Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כולה הונדה סיוויק, באמת שאני לא מבין את ההתלהבות הזאת מהרכב. בזמנו חבר חיפש כזאת בשנתונים דומים לדעתי. הלכתי איתו לאיזה 4 בדיקות, הרכב כולם היו שבורים, הוא הלך לבד לעוד 2 ובסוף וויתר, כל מה שהוא לקח לבדיקה היה הכי שמור שכביכול הוא מצא בתקציב הגיוני, וגם אלא שעפו על עצמם במחיר היו עם רכבים גמורים.

רכב מאוד מאוד מיושן! בטיחות גרועה ביחס לרכב מודרני, הרגשה של רכב ישן ובלוי ברגע שנכנסים לרכב. אישית שנאתי את זה, החזיר אותי לפג'ו 205 שהייתה לי לפני כמעט 10 שנים.

תראה מה מצאתי מחיפוש של שניה ביד 2, http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=49d016e7ed6e3f5d708865fb98035cb9f27

קילומטארג' סביר לגמרי לשנתון, רכב מודרני יחסית לסיוויק, מאוד אמין. ואני בטוח שתמצא מציאות הגיוניות, זה אחרי פחות חיפוש של שניות ביד 2.

אתה מתלהב מהחזות ה"ספורטיבית" עלאק של הסוויק, אחרי שתקנה ותגלה שאתה הולך להוציא סכומים לא קטנים על רכב ישן כלכך, יעבור לך ההתלהבות, ורק תחפש עוד ילד מתלהב שיקנה אותה ממך. חבל על הכסף שלך.

אבל - כנראה זה יהיה ה"שכר לימוד" שלך, אתה מהאנשים שכנראה עד שלא נכווים לא לומדים.

נ.ב

הנה סיוויק שעומדת בתקציב שלך, שנתון 2003, הגיוני הרבה יותר מהגרוטאה שאתה מעוניין לקנות http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=544da5ebf779fba0908801ed80a15ae33d4

פורסם

אני עם avikkllk. תוסיף לזה גם פוקוס דור ראשון ידנית.

הבעיה היחידה של הפוקוס האוטומטיות היא שהן עגלות ולמצוא אחת ידנית - בעיה.

חיפשתי רכב במשך חודש, ובדקתי גם פוקוסים ידניים ביד2, ואף פעם לא תפסתי אחת.

פורסם
מצד אחד אני מבין אותך מבחינת ה"חלום" שלך והרצון שלך להגשים אותו, אבל אתה חייב להבין שההמלצות כאן של חברי הפורום לרדת מהעניין הם המלצות רק לטובתך. רכב צריך לקנות גם מהראש ולא רק מהלב. כל הסיוויקים האלה כמעט ללא יוצא מן הכלל נשחטו לגמרי. למצוא אחת שמורה זה יהיה קשה מאוד וגם עד שתמצא (אם תמצא) אני לא מאמין שהיא תיכנס לך בתקציב, שכן כל בעלי הקופה בטוחים שהם מחזיקים ברכב ספורט מן השורה. מה גם שבטוח כבר לא תמצא בהן 135 כ"ס ולא תצליח להוציא 1:13 בממוצע. בכללי הסיוויק קופה היא מכונית נחמדה בהחלט (אם היא שמורה) והיא נותנת הרגשה ספורטיבית (ישיבה נמוכה, חלון קדמי רחב, מרכב 2 דלתות, סאן-רוף...), גם אם היא לא באמת כזאת.

מבחינת אמינות - כן, הסיוויק בכל גרסאותיה נחשבת לאמינה מאוד. מצד שני אחרי כ"כ הרבה פז"ם על הכביש ובמצב שלה גם כנראה הרבה ידיים של צעירים תהיה בטוח שאתה תיתקל בהמון בעיות שנובעות מבלאי טבעי של הרכב. אני מכיר כמה חברים שקנו רכב יפני מיושן בגלל ש"יפני זה אמין" ונתקלו בלא מעט בעיות. אין מה לעשות, בכל רכב מיושן יצוצו כל מיני תקלות כאלה ואחרות. נכון שהיפניות בדרך כלל פחות רגישות לתחזוקת שבר, אבל הזמן עושה את שלו.

