Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת S3 2014 עם ק״מ גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מבין מה הבעיה בS3.

יש אנשים שדווקא רוצים את תת ההיגוי הבטוח, האצה חזקה בלי להתחשב במזג האויר.

יש אנשים שדריפטים לא עושה להם את זה (ואני מכיר כאלו) ומעדיפים "להתחרע" על הרכב כשיש להם רשת ביטחון שתציל אותם אם הם מגזימים.

פשוט רוצים רכב מהיר שעושה מה שאומרים לו.

לS3 ביצועים גבוהים, היא אולי לא מעבירה תחושה של ספורטיביות או מעורבות כמו רכבים אחרים, אבל זה לא אומר שצריך לזלזל בה.

אישית, הייתי מעדיף את הבימר, אבל זה לא אומרת שזאת הדרך היחידה.

אין שום בעיה עם הS3. כל אחד פה נתן את דעתו האישית. הS3 מכונית ספורטיבית וחזקה ביותר, היא ללא ספק מהמהירות בקטגוריה.

אך אחרי נסיון ברכבי הנעה אחורית במסלול (פרארי קליפורניה + 2 בימריות + 370z + קוסוורת RWD), אחרי כמה שנים טובות עם רכב אישי בעל הנעה אחורית - אני אומר חד משמעית, זה עולם אחר, לטוב (בשבילי) ולרע (בשביל אחרים).

רכב עם זנב שמח יעשה גם את בעליו שמח...

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב עם זנב שמח מידי עושה אותי עצוב.

היתה לי G37 [הספק 320 כ"ס. 5.9 שניות והנעה אחורית כמובן]

המון כוח, מלא רעש וצלצולים מהצמיגים האחוריים וזנב מקשקש בלי הרף.

ה-GTI דור 6 שהחליפה אותה [עם 110 כ"ס פחות, הנעה קדמית כמובן ועוד שניה שלמה בתאוצה ל-100]

עשתה את הכל טוב יותר, מהר יותר ובעיקר בטוח יותר.

ה-S וה-135 מייצגות שתי אסכולות שונות.

אני באופן אישי מעדיף "לזרוק" את האוטו אל תוך הסיבוב עם פחות

דרמות, תימרות עשן ואובדן אחיזה אבל כל אחד וטעמו....

להגיד שה-S3 הוא רכב פוזה לילדים עשירים עם תא נוסעים צעקני זוהי פשוט איוולת.

בעיני הרכב סולידי עם הבדלים עיצוביים מינוריים [מידי ?] לעומת A3 סטנדרטית.

הוטהאץ' קלאסי - הסטייטמנט של האנדרסטייטמנט.

פורסם
אאודי S3 היא מכונית פוזה-ילד-עשיר-שמעדיף-להראות-מאשר-לנהוג

ברור לי ומובן מאליו שרוב עם ישראל ורוב החבר'ה בפורום יעדיפו את כיוון ההנעה הכפולה, את מותג הAUDI ואת כל מה שנוצץ על הפרוספקט ונראה קסנוני-ג'אנטים-19-השחרה-גרסת-על-של-סיאט-לאון-שיש-לכל-החברים על הכביש.

אני דווקא מכיר מספר אנשים שרכשו Audi בגלל שהיא יותר מאופקת מ-BMW ופחות תבלוט בעיניהם של השכנים או החברים. הגדיל לעשות מכר שלי (סמנכ"ל בחברת היי טק גדולה, מנהל 200 איש) שהחנה בכוונה את ה-BMW 328 שלו בקומה אחרת ממנכ"ל החברה כיוון שהתבייש (!!). כמו כן, נתוני המכירות של Audi בעולם מראים שההעדפה של רכבי הנעה כפולה אינה נחלתם של ישראלים בלבד.

לדעתי מה שכתבת מעיד יותר עליך מאשר על רוכשי הרכב אבל מה כבר אני יודע, ילד עשיר שכמוני שמעדיף להראות את הקסנונים וההשחרה מאשר לנהוג.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

איזה שטויות, דבר ראשון, שוב בלי לזלזל אבל אתם כל הזמן משווים מכוניות אחרות לדגמים אחרים.

