Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם מדובר במוסך בחולון. הגעתי למוסך לביצוע שיפוץ גיר al4. ל206.

הסיבה שהגעתי היא כבאמ הדרך אורן שירותי רכב וספי בפתח תקוה. הציעו לי מחיר בסך 5000 לפני מע״מ. דהיינו 5900 ובמוסך בחולון הציעו לי ב3000

הגיר היה במצב שניתן לנסוע איתו רק שהייתה נזילה מהטורק. ובנוסף הוא היה מכניס הילוכים בצורה אגרסבית.

הלכתי למוסך לקבל חוות דעת אולי לא צריך שיפוץ כולל ומדובר בבעיה נקודתית.

המוסכניק יצא איתי לטיול שילב לניטרל לחץ גז ואמר לי שהגיר מחליק. באמת עשה ממני ילד קטן.

תודה לאל שאלבר לקחו ממני את המחלה הזו.

פורסם

לפי מה שרשם המשתמש "Ishay0703" כל מילה לגבי אמינות בעל המקצוע הזה מובנת לחלוטין . חבל שיש עסקים שרוצים להתפרנס לא בדרך המקובלת .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

הייתה לי בעיה דומה בגולף 2002 ,שיפצו לי פעמיים גיר במשך חודש אחד (אחריי ויכוחים, האומנם גיר מסוג אחר וזה לא פתר את הבעיה ) בסוף הסתבר שהבעיה לא בגיר וזה מאוורר ראשי ( שיש צורך להחליף כל 5 שנים על פי יצרן ) שלא מקרר כמו שצריך וחיישן אוויר שזייף .

לאחר ההחלפה הרכב חזר לתפקד כמו חדש .

תנסה לבדוק בכיוון הזה.

פורסם

היה לי ויהיה לי כל מקרה לגופו וכל מקרה לא דומה לקודמו ...

שמתעסקים עם מכלול מורכב כמו גיר אוטומט לפעמים יש הפתעות ותיקון לא תמיד מצליח בוואן שוט.

פורסם

OK אז ביום רביעי הוחלף לי מוח גיר ,

אכן בעיות החלקות הגיר + המכה בעת קיק נחלשו משמעותית

עדין קיימת החלקה קטנה בין שלישי לרביעי שמורגשת בעיקר בשמיעה , כי הטורים קופצים מעט

פניתי שוב למוסך ביום שישי , לצערי בדיוק אז הבעיה לא הופיעה , מיותר לציין שבהמשך היום הבעיה הופיעה שוב ושוב ,

לדברי המוסך הרכיבים החדשים דורשים זמן התאקלמות , ודרוש לבצע כיוונים נוספים לאחר כ חודשיים

את האמת , כבר נישבר לי ללכת כבר למוסך , יצא שהייתי שם 7 פעמים במשך חודש ( עם 2 בעיות שלא אובחנו ע"י המוסך )

החלטתי לתת למוסך את האופציה לסגור את הפינה כשאני יגיע לכיוונים האחרונים ואעדכן בנתונים

תודה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם (נערך)

לפי דעתי האישית בלבד:

העניין רק יילך ויחמיר. התקלה האמיתית זה בכלל משהו אחר. החליפו לך כמה חלקים נילווים לא יודע למה אבל ניחא....

אין כזה דבר תקופת התאקלמות אנחנו לא בשנות ה 80 שעושים הרצה למנוע חדש.

להמתין זה הכי גרוע. עוד שבוע עוד חודש עוד חודשיים אתה כבר לא תלך לשם יותר וגם אם כן התוצאה/התשובה כנראה ידועה מראש.

כנראה ששיטת הייאוש כן עובדת.

בהצלחה בעוד חודשיים.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
OK אז ביום רביעי הוחלף לי מוח גיר ,

אכן בעיות החלקות הגיר + המכה בעת קיק נחלשו משמעותית

עדין קיימת החלקה קטנה בין שלישי לרביעי שמורגשת בעיקר בשמיעה , כי הטורים קופצים מעט

פניתי שוב למוסך ביום שישי , לצערי בדיוק אז הבעיה לא הופיעה , מיותר לציין שבהמשך היום הבעיה הופיעה שוב ושוב ,

לדברי המוסך הרכיבים החדשים דורשים זמן התאקלמות , ודרוש לבצע כיוונים נוספים לאחר כ חודשיים

את האמת , כבר נישבר לי ללכת כבר למוסך , יצא שהייתי שם 7 פעמים במשך חודש ( עם 2 בעיות שלא אובחנו ע"י המוסך )

החלטתי לתת למוסך את האופציה לסגור את הפינה כשאני יגיע לכיוונים האחרונים ואעדכן בנתונים

תודה

שוב פעם קשקושים של בעל מקצוע שמנסה למרוח אותך. לאחר שסוגרים את התיבה אין שום כיוונים וזמן התאקלמות.

