Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקינג של השכרת רכב קרוי rentalcars.com (זה אגף השכרת הרכב של booking.com).

מכל מקום - בצע חיפוש נרחב, כולל דרך חברות ישראליות (כדוגמת אופרן, וכן הסניפים הישראליים של החברות הבין לאומיות), אתרי החברות הבין לאומיות הגדולות, אתרי חברות התעופה וכמובן לא יזיק לגייס את דוד גוגל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בכל הנסיעות האחרונות שלי לחו"ל שכרתי רכב באמצעות האתר https://www.carrent.co.il

הם אולי לא הבוקינג, אבל הכל הלך חלק. הם עובדים עם חברות השכרה, לא בהכרח הגדולות, בארץ היעד. היה לא פחות ממעולה.

הם מעולים עד הרגע שבו צריך לקבל מהם החזר על נזק/תאונה, אז הם מתחילים למשוך את הזמן, לסנן ולעשות הכול כדי לא לשלם.

אני הזמנתי מהם הרבה פעמים אבל אחרי הפעם האחרונה שנאלצתי לפנות לעורך דין ולרדוף אחרהם שלושה חודשים אני כבר מעדיף לשלם קצת יותר ולהזמין ישירות מחברת השכרה ולא דרך מתווכים.

פורסם
הבוקינג של השכרת רכב קרוי rentalcars.com.

פעמיים שכרתי דרכם, פעמיים גם שם החברה (העלומה) וגם המחיר (המאוד זול) גרמו לי להרגיש שאגיע ליעד ואשאל איפה הדלפק של X ויתגלגלו ממני מצחוק מינימום באתי עם המכתב מהעוקץ הניגרי ומחפש את המליונים שלי.

פעמיים התבדתי, היה דוכן, הייתה נציגה, היה רכב חדש ותקין והמחיר היה הכי זול שיכלתי למצוא.

בקיצור, מומלץ!

אלה היו הזכרונות מבית היוצר של הסקפטי שבי :lol:

לא שמעת על ביטול השתתפות עצמית? עוד כמה אירו, ואין לי עסק איתם.

זה מסוג הביטוחים המעצבנים האלה, מצד אחד, אני עושה אותם כל פעם שאני שוכר, מצד שני, מעולם לא החזרתי רכב עם נזק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תשים לב לשני מקרים של ביטול השתתפות עצמית ,

הראשון שמבוצע על ידי חברת ההשכרה ואז אין לך עסק איתם

השני שמבוצע על ידי המתווך (כמו למשל אצל אופרן ) ואז אתה צריך לרוץ אחריהם מספר חודשים ולקבל את הכסף שחברת האשראי ניכתה לך מהכרטיס.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

עם אופרן יצא לי לשכור מיורופקאר באנגליה והם (אופרן) היו אלו שסיפקו את הביטוח עבור ההשתתפות העצמית.

כששכרתי דרכם בצרפת, ביטול ההשתתפות העצמית היה כלול בחבילה של יורופקאר עצמה. כנראה שזה משתנה ממדינה למדינה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה מסוג הביטוחים המעצבנים האלה, מצד אחד, אני עושה אותם כל פעם שאני שוכר, מצד שני, מעולם לא החזרתי רכב עם נזק.

לפעמים זה עניין של מזל. לפני מספר שנים שכרתי רכב בגרמניה, וכשהחזרנו אותו, הפקיד ביורופקאר גילה סדק קטנטן על השמשה. שילמנו 730 יורו, שהוחזרו בישראל על ידי חברת הביטוח (זה היה "החזר השתתפות עצמית" במקום "ביטול").

