Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וזה מה שהקונה רוצה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מעניין שהשנה יוניון הקדימה את דלק מוטורס שתמיד הייתה מפרסמת ראשונה את המחירון לשנה החדשה וכולם היו מתיישרים בגירסאות הבסיס לפי מאזדה 3 ופורד פוקוס.

השנה יוניון מוטורס מובילה את השוק. 2014 תסתיים כשהקורולה היא המכונית נמכרת ביותר בישראל. זה כמו בדוקים (* לא באמת דוקים), כשאתה יושב עם יד חזקה ומקפיץ בקטנה כדי להגדיל קצת את הקופה ולמשוך פנימה מתלבטים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני חובב קורולות כפי שאתם יודעים

די.... אתה?!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קרטל הרכב מכה שנית, ב 2008 משפחתית ממוצעת עלתה כ 114K ש"ח , שש שנים מאוחר יותר אנחנו ב 129K והעם ממשיך לשלם ללא בעיה...

ולגבי הקרולה רכב ממוצע ותו לא , אבל זה מה עם ישראל מחפש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

^ אם תחשב את עליית מדד המחירים לצרכן משנת 2008 תגלה שמחירי הרכב אפילו נשחקו ריאלית...

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

טריק שיווקי מדהים לפרס עליית מחירים זה ימשוך את כל המתלבטים לסגור בזה הרגע ו "לחסוך"

מבחינת שוק הרכב זה ידוע שהממשלה שוחטת אותנו מכל כיוון במיוחד את אלו הקונים רכב חדש, הייתי אומר לא לקנות רכבים חדשים עד שירדו המחירים אבל זה לא ריאלי, אנשים יקנו.

קראתי ככה ברפרוף שדיברו על הקטגוריה ואמרו דברים לגבי המתחרים וחוות דעת כאלו ואחרות

אני יכול לסכם מהידע שלי (נהגתי על כולם לא פעם אחת)

מאזדה 3 - עיצוב נאה מאוד ומוצלח לדעתי, הכי מאובזרת. בנויה בדומה לבמו ומרצדס עם ממשק מולטימדיה נוח ונגיש וסה'כ מקדם אווירה של יוקרתיות כלשהי (אם אפשר לקרוא לזה ככה - אני קורא לזה איבזור),נוחות פנים הרכב סטנדרטית למדי לא משהו מיוחד מתאים לרובנו כאחד, מנוע חלש יחסית (1.5) ומרגישים את זה, מי שאוהב לנהוג בברבריות מדי פעם זה לא הרכב בשבילו. סה'כ בחירה טובה מאוד ורכב מצויין שמתיימר להיות חסכוני (לא בדקתי נתונים בשטח)

קורולה - עיצוב נהדר יש מי שאוהב יותר ומי שפחות (עניין של טעם) ממשק נוח ועדכני לתקופה (שליטה בהגה וכו' בלוטוס ושאר ירקות) עניין הדשבורד המרובע משהו הוא עניין של טעם סה'כ נוח לשבת באוטו, עניין הביצועים הוא המשמעותי ברכב הגיר הרציף נהדר ומעביר כוח בצורה מושלמת ולא חסר כוח בשום מהירות והרכב מרגיש דינאמי ומהיר (הכל בפרופורציה לרכב משפחתי 1.6) קצת רועש בסל'ד הגבוהה אבל נסבל אני אישית אוהב לשמוע את המנוע מגרגר (כמו שואב אבק במקרה הזה בלי לזלזל כמובן).

I35 - עיצוב נהדר לטעמי עדכני למדי נראה מכובד ובוגר, הממשק הוא מהפשוטים בקטגוריה אך לא נופל ברמתו מהמתחרים. המנוע מפיק 132 כוחות סוס שזה נתון מדהים למנוע 1.6 (לצורך העניין פוקום 2011 מפיק רק 100 ממנוע 1.6 ומאזדה 6 2011 מפיקה 152 ממנוע 2.0) הרכב מרגיש כבד מעט גם כשריק מנוסעים וציוד אך כוח לא חסר בשום שלב של הנהיגה. סהכ' הרכב נוח מאוד נעים לשבת בו והעיצוב הפנימי לא צעקני ולא חד מדי כמו שאמרתי מקודם בוגר משהו. רכב משתלם כחבילה.

את הפוקוס אני זוכר לרעה לצערי, פשוט לא!

נכנסתי לרכב וטבעתי בממשק מזעזע לטעמי יותר מדי כתפורים הדשבורד חונק ההגה מפוצץ כפתורים אומנם שימושיים למדי אך לטעמי זה יותר מדי עומס מכל הכיוונים. לדעתי מישהו לקח את כל הפיצ'רים הקיימים כיום כסטנדרט שם בדלי ושפך אותם על הנהג, זה רכב שגורם לי להתגעגע לשנים שבהם ייצרו את הרכב בשביל הנהג וחשבו על הבנאדם שיושב מאחורי ההגה, סובארו אימפרזה 2006 קופצת לי לראש כדוגמא כמו גם במו סדרה 3 1997.

הגיר אוי הגיר יש לא מעט אנשים שסובלים ממנו ואני לא יהיה זה שיגיד למה.

כישלון לפוקוס בכל פרמטר אפשרי.

אני מזכיר ואומר שכל מה שרשמתי מתבסס על הניסיון שלי עם הרכבים וזו דעתי בלבד.

עריכה אחרונה על ידי TheBox
פורסם
השנה יוניון מוטורס מובילה את השוק. 2014 תסתיים כשהקורולה היא המכונית נמכרת ביותר בישראל. זה כמו בדוקים (* לא באמת דוקים), כשאתה יושב עם יד חזקה ומקפיץ בקטנה כדי להגדיל קצת את הקופה ולמשוך פנימה מתלבטים.

הקורולה הכי נמכרת כדגם בודד אבל יונדאי עדיין מובילה את שוק המשפחתיות עם ה-30 וה-35.

פורסם

הפסיקו את היבוא של ה-GT86 סופית? הוא לא מופיע ברשימה...

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

הפסיקו את הייבוא של ה-GT כבר מזמן. תמחור לא אטרקטיבי דחף את (מעט) הלקוחות ל-BRZ, טויוטה נתקעו עם מלאי, חתכו מחירים משמעותית, והשמועה אומרת שהרכב האחרון נמכר ממש לא מזמן.

מייק - אני לא יודע עד כמה המספרים של יונדאי רלוונטיים, אם אני לא טועה, הם מוכרים לפרטיים הרבה פחות מטויוטה, לכן ה"מחירון" של טויוטה יותר רלוונטי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ספייר אני לא יודע מאיפה הנתונים, אבל גם קורולות הרבה מגיעות לליסינג. יונדאי כמעט תמיד כשהייתי בסוכנות שלהם - הרבה מתעניינים פרטיים. יש מספיק פרטיות גם ביונדאי וגם בטויוטה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פרסמו גם את מחירי יונדאי ומיצובישי.

http://wheel.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%9f-%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%95%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%93%d7%90%d7%99-2015/

יונדאי i35 עולה יותר מטויוטה קורולה? :shock:

לא יודע למה, כנראה שכלמוביל מצאו את עצמם מקום ראשון במכירות, עלה להם השתן לראש.

כנראה שהם הולכים להפסיד השנה את המקום הראשון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...