מה אתה משווה את האינפיניטי לבמוו? אתם באמת צריכים לקחת אחת לסיבוב אם זה מה שאתם חושבים.

אתה חושב שאתה לוקח סיבוב קטן רטוב והאוטו פשוט מחליק?

עוד לפני שאתה שם לב או מרגיש במשהו הבקרה כבר דאגה לגלגל אותך פנימה בלי שתשים לב בכלל למה שמתרחש.

זה כל היופי, על זה אנחנו מדברים.

שאתה יכול להינות משני העולמות.

אני לא יודע איך זה היה באינפיניטי שלך אני כן יודע איך זה בכל רכבי במוו.

אם אתה לא בא ממש מהר לסיבוב או עיקול.

לעולם לא תרגיש את הdtc בפעולה ואפילו לא תהבהב המנורה בלוח שעונים (מה שמהבהב כמעט בכל נסיעה בוואג חזקה עם הנעה קדמית)

מה יש להתבייש בבמוו?

למה אתה אומר שהבמוו יותר צעקנית מהאודי?

בגלל סמל M מעפן קטן שיש לי מאחור?

מה עם הSים שזרוקים בכל פינה באודי?

מה לעזאזל אמורים להביע 4 אגזוזים מפלצתיים על מנוע 2000 לעומת 2 קטנים שלא רואים בבמוו?

וכל הכפתורים האלו מול העיניים באודי זה לא

מוחצן?

היום כבר כל כך הרבה אנשים רוכשים במוו בלי לחשוב בכלל על משיכת עיניים של אנשים כי הם אוהבים את המכוניות האלו.

מנכ״ל חונה רחוק מעיינהם של העובדים?

כנראה שהוא מבולבל, באמת שאני מתקשה להבין למה להתבייש באוטו שאתה כל כל אוהב

הרי הרבה אמרו פה שאוטו זה כמו הבית שלהם לא?

מעניין אם גם אותו מנכ״ל גר באיזה שיכון ד כי הוא גם מתבייש לגור באיזה בית פרטי מפואר.

שטויות הכל הצגות.

עריכה אחרונה על ידי BMW135i
פורסם
מה ההבדלים הכ"כ תהומיים והעיקריים שאתה רואה בין ב.מ.וו למרצדס?

בתור בעלים לשעבר של C Kompressor (וגם נסיעה יום יומית כמעט בAUDI A6 לפני כמה שנים לצורך השוואה) ובעלים נוכחי של בימריות, זה דיי פשוט.

לא הייתי קונה לעולם אאודי. זה לא משנה כמה עור יכסה את הפנים, לא משנה כמה כוחות סוס ימצצו מהמנוע, לא משנה לי כמה אגזוזים פיקטיביים יוסיפו מאחור, לא משנה לי כמה הקסנון\לד יאיר או כמה ההשחרה אגרסיבית, לא משנה כמה קהל היעד יאמץ את המותג הזה - לא התחברתי וכנראה לא אתחבר בעתיד. ההרגשה שלי באאודי היא של סיאט משופרת (וכמו לרובינו, גם לי יש חברים עם סיאט מתיימרת להיות ספורטיבית כזו או אחרת). ההרגשה שלי היא כאילו היוקרה באאודי היא כיסוי יוקרתי לרכב זול.

הייתי חוזר למרצדס בגיל 40. הA הנוכחית הנעה קדמית ולטעמי המראה שלה יפני-אגרסיבי מידי יחסית לעיצובים הסולידיים של מרצדס. המרצדס הפשוטות הן מכוניות לנסיעה רגועה ושקטה ופחות לנהיגה (כמובן בלי לכלול את הגרסאות הספורטיביות שהן לטעמי המובילות בקטגוריה, אפילו יותר מM). בכל אופן, מרצדס מבחינתי הוא עדין המותג מספר אחת אם נשלב את כל המכלולים.

