Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בנורבגיה ל-5 אנשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

משפחתי ואני נוסעים השנה לשבועיים בנורבגיה. אנחנו נוסעים 5 אנשים+ציוד.

המסלול המתוכנן הינו לקחת רכב בשדה התעופה בOSLO ולהחזיר אותו בשדה התעופה של בודו(BOO)

הסתכלתי באינטרנט ומצאתי מSIXT רכב ברמת המונדיאו סטיישן ב3500ש"ח בלי הגבלת ק"מ.(שזהו אחלה מחיר)

בנוסף, ראיתי גם בקבוצה של- Volkswagen Caravelle במחיר של 6000ש"ח.

עכשיו, ברור שהVAN גדול ומרווח משמעותית. השאלה היא האם לדעתם התוספת שווה את זה? או שגם קטגוריית המונידאו סטיישן תספיק?

אשמח לעזרתכם,

אריאל

פורסם

אני חושב שהמונדאו תספיק. תנסה לבדוק משהו בסגנון וולו v70.

נורווגיה לא פחות ממדהימה. תסעו על פי החוק יש המון מצלמות והמהירות נסיעה הממוצעת נמוכה. קחו גם הרבה כסף כי זו מדינה יקרה מאוד.

פורסם

הV70 מתקרבת למחיר של הואן, ולכן אם אשדרג אליה אני חושב כבר לקחת את הואן.

בכל אופן שמדובר על מונדיאו סטיישן, זה יכול להיות גם פאסאט, 508, C5 וכו' וכו'(כמובן שהכל סטיישן)

מה שמעניין הוא שחיפשתי את הקטגוריה של הc4 פיקאסו(מיניואן), ולא מצאתי בנורבגיה. - מניסיון בצרפת, הרכב מסיע בנוחות 5 מבוגרים על כל המטען שלהם.

פורסם
תסעו על פי החוק יש המון מצלמות והמהירות נסיעה הממוצעת נמוכה.

שים לב, סטיה של 1-5 קמ"ש "יזכו" אותך בקנס של 72 אירו.

מהירות בנורבגיה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מעניין, נורבגיה עלתה לי בראש לפני כמה ימים כיעד אפשרי, וגם מצאתי כמה שרשורים בנושא, אבל היה חסר לי מידע בסיסי.

תוכל בבקשה לתת קצת פרטים על המסלול המתוכנן, מקומות לביקור, סוג הלינה (מלון/צימר) ומה שעוד ניתן לפרט? תודה.

פורסם (נערך)

כדאי לך לשכור דרך סוכן ישראלי ולא ישירות דרך החברה בחו"ל, כי ככה תוכל להיות בטוח שאתה מכוסה מבחינת הביטוחים ותוכל לדחות את כל הנסיונות לדחוף לך עוד דברים שאתה לא צריך כאשר תגיע לאסוף את הרכב.

תרים טלפון לסוכנים ישראלים כמו ofran, alamo.co.il, traveljigsaw.co.il וכו.. ותשווה מחירים ותתמקח.

בנורווגיה יש הקלות משמעותיות לרכב חשמלי כמו אפשרות לנסוע בנתיבים של תחבורה ציבורית והקלות בחניה במרכזי הערים, כך שכדאי לך גם לבדוק את האופציה הזאת. הרכבים החשמליים כלכך פופולארים שם שטסלה מודל S היתה הדגם הנמכר ביותר בנורווגיה במשך רוב 2014.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לאחר חודש של חיפושים.

בינתיים המסלול השתנה קצת, והוזמנו שני רכבים-

בין אוסלו לטרונדהיים

בין בודו לאוונס

שני הרכבים הינם מקטגוריית הסטיישן(פאסאט וכד')

השאלה היא האם הבאגז' שלהן יספיק ל5 מזוודות גדולות?

אריאל

פורסם

לך על הקארוול או כל ואן אחר. חמישה אנשים בפרייבט לנסיעות ארוכות זה לא נוח ולא נעים. לא יהיה לכם מקום למזוודות ואם כן, הכל יהיה מאוד צפוף. אם כבר משקיעים כל כך הרבה כסף, אז עוד קצת כדי שיהיה גם נוח. זאת לא נסיעה לעבודה גם הנופים נראים אחרת כשלכולם יש חלון ומקום להתרווח או לנמנם קצת.

• תוכן חדש...