Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. זו כבר הפעם השנייה לצערי שאני כותב כאן את הבעיה. הרכב הוא מאזדה לאנטיס 2.0 2004. מנוע הרכב מתחמם.. זה כבר קורה ממש הרבה, במוסך לא מצליחים לעלות ל הבעיה. הייתי שם כבר מספר פעמים, הרדיאטור בן פחות משנה וגם הטרמוסטט. ביצעתי גם ניקוז אוויר, המאווררים תקינים. יש לציין שאני מדליק מזגן על קור. הרכב נוטה יותר להתחמם. אנא עזרו לי

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

הכן חסר לעיטים מים.. חבר מהפורום ביצע למנוע בדיקת קומפרסיה. לפניי שבועיים, והבדיקה יצא תקינה. בין 12/13 לצילינרד

בזה בצידי הדרך

פורסם

אני שאלתי את המסוכניק שלי על המד חום, הוא אמר לי שהוא תקין.. כי הוא קשור למערכת של המאוורר והמאוורר עובד.

זה מה שנאמר לי

בזה בצידי הדרך

פורסם

למרות בדיקת הקומפרסיה בצע בדיקת לחץ הפוך לזיהוי וודאי יותר אם קיימת זליגה לצילינדר. כמה נוזל קירור חסר? האם ההתחממות היא בנסיעה או בעמידה או בשני המצבים? האם המנוע נסע כל חייו על נוזל קירור איכותי או מי ברז?

פורסם

אך אפשר לבדוק שמכסה הרדיאטור תואם או מתאים?

אוקיי אבצע את הבדיקה. ההתחממות קורת בשתיי המצבים. חסר בערך בין רבע לחצי ליטר. מכייון שאני יד 4. אני לא יודע בדיוק מה עבר על המנוע הזה.. אבל אני שמתי רק מים ירוקים מאיכות גבוהה

בזה בצידי הדרך

פורסם

החוסר של הנוזל קירור , זה אחרי שמילית מים? או שזה מה שכנראה חסר והשלמת?

מים ירוקים , של איזה חברה?

תרים מכסה מנוע , תניע ותראה שהרכב מגיע לטמ"פ עבודה. בזמן הזה תנסה לראות אם רואה מים מטפטים מאיפשהו וגם אם מהפקק של הרדיאטור אם יש נזילה.

תנסה להרגיש אם יש צינור אחד שיותר חם / קר באופן רציני מצינור אחר.

פורסם

שלום איציק, הבנתי שהרדיאטור והטרמוסטט כבר הוחלפו. תנסה לעבור גם על השטיחים של הנהג והנוסע הקידמי, אם הם רטובים זה יכול להעיד על נזילה מהרדיאטור חימום. מה שכן, גם אם חסרים מים במיכל עיבוי (מיכל המים בצד ימין) והרדיאטור עצמו עדיין מלא במים (ניתן לבדוק כאשר הרכב קר ופותחים את הפקק של הרדיאטור) , אין סיבה שהרכב יתחמם והמים זאת לא הסיבה, הייתי הולך על משאבת מים שאולי הגלגלי שיניים שלה נשחקו והסירקולציה של המים לא טובה.

פורסם

סירקולציה לא טובה בגלל משאבה "עייפה" תתבטא בהתחממות במצב עמידה/זחילה בפקק (סל"ד נמוך).

באילו מצבים הרכב מתחממם?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

גש לחשמלאי רכב,שיבדוק האם מאוורר הרדיאטור והנגד /ונטה שלו פועלים בשתי המהירויות- מהירות שנייה היא כאשר מדליקים מזגן.

כנראה ששם משהו לא תקין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...