Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה יש לעשות לדעתך?

הזמנת רכב לפי המפרט שהוצע והמחיר שהיה טוב בעינייך, חתמת על זה ושילמת.

אם באיזו אשליה או דמיון כולשהו נראה לך שאתה יכול לבוא למישהו בטענות או בקשות, תן לי לחסוך לך את זה, אתה לא.

תשאל את כל מי שקנה איביזה במחיר מלא, ששבוע אחרי החברה עשתה מבצע עם מחירי שחיטה על הרכב, שבנוסף לזה שהוא שילם סתם יקר, גם קרעה לו את המחירון.

תהנה מהאוטו ותתחדש, לא ייצא לך דבר מלחשוב "מה ניתן לעשות"

מילא להגיד שלדעתך אין סיכוי רב לטענות כאלו, אבל מה הטעם לכתוב בכזו נחרצות?

נתקלת בסיטואציה הזו פעם?

ולא, דוגמת האיביזה ממש לא קשורה. משתי סיבות:

א. הורדת המחיר קרתה אחרי הקנייה, ולא לפניה.

ב. לסוכנות אין שום מחויבות להמשיך למכור באותו מחיר, או למכור לך במחיר זהה לאחרים.

לענייננו - לדעתי (אני עו״ד אם זה משנה), במידה שיבואן קיה יצא במודעות על ה״פיקנטו החדשה״ כמו שעושים בדר״כ, או שבסוכנות עמד דגם תצוגה מחודש, ובמידה שהסוכן לא אמר לך במפורש שבעסקה שלך מדובר בדגם הישן, בהחלט יש מקום לטענה שלך שלא היית צריך לבדוק בשבע עיניים, כי המצג הכללי שהוצג לך כלקוח היה שתקבל את הדגם החדש אם תקנה.

האם בגלל זה תוכל לבטל את העסקה? -- כנראה שלא. האם תוכל להוציא פיצויים, נדיבים יותר או פחות? -- סיכוי סביר בהחלט שכן.

פורסם

יש לי דרך להוכיח שהפרסום על מתיחת הפנים היה לפני ההזמנה שלי למקרה שיגידו שהוא היה אחרי?

פורסם

את האמת, בסוכנויות, ממש, אבל ממש לא ממהרים להציג בפני הלקוח דגמים חדשים.

במיוחד אם הסכום זהה לדגם היוצא. תמיד מנסים להיפתר מהמלאי הקיים.

זה בדיוק מה שקרה לי עם הפיאסטה בזמנו.

פורסם

שאלת תם לפות"הש - לא ראית פיזית את הרכב שאתה קונה? לא ישבת בו? נהיגת מבחן? משהו?

*כמובן שאני לא מדבר על הרכב עצמו שקיבלת (מן הסתם הגיע אליך כמה שבועות אחרי הרכישה)- הכוונה לרכב זהה שעומד בתצוגה..

פורסם

בזמן רכישת הרכב חתמת על טופס רכישה שבו מופיעים כול הפרטים של הרכב כגון: מספר דגם/צבע/תוספות/מספר שילדה...תעלה את הטופס לפורום (מחק פרטים מזהים).

המסמך הזה הוא הקובע ולא מה שראית בקטלוגים או בתצוגה.

איזה כייף לי :)

פורסם
את האמת, בסוכנויות, ממש, אבל ממש לא ממהרים להציג בפני הלקוח דגמים חדשים.

במיוחד אם הסכום זהה לדגם היוצא. תמיד מנסים להיפתר מהמלאי הקיים.

זה בדיוק מה שקרה לי עם הפיאסטה בזמנו.

קישקוש. בסוכנות מציגים דגמים שקיימים כרגע במלאי או הוזמנו על-ידי הייבואן וזמינים לרכישה ולא משהו עתידי שהייבואן לא יכול להתחייב עליו בפנייך.

גם שאתה קונה אייפון 6 יישנם כבר הודעות ברשת על אייפון 7 שיוצא בעוד חודש אז מה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ההבדל הוא שכשאתה קונה אייפון 6, אתה בשום שלב לא חושב שאולי יביאו לך אייפון 5.