פורסם

לא קיים בכל מדינה ולא בכל חברה. יש מקומות בהם דמי השכירות הבסיסיים כוללים ביטול השתתפות עצמית, יש מקומות בהם יש השתתפותעצמית של כמה מאות אירו שאינה ניתנת לביטול, יש מקומות בהם אתה מגיע לדוכן ההשכרה ומשלם עוד כמה עשרות אירו ליום כדי להפחית את ההשתתפות העצמית מ-5000 אירו לכמה מאות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנושא ביטול ההשתתפות העצמית, אני תמיד עושה את זו שלא דורשת ממני להוציא שקל נוסף מהכיס במקרה של אירוע ביטוחי. בכל ההתנסויות שלי, לא עלה לי יותר מכמה עשרות אירו לכל התקופה.

פעמיים שכרתי דרכם, פעמיים גם שם החברה (העלומה) וגם המחיר (המאוד זול) גרמו לי להרגיש שאגיע ליעד ואשאל איפה הדלפק של X ויתגלגלו ממני מצחוק

פעמיים התבדתי, היה דוכן, הייתה נציגה, היה רכב חדש ותקין והמחיר היה הכי זול שיכלתי למצוא.

כנ"ל עם חברת carrent.

פורסם

חברים מחפש רכב שיהיה כיף לנהוג באוסטריה(חבל טירול)

עד 450$ יש את A3 גולף, פאסאט ואת פאביה האלוהית

3 אנשים

באתר שאני מחפש (רנטאלקארס) אין מידע לגבי המנוע. תיבה ידנית כמובן.

תודה.

פורסם

האאודי, הגולף והפאביה יהיו קטנות מידי בשביל להוביל אל המלון את הציוד של שלושתכם, הפאסאט היא המתאימה בשל תא המטען הגדול.

גם בנסיעות במהלך השהות יהיה לכם מאוד מרווח בה.

אני מניח שהיא תגיע עם מנוע דיזל, וסיכוי קטן למנוע tsi. שניהם יהיו מעולים.

פורסם

כל קשר בין הדגם המופיע באתר לדגם שתקבל בתחנת ההשכרה מקרי בהחלט. קרה שהזמנתי פאסאט וקיבלתי מונדיאוהזמנתי מונדיאו וקיבלתי 5008 דיזל, הזמנתי פולו וקיבלתי קליו, וההזכרה האחרונה המוצלחת מאד - הזמנתי גולף סטיישן וקיבלתי אוקטביה סטיישן דיזל. ההצלחה הגדולה ביותה היתה לבני הבכור שהזמין בסן פרנסיסקו טידה ובסוף קיבל קאמארו.

בחלק מהמקרים קיבלתי דגמים חזקים ומאובזרים (למשל בגרמניה), בחלק דגמי בסיס (למשל גולף סטיישן TSI עם הספק 86 כ"ס, דגם שכלל אינו מוכר בארץ). זה משפיע על השימושיות - הגולף הנ"ל היתה מספקת ל-4 מבוגרים על ציודם בארץ שטוחה כפינלנד, לעומתה קליו 1.1 (55 כ"ס) התמודדה בקושי עם מבוגר וחצי (אשתי ואני) בסלובניה ההררית.

לגבי 3 אנשים - בספרד הסתדרתי יפה עם גולף כאשר נסעתי עם אשתי והבן הצעיר שהיה בן 15, אם כי היה צריך קצת joggling עם המזוודות עד שמצאנו את הסירור המתאים בתא המטען. כאנור, גרסת הסטיישן הספיקה לארבעה. לכן לדעתי עדיף להזמין סטיישן כלשהי, לא תהנה מהנהיגה כאשר שאר המשפחה מקטרת.

פורסם

תודה על ההסברים המפורטים.

זה 2 מבוגרים וילד בן 13.רוב הסיכויים שיהיה לנו 2 מזוודות קטנות ואחת גדולה, אולי 2 תיקי גב.

התא מטען של גולף\A3 לא יספיק?

הקטע של המקריות מטריד אותי :(אולי כדאי לדבר עם החברת השכרה ישירות? ולסגור איתם על הרכב שיהיה באתר\נפח\איבזור?

• תוכן חדש...