Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 4 שנים לבערך חבר עשה שיפוץ גיר לגולף 3 באותו המוסך ופרט לטרטורים, סיפורים ותוספת כספים פעם אחר פעם, הגיר מעולם לא תפקד כנדרש. מצחיק שהמנהל (יורם) לא הפסיק להתגאות בפני החבר שהוא משפץ גירים עבור מוסך צ'מפיון חולון... עצוב.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמעתי את הסרטון, מעבר לכל מה שנכתב פה אני לא יודע איך עסק שמכבד את עצמו מחזיר ככה את הרכב עם רעש כ''כ בולט! נשמע כאילו יש לך טרול ברכב!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עידכון

ביום שישי הלכתי למוסך , לאחר נסיעת מבחן קצרה , אובחן הרעש ,

העלו את הרכב על הליפט , והרעש אובחן שמקורו מהבקקס

כמובן שאני ביצעתי שיפוץ כולל הבקקס , אז זה באחריות

ניסו לבצע תיקון במקום , לאחר שהתיקון לא צלח

אמרו לי שביום ראשון יזמינו לי חלקים ויזמנו אותי לתיקון

אני יעדכן בהמשך

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

בקקס? מה זה סמיטריילר? אין "בקקס" ברכב הנעה קדמית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

משום מה רק היום יצא לי לקרוא את כל השרשור.

1. איך אפשר להמליץ על מוסך שמנסה לסבן לקוח ? מקצועי או לא, אמין הוא בטוח שלא.

2. כמה פעמים עוד לבקר שם ?

לא צריך לא עורך דין ולא שמאי - יש כאן מספיק המלצות על ספי למשל - גש אליו, תקן את הרכב ואז תגיש תביעה של סכום התיקון הנ"ל מאדמונד, כולל כל ההוצאות מסביב.

כמובן שזה משהו שיקח המון זמן עד שתראה את הכסף אך לדעתי זו האפשרות היחידה.

פורסם

עובדה היא שזה לא האפשרות היחידה וכל הנסיונות לקחת קו לוחמני זה טוב רק לאלו שמייעצים אבל לא נמצאים במצב ביש זה בעצמם.

לעיתים רחוקות דברים מסתבכים והמוסך לא התנער משום תקלה ולמרות כל עגומת הנפש שנגרמה כרגע הכי נכון יהיה לנסות להציל את המצב מול המוסך המקורי שעדיין נראה שלא הרים ידיים

פורסם

מאיפה אתה יודע אם הייתי במצב דומה או לא?

יש לי מספיק ניסיון עם תביעות קטנות, כולל חברה גדולה אחת. אגב, בכולם זכיתי.

נשמע לך הגיוני שבעל מקצוע פותח גיר פעמיים ועדיין יש בעיות?

פורסם

הגיוני או לא זאת עובדה.

הגיוני או לא זה קורה אצל כולם ולא משנה כמה אתה מקצועי ברכבים מסובכים או מורכבים לא תמיד במכה ראשונה אתה פותר בעיות ותקלות.

גם ברופאה לא עלינו פלוני יכול לבוא וללכת לאין ספור בדיקות וטיפולים ובסוף למות כי לא עלו על הבעיה אז פה זה כולה רכב אז קצת להרגע.

להגיע לתביעות קטנות לפני שהרכב תוקן הלכה למעשה זה פשוט לא פרקטי, המוסך יאמר שלא נתנה לו ההזדמנות לתקן וזה בדיוק מה שהוא מבקש מהלקוח.

תקן אותי אדון הלקוח אם אני טועה.

התקלה תפתר אני מעריך ואח"כ צריך לבוא בדין ודברים עם המוסך על פיצוי או משהו בסגנון.

כל דרך אחרת מסנייוני יעשה את המצב ליותר קשה גם אם הרכב בסוף יהיה מתוקן במקום אחר ולקוח יפוצה במידה כזו או אחרת.

פורסם

מסכים שזה מוגזם ואין צורך לחזור על הדברים אך זו גם המציאות של המצב.

כרגע יש לו גיר שצריך לתקן אותו באחריות על השיפוץ המקורי.

הצעה שלי, להשאיר את הרכב במוסך ולקחת רכב שכור קטן עם הסכם שהמוסך משלם על השכירות של הרכב עד שתקלה מסודרת.

זה יתן שקט גם למוסך וגם לבעל הרכב אבל גם מוטיבציה למוסך לסיים מהר כי הוא משלם על הרכב השכור.

זה לפחות מה שאני מציע מיידית ללקוח אם הרכב חוזר כמה פעמים עם תקלה סבוכה.

פורסם

בדיוק מה שבאתי לשאול: כמה פעמים עוד לפתוח את הגיר?

טעויות קורות זה נכון, אך בעל מקצוע שמכיר את הגיר היה פותר זאת כבר בפעם השניה. בעל מקצוע לא היה מורח את הלקוח בכל מיני שטויות - שזה כבר אומר המון.

אחרי כמה פעמים לדעתך כדאי לנסות מוסך אחר? כמה שעות עוד על הלקוח לבזבז על התקלה הזו?

עושה רושם שהם לא ממש מכירים את הגיר.

פורסם

משבח אותך על הסבלנות הרבה שאתה מגלה וכן את המוסך שממשיך לנסות לסדר.

נשמח כמובן שתעדכן.

אני אישית מזמן הייתי מרים ידיים ממוסך שכל כך הרבה פעמים ניסה ולא הצליח. מקווה לסוף טוב

• תוכן חדש...