Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמוד ענן ☁ או twonav? או משהו אחר בכלל?

האם אפשר לפתוח בשניהם קבצי twl?

יש מקור או אתר לטיולים וקבצים להורדה?

תודה…

פורסם

ראשית תוריד את עמוד ענן. זה חינם ויש לך מפה חינמית (שמצריכה שתהיה מחובר).

אם רוצה לשלם- תקנה את מפת סיומון השבילים מתוך האפליקציה.

יש את orux החינמית (מפות תצליח למצוא ברשת)

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

חבר שמטייל איתי מנווט עם טונאב, וממה שראיתי אלו המפות הכי מוצלחות.

אישית, אני אוהב ורגיל למפות סמ"ש. כשאני מתכנן טיול אני פותח מפות סמ"ש, (את המפות מנייר מצופה), ואז יכול לראות כמה תאי שטח בו זמנית.

ממה שראיתי הטונאב עובד בדיוק עם אותן מפות בדיוק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היתרון של עמוד ענן הוא במידע העצום (לעיתים יותר מדי) שמוסיפים המשתמשים וזמין גם בגירסה החינמית.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
חבר שמטייל איתי מנווט עם טונאב, וממה שראיתי אלו המפות הכי מוצלחות.

אישית, אני אוהב ורגיל למפות סמ"ש. כשאני מתכנן טיול אני פותח מפות סמ"ש, (את המפות מנייר מצופה), ואז יכול לראות כמה תאי שטח בו זמנית.

ממה שראיתי הטונאב עובד בדיוק עם אותן מפות בדיוק.

גם בעמוד ענן ישנן מפות סימון שבילים וגם מפה לבנה לרכישה, אני אישית מאוד אוהב ונוח לי להשתמש בעמוד ענן עם מפות לבנות..

• תוכן חדש...