Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

60 דקות עם 500 אבארט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע לי, אבארת זה אולי הרכב שהכי לא מתאים לך בעולם.

המכוניות של הילדים שמשכירים בקניון, שמישהו דוחף מאחורה כבר יושב עלייך יותר טוב...

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה בעצם מחזק את מה שהוא הסיק. בתוספת של פחות מ 10% הוא יהנה מ GTI שמתאימה לו בהרבה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

Oryo,

ראשית, לא ניסיתי להתנגח באף אחד ואם כך הובן אז אני מתנצל בפני פותח השרשור, ההודעה הראשונה שלי נכתבה בהומור וממש לא היתה כוונה לפגוע.

המסר היחיד שניסיתי להעביר ואולי לא הועבר בהצלחה אז אנסה שוב- ה-500 אבארת’ בהחלט מכונית מהנה, לא צריך לעשות ממנה מה שהיא לא.

זה הכל.

רשמתי גם בהודעה קודמת, אם המכונית מספקת את הריגוש שפותח השרשור מחפש- זה הכי חשוב ואני שמח שאכן זה כך.

ושוב אומר, אם פותח השרשור נפגע מההודעה שלי- אני בכנות מתנצל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האבארת מרגישה כמו טרקטורון שקיבל אישור לנסוע בכביש. זה כלי מיוחד ו"מפגר" בקטע טוב.

מתוך סקרנות, חיפשתי ביוטיוב abarth Alfa ומצאתי סרטון השוואה ישירה בין 4C, שנאמר עליה שהיא אקזוטיקה מוקטנת (מיוצרת ע"י מזראטי), לבין אבארת 500 ביפוסטו. שני הכלים עולים אותו דבר, אגב.

בסרטון אחר מופיעה אבארת 595 לצד 4C ומזראטי סטרדלה, כשהמכנה המשותף לכולן הוא "ריגוש תוצרת איטליה".

כבודן של האקזוטיות במקומן מונח וכמובן שלא אסרב לקבל פרארי\מזראטי כתחליף לאבארת שאזלה מן המלאי.. כל מה שניסיתי להגיד הוא שמכל המכוניות בהן נסעתי עד 200 אלף, זו הרחיקה לכת מכל אחת אחרת לשרטט מעט מקווי דמותה של האקזוטיקה האיטלקית.

:idea:
פורסם

איל, אתה עדיין מפספס את מה שאבי ניסה לומר - באבארת' יש ערך מוסף. זה לא שהיא טובה יותר מהאחרות, היא פשוט בעלת קסם משלה.

GTI מכונה טובה - בעיקר בגלגול הנוכחי שלה. אבל, היא שונה מה-500. לא פונה בדיוק לאותו קהל היעד וקשה להשוואות ביניהן, כפי שכבר אמרתי קודם לכן בשרשור הזה. הראשונה משפחתית פרקטית / נוחה / מאובזרת ומהירה, והשנייה היא מיני קטנטנה / לא פרקטית בעליל וכיפית מאוד.

אם כבר הכנסת את ה-GTI וה-ST (שזאת ההשוואה הנכונה) - ST מתוחה. בלי לחשוב פעמיים. הביקורות מארה"ב ואירופה טוענות ששיפרו את כל מה שמעט הפריע בקודמת, ועכשיו היא טובה מתמיד. אחד מהמגזינים הגרמנים טען שכעת היא טובה מהמגאן RS.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

Fkl0ster,

נהניתי לקרוא! ימותו הקנאים וכו'.

שני דברים קטנים:

1. מסכים עם עידן, אין צורך להסחף ולדחוף את העקרב למקומות לא לו.

2. גרסת הבי-פוסטו היא לא בדיוק מה שמקבלים מהסוכנות. להבנתי ההבדלים גדולים.

מזל שיש לי אבארט' פרטית בחניה בשביל להיכנס לפרופורציה אחרי הכתיבה שלך. בסה"כ מדבור על חווית נהיגה סבירה לכל היותר (אם לא גרועה), ממש לא מרטיטה או מאתגרת.

במצב רגיל הרכב מרגיש חלש מדי, במצב SPORT ההגה נוקשה מדי (ועדיין מרגיש קצת חלש למי שרגיל למכוניות חזקות יותר). חוץ מזה כמות הפאקים באוטו שצריך להתרגל אליהם היא אינסופית (חגורה גבוהה מדי שלא חוזרת כמו שצריך למקום, מערכת BLUE&ME מטופשת להחריד, מנגון קיפול מושב מסורבל...).

חבל שיש לך אבארט פרטית בחניה. ניכר שאינך מרוצה מהרכב ו/או הוא לא מתאים לך.

איל, זה לא 20K תוספת אלא כמעט כפול מזה. חתיכת פער לא קטן. ואם כבר מגיעים למחיר הזה, הייתי לוקח פוקוס ST מתוחה.

אפשר לקבל אותה בתמורה לכ-200,000 ש"ח אצל איילון. לוקח? זה רק עוד 20.

