Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נעליים ולא חודש או חודשיים.

השיפוץ היה לפני מספר ימים.

גש למוסך ועמוד על כך, שלא מקובל עליך שהגיר לא ייצא במצב מושלם לאחר שיפוץ מלא (שהתייעצת אפילו עם מומחים טכניים ששללו את טענת המשפצים, על תפקוד לקוי של הגיר שהוא בגדר ה"בסדר" מייד לאחר שיפוץ).

לא מסוגלים - שיחזירו את כספך כי את הגיר מבחינתך לא שיפצו.

(אני קצת בוטה, אבל כמובן שצריך לתת להם קודם צ'אנס נוסף לגלות במה הם טעו).

alfa 156 2.5.

פורסם

בוא נאמר כך: להחליף פילטר, תופעות לוואי...תאורטית הכל יכול להישמע טוב ויפה, מעשית מדובר הכלום בעצם.

בעניין תפקוד הגיר: העניין לא יילך וישתפר אלה להיפך, עכשיו תעשה מה שאתה חושב לנכון.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

גם המוסכים המומלצים בפורום יוצאים לא טוב!!! [TABLE=class: sitelayout]

[TR]

[TD] [/TD]

[TD]

[h=1]אם בארזים נפלה שלהבת – מה יגידו אזובי הקיר[/h]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

נו מי מתחיל לארגן קורס שיפוץ גיר על המדרכה ליד הבית?

פורסם

אנו במוסך אדמונד מטפלים שנים רבות בשיפוץ גירים לרכבים מהחברות המובילות בעולם עם התמחות ברכבי vw.

אנו מעניקים לכל רכב את הטיפול המקצועי והחדיש ביותר על מנת לתת את פתרונות הטובים והמתקדמים ביותר לשיפוץ הגירים.

גם לנו כנותני שרות יש פעמים בודדות תקלות וכאשר הן קורות אני לוקחים את מלוא האחריות כמצופה מאיתנו.

במקרה הרכב המדובר בפורום זה: ב10/12 הרכב הועבר לטיפול האישי של המשפץ הראשי יורם ולמרות שהתקלה לא הופיעה בזמן הבדיקה במוסכנו הוחלט לפרק את הגיר לשיפוץ נוסף על מנת לוודא שהרכב נוסע בצורה מושלמת לשביעות רצון הלקוח. כמובן שדבר זה בוצע באחריות מלאה של המוסך וללא עלות נוספת.

פורסם

אז נראה מתשובת המוסך שכן הציעו לך תיקון חוזר לא?

תשובת המוסך נראית לי לגיטימית, נתנו שירות, יש בעיה (סופר לגיטימי-אנחנו אנשים וקורות תקלות), הציעו תיקון חדש..

אשמח לעדכון האם הבעיה נפתרה לאחר התיקון החוזר

שלומי

פורסם
אז נראה מתשובת המוסך שכן הציעו לך תיקון חוזר לא?

כן, אחרי שהוא עשה קצת רעש פה בפורום.

בהתחלה שלחו אותו סביב עם תשובה הזויה.

יום טוב גם לך

פורסם

שמח לקרוא שהמוסך לקח אחריות מלאה ומקווה שהשיפוץ יצליח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אכן המוסך יצרו עימי קשר היום בבוקר ומסרו לי שהגיר פורק ונימצא כי הפיסטונט שרוטה ( כניראה בעת ההרכבה )וייתכן כי ברח הלחץ , בע"ה היום אני ייקח את הרכב מהמוסך ושכל הבעיות ייפתרו , אעדכן בהמשך , תודה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
כן, אחרי שהוא עשה קצת רעש פה בפורום.

בהתחלה שלחו אותו סביב עם תשובה הזויה.

מובן.. ראינו כבר מקרים בפורום שמתחילים להזיז עניינים רק אחרי שהנושא צובר פה תאוצה

שלומי

פורסם (נערך)

סאונד בראש,

שאלה חשובה - האם התקינו לך גם קולר חיצוני?

היתה לי בורה שנת 2000, שגם לה הלך הגיר. הסבירו לי בכמה מקומות שמומלץ מאוד להוסיף לשיפוץ גם התקנת קולר חיצוני, שכן הגיר של הבורה רגיש ומתחמם מהר, מה שצפוי לגרום לתקלה לחזור במהירות.

גם אני שיפצתי אצל אדמונד, זה היה לפני כארבע שנים. מדבור במוסך משפחתי, האנשים חביבים מאוד ועל פי פרסומים שונים וגם קטעי עיתונות שראיתי במוסך נראה שהם מקצועיים ומתמחים ב- VAG. גם אותי הם חייבו להחליף שמן גיר אחרי כחודשיים, שזה נשמע לי מוזר אבל זרמתי ורק הישגתי הנחה. לא זוכר שהגיעו לסכום של 900 ש"ח כפי שאתה מציין.

בכל מקרה, הגיר עבד בסדר אחרי הטיפול, אם כי לא בחנתי זאת לאורך זמן מכיוון שמכרתי את הרכב אחרי כמה שבועות.

עריכה אחרונה על ידי Yellow Engine

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

כן התקנתי קולר חיצוני , למרות שלא זאת הייתה התקלה שגמרה את הגיר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
מובן.. ראינו כבר מקרים בפורום שמתחילים להזיז עניינים רק אחרי שהנושא צובר פה תאוצה

ברור. בהתחלה סיפרו לו שהגיר זקוק לתקופת הסתגלות והתקלות יעלמו לאחר תקופה מסויימת או בגמר האחריות...

המוסך שבו הגיר שופץ צריך ללמוד שאסור לערבב את הלקוח בדברים לא נכונים.

איזה כייף לי :)

פורסם

כל הכבוד על לקיחת האחריות, דע לך כי העניין לא מובן מאיליו בארץ הזאת.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...