Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניגוד למה שכולנו שיערנו, ובניגוד למה ששמענו מהרבה סוכני מכירות על המחירים שצפויים "לעלות חזק" ו"תקנה עכשיו, חבל", טויוטה מפרסמת את מחירון ינואר 2015. רוב המחירים נשארו כשהיו, הקורולה התייקרה ב-1,000 ש"ח והגרסאות השונות של הפריוס דווקא הוזלו.

לכתבה המלאה - בה תוכלו לראות גם את המחירון המלא.

%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%A1-1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אז מחיר קקטל המשפחתיות האוטומטיות עומד מעתה על 129,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בושה לשלם על הקורולה הזאת 130 אלף שקל. שיחזירו אותה לפחות ליפן, לזכר הדגמים הישנים והטובים באמת.

האם הטויוטה מיוצרת היום בתורכיה ? ואם כן מה כל כך רע בזה ? זאת אומרת יש מהנדסים יפניים שמגיעים לבדוק את איכות המוצר אני מתאר לעצמי לא?

פורסם

הקורולה אחלה אוטו. קניה בטוחה. לא הבחירה שלי אבל אני יכול להבין למה מישהו יקנה אותה. יותר מזה, לכמה חברים שחיפשו רכב ליסינג המלצתי לקחת אותה.

לצערי גם במחירון הזה הלנדקרוזר נשאר רחוק מדי ממני. :puppydoge

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
האם הטויוטה מיוצרת היום בתורכיה ? ואם כן מה כל כך רע בזה ? זאת אומרת יש מהנדסים יפניים שמגיעים לבדוק את איכות המוצר אני מתאר לעצמי לא?

שיזכירו לך כאן מה קרה כשהקורולה שני דורות אחורה הורכבה בטורקיה?

אמינות נחותה יותר מבחינת מנועים ומבחינת אלקטרוניקה, פחות מוצלחת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה בושה?

מכול המשפחתיות,היום הייתי קונה אותה,לא נסעתי עליה אבל מסבב בסוכניות הרכב,הכי התחברתי אליה,מרווחת מאוד מאחור,מושבים קדמים מאוד נוחים,אהבתי גם את סיגנון הדש בורד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן יצא לי לנסוע גם בקורולה החדשה וגם בI35 , בI35 הרבה יותר נעים בתא הנוסעים, המושבים נוחים יותר ומבחינת מרווח לא יצא לי לבדוק את שתיהן אבל ב I35 ישבו 3 מאחורה ללא כל בעיה. (כנ"ל I30).

מבחינת אבזור אני לא יודע מה הקורולה מציעה אבל הI35 מציעה אבזור עם מסך מולטימדיה נחמד מאוד.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

לדעתי הסלון ביונדאי יותר מידי מזכיר לי את הI25 למרות שאיכות חומרים אחרת לגמרי,משהו בה לא מושך אותי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אני חובב קורולות כפי שאתם יודעים והיה לי נסיון בנסיעה עם הקורולה הזו במשך כ3 שבועות (אחד מהעבודה שלי לשעבר). שמתי לב לרעשי כביש בולטים, מושבים לא נוחים, קרקושים מסויימים בדאשבורד שבקורולה ישנה יש אותם אחרי 10+ שנים. מההתרשמות שלי היא לא שקטה בכלל וזה היה מעיק.

מה שכן, היא נראית מצויין, בטח בצבע שחור או כהה והיא מאוד מרווחת.

דווקא את האוריס החמודה הייתי לוקח בשמחה :)

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

מעניין שהשנה יוניון הקדימה את דלק מוטורס שתמיד הייתה מפרסמת ראשונה את המחירון לשנה החדשה וכולם היו מתיישרים בגירסאות הבסיס לפי מאזדה 3 ופורד פוקוס.

פורסם

בקורולה יש רצפה שטוחה מאחור, אם אני לא טועה היא הכי מרווחת בקטגוריה, אצלי ברכב נכנסים בכיף 3 מבוגרים.

לגבי נוחות המושבים, הרכב אצלי מעל שנה ולא הרגשתי אי נוחות כלשהי, דווקא מאוד נוח (בהשוואה לרכב הקודם שלי, פאביה)

אושריקו - קרקושים אין לי, ככה שלא יודע על מה אתה מדבר, ולגבי זה שהיא אי שקטה - אמנם רעשי כביש אני לא מסכים איתך, וחושב שהבידוד הוא פחות או יותר כמו במשפחתיות האחרות, אבל המנוע כן רועש, וזה בגלל הגיר. אם לא לוחצים אז הנסיעה דיי רגועה

yaari30 - הקורולה באה עם מסך מגע ומע"כ מולטימדיה גם.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

על המושבים הלא הכי נוחים בקטגוריה עוד אפשר לסלוח, אך ההגה המנותק לגמרי שמרגיש כמו מרגרינה(אפילו לC5 שלי ההגה יותר קשה) פשוט זוועה.

Hyundai IONIQ

• תוכן חדש...