Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמו שרשמתי, פיג'ו 205, שנת 1995. יד 3, 90,000 ק"מ.

קניתי את הרכב לפני 5 חודשים מזוג מבוגרים. הרכב היה אצלהם משנת 97 והם לא נסעו איתו הרבה ולכן הק"מ הנמוך.

הרכב שמור בצורה יוצאת דופן. בלי קילופים, דשבורד שלם בלי סדקים או שברים (!)

כשקניתי את הרכב עשיתי לו בימים הראשונים אצלי ניקוי מערכת קירור ושמתי מי קירור פרסטון וגם החלפתי טרמוסטט.

כנראה בגלל הניקוי הרדיאטור חימום התחיל לדלוף וגם הוא החלף לחדש.

לרכב יש אימבולייזר שביטלתי אותו כי הוא הציק לי, אבל אפשר להחזיר אותו לחיים בלי בעיה.

בנוסף התקנתי שעון חום ברכב בתוך לוח המכוונים במקום השעון זמן שהיה מובנה בלוח והתקנתי גם נעילה מרכזית עם שלטי נוחות.

טסט עד החודש ה12, עבר טסט חלק.

2 צמיגים קדמיים חדשים + צמיג רזרבי חדש + צמיג אחד בבית שהוחלף בגלל שריטה בצד בשביל לא להכשל בטסט אבל מצבו טוב.

הרכב באמת במצב שאי אפשר לתאר במילים. אני מפרסם פה עוד לפני שפרסמתי ביד 2 כדי לתת הזדמנות לחברי הפורום אחרי שאני עוקב ונעזר בפורום שנים ויודע שיש כאלו שישמחו למציאה שכזו.

אני מפרסם את הרכב למכירה כי יש לי הזדמנות לקבל רכב חדש במחיר טוב ולכן חשבתי לקחת את ההזדמנות הזו. עד לפני שבוע לא חשבתי שאני אמכור את הפיג'ו הזו בשנים הקרובות.

מי שמעוניין מוזמן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית.

10931173_10206074469606872_5716360507189805065_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי מורפיום
  • תוכן חדש...