'ולייטה דווקא הציגה זמני רינג, אמנם BTG, אבל בימים פתוחים לקהל, לא רעים בכלל - 170 ידנית עשה 9:01.75, 170TCT עשתה 8:48.10 ותלתן 8:30.39. כל הדגמים הם מהדור הראשון, לפני מתיחת הפנים.

שוב - ימים פתוחים לקהל, מדידה על ידי מגזין רכב עצמאי ולא יצרן. מכוניות מהסוכנות - לא עטופות מסקינטייפ ולא על צמיגי TW100, בלי מושבים או כל טריק אחר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא מספיק שאתה לוקח את ההכי תפל בהודעה שלי והופך אותו לעיקר, אתה עוד עוטף את זה באיזה איצטלא של תאוריית קונספירציה על הסרת מושבים, צמיגים ממאדים ושאר קשקשת אלפאית.

תתבגרו!

פורסם (נערך)

בגירה חבל שאתה ממשיך להאכיל את הטרול.

לא הבנת שיש לך עסק עם פאנבוי שיותר גרוע מילד בן 12 שגולש בפורומים של אפל?

(הכוונה לא לRK)

מרגיש כאילו אי אפשר לנהל שום דיון רציני על תוצרת איטליה

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

מה זה דיון רציני לטעמך? דיון בו כולם יסכימו לדעתך?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דיון שבו מרגישים שמדיינים עם בנאדם ולא עם תקליט.

לא נראה לי שכמה אנשים פה היו עוברים את מבחן טיורינג.

פורסם

זה הולך לשני הכיוונים. בדיוק כמו שבכל שרשור אלפא יש את התקליט(ים) שמנגד, שאתה בוחר כרגע לא לראות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אני לא ראיתי אף תקליט שמנגד. אולי אתם מדמיינים תקליטים שמנגד?

אני ראיתי אנשים שיש להם ביקורת בונה, יחד עם ספק מסוים כי מה לעשות אלפה לא ממש נתנו לנו את האפשרות בשנים האחרונות להכריז על רכב שהם מוציאים כהצלחה בטוחה.

מצד שני ראיתי אצל אותם אנשים את התקווה שבאמת הפעם אלפה יולידו משהו שאפשר להדביק עליו את הסמל אלפה.

מצד שני ראיתי אנשים שגם נתון לא רשמי של מהירות סופית סטנדרטית לחלוטין לרכב עם כמעט 600 כ"ס שהתקבל ב"מדור" של Ynet ע"י עוברי אורח "תמימים" הם הופכים לנתון פורץ דרך של תכנון אווירודינמי מבריק ששבר את חוקי הפיזיקה.

איך אפשר לקחת דברים כאלה ברצינות תגיד לי?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

פרקש - לי אין מה להתווכח אתך. אתה בוחר מה לראות ומה לא, ופוסל באופן גורף טענות של הצד השני, כלומר נוהג באותו האופן בו נוהג הצד השני לטענתך. הכל עניין של השקפה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הופיעה שאלה לגבי תקנות חדשות במסלול הנורבורגרינג בנוגע להגבלת מהירות בקטעים מסויימים כסוג של תהיה בנוגע למהירות המקס' של הג'וליה תלתן:

שאלה כזאת.

או שאולי הבנתי לא נכון?

עניתי:

מעבר לכך שהנהלת הנורבורגרינג כבר פועלת להעיף את השטות המפגרת הזאת לפח, המהירות המירבית נמדדה במסלול נארדו. מי בכלל בודק מהירות מקסימלית אפשרית ברינג?

כלומר:

1. בהנהלת המסלול הגיעו למסקנה שהחלת מגבלות מהירות וביטול האפשרות למדידת זמנים לא היה רעיון טוב וכנראה מחפשים את הענף המתאים כדי לרדת מהעץ.

2. אני לא מכיר הרבה יצרנים אשר מגיעים לרינג כדי לבדוק מהירות מקס' של רכב וגם במקרה של הג'וליה תלתן המהירות המקס' המדווחת הושגה במסלול נארדו אשר באיטליה.

שאלתי את באגירה מקודם האם מראה צמד המילים "אלפא רומאו" או אפילו רק "אלפא" גורם לו לאבד את עשתונותיו. אני מתחיל להאמין שזהו אכן המצב, כי:

אם לא הייתי יודע שאתה אמיתי, הייתי משוכנע שאתה מומצא.

תן לי להבין טוב, נתון מהירות סופית שהוא לא רק תיאורטי (כי כאמור יוגבל אלקטרונית) אלא גם חסר חשיבות, את זה אתה מבליט כי אתה חושב שמדובר בנתון יוצא דופן למתחרות הגרמניות (תירגע, הוא לא, תבדוק סירטוני יו-טיוב של רכבים שההגבלה הוסרה בהם'

שעושה 313 קמ"ש בפחות מ 6K סל"ד, יש לה עוד אלפיה למשוך עד הקו האדום, רק ככל הנראה נגמר לו הכביש), אבל נתון כ"כ משמעותי כמו זמני הקפה ברינג, איפה ששום אלפא עד היום לא מתבלטת, זה "שטות מפגרת".

אתה פשוט מעקם ומעוות את המציאות לפי החשק שלך.

מופרך!!!

1. חוזר על שאלתי: כמה מכוניות איטלקיות אתה מכיר אשר מהירותן המירבית מוגבלת אלקטרונית?

2. רגע, אם המהירות המירבית של הג'וליה תהיה 200 קמ"ש, זה סבבה? אז נכון, זה בטח לא הנתון החשוב ביותר או הבולט ביותר, אך חשיבותו קיימת, גם אם לעיתים היא יותר הצהרתית מאשר מעשית.

3. ג'וליה תתחרה בסדרה 3, אאודי A4, מרצדס C קלאס וכו' (וכמובן גם בגרסאות החמות של אלו). לא באאודי A6. מעבר לכך, זה שיש לאאודי הזו עוד סל"ד עד לקו האדום לא אומר שהיא לא תכנע לחיכוך עם האוויר ותתייצב על מהירותה המקסימלית כאשר תיאורטית יש עדיין לאן לעלות (מבחינת סל"ד).

4. היכן ציינתי שזמן ההקפה ברינג הוא "שטות מפגרת"? לא כתבתי דבר כזה אז נא לא להכניס לי מילים לפה.

בקיצור, קל לראות כי מדובר על התלהמות חסרת בסיס. אני מקווה בשבילך שזה טרולינג מכוון.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...