Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום השתמשתי בישראלי, אבל המחיר פשוט לא שווה את זה. אני כרגע עם GoDaddy בחבילת Ultimate וזה פשוט זוועה, לוקח לאתר פי 3 זמן להיטען לעומת האחסון הקודם וה-FTP כבר קרס לי פעמיים. יש המלצה למשהו טוב ומהיר במחיר נורמלי?

פורסם

היה לי בגודדי - זוועת עולם, איטיות נוראית. לקנות מהם רק שמות דומיין ושום דבר אחר. אני היום בדרים הוסט ומרוצה למדי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
Dreamhost בסדר גמור.

איך אתה מרוצה מזמני הטעינה והתמיכה?

כמה אתה משלם לשנה? מה זה מחיר נורמלי בשבילך?

נגיד 7-9$.

היה לי בגודדי - זוועת עולם, איטיות נוראית. לקנות מהם רק שמות דומיין ושום דבר אחר. אני היום בדרים הוסט ומרוצה למדי.

איך אתה מרוצה מזמני הטעינה והתמיכה?

פורסם

7-9$ לחודש? אם כן אז יש לך בארץ אחלה חברות במחיר הזה.

אני למשל משלם 300 ש"ח לשנה (בדיוק מחדש את המנוי בפעם השלישית) לחבילה ללא הגבלה בשטח אחסון/תעבורה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
7-9$ לחודש? אם כן אז יש לך בארץ אחלה חברות במחיר הזה.

אני למשל משלם 300 ש"ח לשנה (בדיוק מחדש את המנוי בפעם השלישית) לחבילה ללא הגבלה בשטח אחסון/תעבורה.

אני אשמח לקישור :)

פורסם

אני אשלח לך בפרטי (למען הסר ספק - אין לי שום קשר לחברה ואני אפילו לא משתמש בתוכנית ה"שותפים" שלה. פשוט מרוצה מאוד)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...