Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב , לקחתי את הפולסווגן שלי בורה 2001 לשיפוץ גיר מושלם במוסך הנ"ל יום שישי האחרון , ומאז יום שישי יש לי בעיות , רוורס לא נכנס לפעמים , וגם מתי שהו נכנס זה במכה רצינית , הילוכים מחליקים לי בעיקר בין שלישי לרביעי , פניתי למוסך אתמול כדי לבדוק את הבעיות האלו , לדברי המוסך החלקת ההילוכים זאת תופעה רגילה כאשר משפצים גיר , ושהם מכניסים לחץ שמן גבוה יותר לתקופה של כ חודש וחצי כדי לתת לכל הרכיבים החדשים להיתמע בגיר , ולאחר חודש וחצי מורידים לחצים , כמו כן בוצע כיוון כבל ידית הילוכים , כמובן שהיום בבוקר שוב אין רוורס , מה הדרך הנכונה להתנהלות במצב כזה , תודה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי האישית בלבד מבלי לפגוע באיש: לפי דעתי הם מנסים להתנער מאחריות, אומרים לך חודש וחצי כדיי שהעסק יידעך, הם לא ממש יודעים לשפצ את הגיר הזה ולך תדע מה עשו לך בו ואיך, ולכן אני ממליץ לך לדרוש שיפוץ גיר נוסף, פשוט תעמיד להם את הרכב שם ובמקביל תתבע אותם בתביעות קטנות על הנזק,התשלום שלך ועוגמת הנפש,הפסד ימי עבודה וכו, ברגע שהם יראו טופס תביעה האמן לי הגישה תשתנה, את התביעה תוכל להגיש בת"א, פשוט למלא כמה טפסים ולשלם משהו. בהצלחה.

חודש וחצי, לאזן לחצים....מאיפה כל המידע הזה?! ממש יצירתיים הייתי אומר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני יוצא מנקודת הנחה שרוב האנשים ישרים , ועם שיחה עם אחד הבעלים הוא נישמע חביב , בפורום יש המלצות על המוסך , ואני לא מחפש ליצור בעיות , אלא פיתרון , העיניין הוא לגבי אפיון התקלות , מה גורם להם והאם הבעיה של החלקת הגיר לאחר שיפוץ נפוצה , תודה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

שלום רב !

אדמונד נחשב בעל מקצוע מעולה, ויש לו שלל המלצות בפורום !

אי לכך למרות שהעובדות כפי שכתבת, אינם נשמעות טוב, ממש את זכותך לקבל תיבת הלוכים תקינה, והדרך היא לחזור למוסך ולדרוש זאת בתוקף אך ללא התלהמות, אם כי לא מהנמנע שאדמונד יציג את הצד שלו בסיפור מעל דפי הפורום, ולו רק כדי לשמור על שמו הטוב.

כידוע לכל מטבע יש שני צדדים, והאם הוסבר לך מלכתחילה שזוהי תופעת הלוואי, לאחר שיפוץ תיבת ההלוכים, וזכותך לקבל חוות דעת במוסכים אחרים, כמו מוסך רון למשל.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא הוסבר לי לפני השיפוץ על שום תופעות לוואי , זה הוסבר לי לאחר שהגעתי ביום ראשון עם הבעיות , כמו כן אמרו לי שמכוון שזה רכב ישן ייתכן שייקח לגיר עד 4 שניות כדי לשלב לרוורס ?

פורסם

כול מה שאמרו לך במוסך לאחר השיפוץ זה סתם בלבולי מוח. אם הגיר שופץ כראוי אין סיבה שהגיר לא יתפקד בצורה תקינה ובלי שום המתנה שהלחצים יסתדרו או האטמים והחלקים הנעים בגיר יעמדו דום.

תופעות לוואי יש לויאגרה ולא לשיפוץ גיר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין קשר לדעתי הבלתי מחייבת, לכך שהרכב ישן, להשהיה של 4 שניות, בשילוב לרוורס או לכל הילוך אחר, בתיבה לאחר שיפוץ מלא.

חכה להבהרות מוסמכות יותר בנושא.

בברכה

צביקה

פורסם

אני "מת" על המוסכים האלו שאתה נכנס אליהם עם בעיה ויוצא עם שתיים נוספות, בכלל התירוצים והסיפורים מהתח... בהחלט מרשימים מאוד.

אל תוותר להם אפילו לא לשניה. תמיד אני מעודד להידבר ולהגיע לעמק השווה, אבל אם בסיפורים מהישבן עסקינן - הדרך לדבר איתם דומה מאוד לדרכם.

שיפוץ גיר אמורה להחזיר אותו למצב תקין! דהיינו ללא קפיצות ללא תקלות אלא כמה שיותר קרוב לאופיו כפי שיצא מהיצרן.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

באם לא יילך לך בטוב, ז"א להביא את הגיר למצב תקין, ונגמרו כל הסיפורים, המריחות, והפליטות פה הלא מקצועיות ולא "ממש" משכנעות של המוסך, אז במקרה הזה, לפני שאתה מגיש את הטפסים לבית המשפט, יש לצרף חוות דעת של שמאי, עם תוצאת בדיקת הגיר בנסיעה ותפקודו הלקוי.

ושוב אל תחכה עם זה יותר מדי.

פורסם

שלום רב !

במלוא האוביקטיביות, לפני שנדון את מוסך אדמונד לכף חובה, מבלי ששמענו את הגירסה שלו, שלמרות הציטוט של הגירסה שלו שמצוטטת כאן על ידי פותח השרשור, ולמרות שאני חייב להודות שהיא לא נשמעת טוב, כדאי שתקראו את ההמלצה הבאה, על מוסך אדמונד, בתחילת העמוד, בקישור הבא

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?492351-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%A2%D7%A0%D7%A3-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה,

שמת לב שזאת המלצה אחת מ2006?

יש כאן את השירשור היעודי של המלצות על המוסך ושם יש המלצה לרעה אחת.

לא חושב שייש לשפוט את המוסך לטובה בגלל המלצה אחת מ2006 וגם לא לרעה בגלל חוות דעת רעה מ2012 (שש שנים אחרי)

פורסם

אף אחד לא דן כאן על כלום.

פותח השרשור ביקש חוות דעת על המקרה ותיאר אותו באופן בלתי מתלהם מתוך רצון לפתור את הבעיה ולא לייצר אסקלציה.

באם הציטוט של פותח השרשור היה מדויק הרי שלא מעט גבות הורמו.

תגובת המוסך תמיד מתקבלת בברכה ובלי כל קשר, איך ביקורת משנת 2006 על החלפת גיר מפירוק רלוונטית למקרה.

כל מוסך יכול לפשל, זה קורה לטובים ביותר אבל החוכמה היא לקחת אחריות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

היום לקחתי שוב את הרכב למוסך לבדיקות וניראה מה יהיו התוצאות ,

כמו כן יצא לי לעיין בחשבונית שאומרת שיש לי אחריות של 6 חודשים , ושמתי לב שרשום

שצריך להחליך מסנן שמן + פילטר גיר תוך חודשיים , ( במידה ולא מחליפים האחריות בטלה , ההחלפה במוסכנו בלבד ובתשלום )

הן יכולים לאלץ אותי להחליף אצלם

כמובן שכל הדברים האלו לא נאמרו לי לפני התיקון

• תוכן חדש...