בכל אופן הפער בין ג'ולייטה תלתן לאבארט 500 עומד על לפחות 40,000 ש"ח ולפחות 80 כ"ס.

תשמע לי, אבארת זה אולי הרכב שהכי לא מתאים לך בעולם.

לשם שינוי, אנחנו מסכימים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אוי אוי אוי, נעקצתי....

;)

רועי, שתה איזה כוס מים או נוזל קירור כלשהו אחר.

כולם יכולים להשתמש באיזה מונח שבא להם, זה פורום פתוח במדינה חופשית וליברלית, בהנחה ואתה לא גר בבית שמש, בני ברק או מאה שערים.

אני מאוד מסמפט את דגמי אבארת’ השונים אבל כן, זו לא אקזוטיקה, בדיוק כמו ש-106 ראלי שהיתה ה“500 אבארט’“ של תקופתה אינה אקזוטיקה.

אף אחד לא אמור להעלב מזה שפיאט 500 אינה נחשבת לאקזוטיקה, זה לא מוריד או מוסיף לכבודה, זו פשוט לא ההגדרה הנכונה לרכב שכזה.

לרגע אין לי ספק שפותח השרשור נהנה מאוד עם האבארט’, זה בהחלט רכב מהנה מאוד.

זהו, אתה יכול להרגע, לשתות איזה צ’ייסר או להזריק אטרופין, מה שעושה לך את זה.

הכעס שלך מובן ובשל חג השבועות מתקבל אפילו באהבה. אין לי בעיה עם ההגדרה שלך לאקזוטיקה, היא בעיקרון נכונה, אלא שאקזוטיקה יכולה גם להיות גם ענין סובייקטיבי המתאר חוויה ריגשית ולא רק סוג של הגדרה מילונית וכך ראוי להתייחס אליה לדעתי בהקשר של השירשור הזה.

פורסם

הייתה לי פעם ידידה תימניה. בחורה ממוצעת ביותר. התחתנה עם איזה לבקן קנדי ועברה לשם. פתאום נאווה הפכה מתימניה ממוצעת לבחורה אקזוטית. בשבילי גם פיג'ו 206 היא מכונית אקזוטית. כי פשוט אין כאלה מסביבי. מזרטי קוואטרופורטה ופרארי F12 לאומת זאת, הם רכבים שאני רואה די בשגרה. אקזוטיקה היא בעיני המתבונן וסביבת מחייתו.

פורסם

ה500 אבארט היא גרסה מודרנית של פיג'ו 205 GTI 1.9 אבל נראה לי שהיא יותר איטית.

135 כ"ס זה לא מספיק לרכב ספורטיבי, במחיר של הגרסאות עם 160 כ"ס אפשר להשיג רכבים יותר טובים.

אותה בעיה של למיטו עם 170 כ"ס שהמתחרות שלה עם 200 ומעלה.

אייל

פורסם
ה500 אבארט היא גרסה מודרנית של פיג'ו 205 GTI 1.9

ממש לא מסכים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גם אני לא מסכים. היא לא מתיימרת ולא כוונה להיות כזו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ה500 אבארט , היא לא מקבילה לשום רכב ספורטיבי אחר ! אולי האופל אדם OPC שתצא (גם לא בטוח) .להשוות אותה לרכב בן כמעט 30 לא במקום ובמיוחד לכל הצרפתיות החמות של אותה תקופה שהיו יותר מהנות מכל המכוניות שמיצרים היום, כולל אותה. נכון האבארט 500 מייצרת חיוכים אבל לא מתקרבת לכמות החיוכים וההנאה של המכוניות ההם. אומנם יש לי 500 אבארט אבל מתגעגע ל106 GTI שהיתה כמו סכין מנתחים חדה ,מתקשרת ברמות ,ויצרה טונות שלך חיוכים .

פורסם (נערך)

תקראו לי מושחת, אבל אני חושב שהתזכורת האחרונה ל205GTI הייתה הקליאו ספורט 203 (האטמוספרית).

היום כבר אין רכבים כאלה, כי עברנו למנועי טורבו - וטוב שכך, כי הרכבים נהיו כבדים יותר ועם המשקל צריך להגיע גם הכח - חוץ מזה, הרבה יותר קל לשפר ככה :)

עשיתי סיבובן על 500 אבארת' - מדובר על רכב קטן וכיפי, חסר קצת כח (גרסאות הטריבוטו למיניהן מטפלות בעניין הזה). אבל זה ממש לא רכב לכל אחד, יודעים מה? במחיר שהיא עולה - היא לא ממש רכב, היא בעיקר צעצוע יקר.

וכאן מגיע האבל - במדינה שבה אין מסלול, ואת הכבישים הכיפיים אפשר לספור על יד אחת - עדיף מכונית שאפשר להנות איתה במהירות נמוכה יותר ושלא צריך להיות על 150 קמ"ש כדי להתרגש ממנה.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...