אני אישית הייתי פונה למוסך בדרישה להחזר כספי ולפיצוי על 7 ימי תסכול ולסגור את הפינה בלחיצת יד.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני שוב חוזר ואומר אין לך מה להתבייש או להרגיש לא בנוח . העסק , במקרה שלך המוסך הסכים לקבל את העבודה תמורת סכום כסף מסויים , אתה בתמורה היית צריך לקבל רכב ללא בעיית גיר כלל , לא מעניין "מוח של גיר" , כיוונים או משהו אחר . אני לא עובד בתחום הרכב כלל , בקיצור ולעניין , הייתי ניגש אליו . מבקש פיתרון בצורה מיידית אם הוא לא יוכל לספק את הפתרון לבעייה החזר כספי .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם (נערך)

אני זה שמטריח את עצמי לגשת אליו כל פעם ( הוא כבר שם )

אני זה ששובר את הראש לדאוג לטרמפים ממנו כל פעם שהרכב נישאר ( הוא כבר שם )

אני זה שמבזבז שעות עבודה כשאני מגיע אליו ( הוא כבר בעבודה )

אני זה שמבזבז דלק על כל נסיעה אליו ( לא הוא מתדלק )

זה לא שלא מוכנים לבדוק לי את הרכב ,הבעיה זה שחוזרים לתיקונים חוזרים , עכשיו הייתי שם ביום שישי והבעיה באמת לא הופיעה כשהגעתי , אז מה להגיע על בסיס יומי ? גם לי זה עולה כסף ,

זה לא כזה פשוט , ברור שאני כבר מתוסכל , אבל נישבר לי , שאני לוקח רכב לתיקון , אני מצפה לא לחזור לשם יותר , זאת לא תקלה כללית ברכב שלא יודעים מאיפה היא , זה גיר

עריכה אחרונה על ידי סאונד בראש

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
אני זה שמטריח את עצמי לגשת אליו כל פעם ( הוא כבר שם )

אני זה ששובר את הראש לדאוג לטרמפים ממנו כל פעם שהרכב נישאר ( הוא כבר שם )

אני זה שמבזבז שעות עבודה כשאני מגיע אליו ( הוא כבר בעבודה )

אני זה שמבזבז דלק על כל נסיעה אליו ( לא הוא מתדלק )

זה לא שלא מוכנים לבדוק לי את הרכב ,הבעיה זה שחוזרים לתיקונים חוזרים , עכשיו הייתי שם ביום שישי והבעיה באמת לא הופיעה כשהגעתי , אז מה להגיע על בסיס יומי ? גם לי זה עולה כסף ,

זה לא כזה פשוט , ברור שאני כבר מתוסכל , אבל נישבר לי , שאני לוקח רכב לתיקון , אני מצפה לא לחזור לשם יותר , זאת לא תקלה כללית ברכב שלא יודעים מאיפה היא , זה גיר

תשאיר לו את הרכב ותאמר לו שזה בסדר יש לך זמן שיבדוק כמה שצריך שיחזיר לך את הרכב שהוא תקין. זה כבר יעשה את העבודה.

פורסם

רכב נבדק עם מחשב ולא נימצאו תקלות לדברי המוסך , כמו כן אין לי מה להשאיר את הרכב כדי שיגידו שהכל תקין , לאיתור הבעיות שכן היו לקח שבועיים \4 פעמים במוסך כדי לאתר אותם , לצערי אין לי מכשיר לבדיקת תקלות

פורסם

מרק, לא ממש קשור לנושא אך מסקרן, האם פולסווגן בורה 2001 תומך ב OBD? (אם כן אז ניתן לקבל מתאם חינמי)

סאונד בראש, כל הסיפור הזה נשמע הזוי. הייתי מציע שתלך למוסך אחר (מוסך "רון" מומלץ ל VAG בפורום) ותבקש בדיקה בכתב, ועם זה תיגש לאדמונד.

• תוכן חדש...