כשאתה נכנס לסוכנות ומבקש קיה פיקנטו 2015, ואתה מצפה שזאת תהייה הקיה פיקנטו 2015 שאתה רואה בכל הפרסומות, ומביאים לך קיה פיקנטו שהיא בעצם הדגם הקודם מהדגם שאתה מבקש, ואז אומרים לך זה מה שהזמנת, כי לא אמרת במפורש שכשאתה אומר קיה פיקנטו 2015 אתה מתכוון לדגם הכי חדש...

פורסם

חברים, תעשו הבדלה בין הפיקנטו 5 דלתות, שהשיווק של הדגם החדש התחיל במרץ, לבין דגם השלוש דלתות שהגיע ממש לא מזמן.

אם קיבלת את הרכב בפסח, עדיין לא היו בארץ פיקנטו ספורט חדשות ככה שלעניות דעתי באמת אין מה לעשות חוץ מאשר באמת להתבאס משה שלא אמרו לך שאמור להגיע דגם חדש.

תתנחם בעובדה שאין באמת שום הבדלים בין השתיים, חוץ מעוד כרית אוויר ותאורת אווירה (מיותרת להחריד) ברגליים. מה שכן, מדיווחים עולה שדווקא בידוד הרעשים בדגם החדש קצת פחות טוב, מה שמשחק לטובתך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
בזמן רכישת הרכב חתמת על טופס רכישה שבו מופיעים כול הפרטים של הרכב כגון: מספר דגם/צבע/תוספות/מספר שילדה...תעלה את הטופס לפורום (מחק פרטים מזהים).

המסמך הזה הוא הקובע ולא מה שראית בקטלוגים או בתצוגה.

ממש לא בהכרח. לדעתי ניתן לבסס תזה, שביהמ״ש עשוי לקבל אותה, לפיה גם אם הטופס אמר במספרים וקודים שמדובר בדגם הישן - כאשר מכל היתר הוצג מצג שונה, אזי גם הלקוח הסביר לא אמור להתחקות אחרי משמעות המספרים אלא להבין את מה שמציגים לו ״על השולחן״.

פורסם

חבל שאתה כותב בלי לדעת.

היום בתי המשפט מאוד פרו-צרכניים, ובמקרה הזה גם יש קייס לא רע בכלל.

להגיד שאתה סקפטי, בסדר. אבל למה לרפות את ידיו כאשר בהחלט יש סיכוי?

פורסם (נערך)

מכר קרוב של המשפחה רכש רכב מניסן.

מעט מאוד זמן לאחר מכן הגיע מתיחת הפנים של אותו רכב, וירידת מחיר.

אותו מכר פנה לסוכנות וקיבל זיכוי. כל מקרה לגופו כמובן.

*אולי העובדה שאותו מכר הוא אישיות משפטית בכירה מאוד ומוכרת בשרות הציבורי גם עשתה את האפקט שלה, למרות שאני בטוח שהפניה נעשתה ברוח טובה ולא הייתה מגיעה למצב של דין ודברים. אין לו זמן להתעסקויות כאלה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
קישקוש. בסוכנות מציגים דגמים שקיימים כרגע במלאי או הוזמנו על-ידי הייבואן וזמינים לרכישה ולא משהו עתידי שהייבואן לא יכול להתחייב עליו בפנייך.

גם שאתה קונה אייפון 6 יישנם כבר הודעות ברשת על אייפון 7 שיוצא בעוד חודש אז מה ?

ממש לא!

משפחה הזמינה את הרכב לפניי ב-10 דקות. אותה משפחה קיבלה את הפיאסטה ה"חדשה" ואילו אצלי הגיע הצורה הקודמת.

ובאולם התצוגה הייתה הצורה הקודמת דווקא{שהיא היפה יותר בעיניי}. 2-הדגמים היו במלאי. גם הישן וגם החדש. הם בפירוש העדיפו ליפתר מהדגם הקודם. אפילו לא הציעו את הדגם החדש, כדי לא להיתקע עם הישן, ועוד יותר גרוע, וחלילה, כדי לא לעשות עליו הנחה במחיר.

פורסם
איך אומרים בידייש נו שוין.

הפגנת בורות בשתי הדעות שהבעת, גם לגבי הקייס הצרכני (שבהחלט ייתכן וייתקבל) וגם לגבי האפשרות שיבואן מחסל מלאי ישן במחיר מלא למרות שיש מלאי חדש.

המילים שאתה צריך לכתוב הן: "סליחה שזלזלתי, מסתבר שאני טעיתי".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...