הבימרית השניה שלי היא עדין הרכב הכי מהנה שהיה לי. אני אמשיך לנסוע על בימריות עד שיצא איזה דגם רלוונטי של מרצדס שמשלב ספורט בסיסי (הנעה אחורית כמובן) + נסיעה רגועה ושקטה במחיר סביר לכיס שלי.

פורסם (נערך)

״אני זוכר הייתי ילד קקה בבמוו 135i קופה שלא כל כך יודע איך להשתלט על הרכב בלי בקרות אחיזה, היום אחרי כמה שנים עם הנעה אחורית ורכב קטן אני יכול לספר על עצמי שאני נהג הרבה יותר טוב ויודע להשתלט על הרכב.״

אני רק אשים את זה פה

עוד לא התייבש הדיו על טפסי ההשבתה של הבמוו 7 וכבר נותן עצות.

כמו שלא לוקחים את ממציא הפלקל להיות קונסטרוקטור ברב קומות,ככה תסלחו לי אם לא אקח

עצות מbmw135.

bmw.jpg

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם

בוא נפסול לי את הרשיון וזהו, אסור לי לנהוג בכבישי ישראל יותר.

איזה עצות הבאתי לו? הייתי מורה שלו לנהיגה?

בגלל שהשבתתי במוו אסור לקנות במוו יותר חברים, לא לגעת בסדרה 7 האוטו על הפנים.

פורסם

לסיכום - אאודי מכונת נהיגה משומנת שתניב זממני מסלול טובים יותר, תכנס יותר טוב ובטוח לפניות ותצא משם אל עבר הנקודה הבאה.

הבמוו - מכונת נהיגה כיפית שתניב זמנים פחות טובים אך תגרום הנאה למי שמניב זאת מהיגוי יתר.

לא מבין מה אנשים לקחו פה את זה לשלב הבא. גם ניסן GTR מלאה במערכות ממוחשבות ועדיין יצא לי לראות יותר כאלה בארצנו מM3 לדוגמא.

פורסם

הבעיה היא לא ההבדל בין הרכבים, גם לא בין ההנע(א)ה האחורית/כפולה, ולא פנים הרכב ולא בטיח.

הבעיה היא שבנאדם בוחר צד, ואז מזלזל לחלוטין בצד האחר ומגיב בצורה לא עניינית. לומר שכל נהגי האאודי הם 'ילדים עשירים' זה כמו לומר שכל נהגי הבמו הם 'ערסים מתלהבים', שתי הכללות טיפשיות באותה מידה שלא קשורות למציאות (גם אם יש הרבה ילדים עשירים שקונים אאודי, זה לא אומר שמי שקונה אותה הוא ילד עשיר, כנ"ל עם הערסים שם המצב עוד יותר קיצוני).

אבל ככה זה אצלנו בארץ, תרבות אלימה עד כדי גיחוך, אנשים חושבים שאם הם יצעקו חזק אז הדעה שלהם תהיה שווה יותר... חבל.

(אם מתעלמים מה'קישוטים' סביב הטיעונים, נראה לי ששני הצדדים די מסכימים על התוכן העיקרי, זה שסיכם Smiro מעלי).

לפות"ש, תתחדש ותהנה. עם כל הכבוד להתנצחות כאן ב'מאבק' בין S3 ל135 אתה יוצא מנצח לא משנה במה בחרת. פנק אותנו בתמונות!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

חברה יש לי התייעצות:

אני רוצה עכשיו לשפשף את יכולות הנהיגה שלי ולקחת צעד קדימה.

מישהו מכיר כבישים טובים בארץ? או איזה מסלול מסוים?

קורס מומלץ?

פורסם

יש מסלול בכוכב יאיר יש כביש טוב בנס הרים

יש בדרך לים המלח כבישים טובים

מאיפה אתה בארץ?

אגב בדקת את מצב הצמיגים שלך? דבר חשוב מאוד לפי שמתכננים נסיעה כזאת.

פורסם

אני בארץ מגבעון החדשה(יודע שלא מכירים אז תמיד טוב להכיר )

ליד גבעת זאב,צפון ירושלים.

ומצב הצמיגים טוב,הדראמים מאחור קצת שחוקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...