אחרי כל זה מה כבר נשאר לך מהדרישות שלך? אמין סביר להניח שהוא כבר לא יהיה, חזק גם לא, חסכוני יחסית גם לא. מה שנשאר זה רק פוזה של 2 דלתות וסאן-רוף.

יונדאי גטס או פיאט פונטו יהיו רכישות משתלמות מאוד, אך בטח שלא מעניינות, מהנות או בעלות פוזה כלשהי.

לפי מה שאתה מחפש הייתי ממליץ לך להסתכל לכיוון הגולף דור 4 מנוע 1.6 או 2.0 (גיר ידני בלבד, לאור היכרות רעה עם האוטומטי), הרבה יותר פוזה ומודרניות, התנהגות כביש טובה (גם אם לא מהנה), אחיזה גבוהה, חלפים בשפע, נוחות נסיעה טובה צריכת דלק סבירה. חסרונות: תא נוסעים רגיש שנהרס עם הזמן, גירים אוטומטיים בעיתיים, עלויות אחזקה גבוהות במעט מהמתחרות האסייתיות. או שהייתי ממליץ לך לחפש לחלופין את הסיאט לאון, שהיא בדיוק אותו דבר כמו הגולף רק בגוף יותר יפה (לדעתי). לשתיהן יש פוטנציאל טוב לשיפורי מראה קטנים.

אני אישית בתקציב הזה כנראה שהייתי מחפש איזו פוקוס דור 1. מכונית טובה מאוד, מהנה לנהיגה, נוחה יחסית, פשוטה לאחזקה, לא יקרה, בטיחותית יחסית. הייתי מסמן בעיקר את אלה עם המנוע 2.0 בדגם ה-5 דלתות. חסרונות: יש המדווחים על תקלות חשמל כאלה ואחרות, אין לה מספיק פוזה, לא כ"כ חסכונית גם בדגמים הידניים.

כולה הונדה סיוויק, באמת שאני לא מבין את ההתלהבות הזאת מהרכב. בזמנו חבר חיפש כזאת בשנתונים דומים לדעתי. הלכתי איתו לאיזה 4 בדיקות, הרכב כולם היו שבורים, הוא הלך לבד לעוד 2 ובסוף וויתר, כל מה שהוא לקח לבדיקה היה הכי שמור שכביכול הוא מצא בתקציב הגיוני, וגם אלא שעפו על עצמם במחיר היו עם רכבים גמורים.

רכב מאוד מאוד מיושן! בטיחות גרועה ביחס לרכב מודרני, הרגשה של רכב ישן ובלוי ברגע שנכנסים לרכב. אישית שנאתי את זה, החזיר אותי לפג'ו 205 שהייתה לי לפני כמעט 10 שנים.

תראה מה מצאתי מחיפוש של שניה ביד 2, http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=49d016e7ed6e3f5d708865fb98035cb9f27

קילומטארג' סביר לגמרי לשנתון, רכב מודרני יחסית לסיוויק, מאוד אמין. ואני בטוח שתמצא מציאות הגיוניות, זה אחרי פחות חיפוש של שניות ביד 2.

אתה מתלהב מהחזות ה"ספורטיבית" עלאק של הסוויק, אחרי שתקנה ותגלה שאתה הולך להוציא סכומים לא קטנים על רכב ישן כלכך, יעבור לך ההתלהבות, ורק תחפש עוד ילד מתלהב שיקנה אותה ממך. חבל על הכסף שלך.

אבל - כנראה זה יהיה ה"שכר לימוד" שלך, אתה מהאנשים שכנראה עד שלא נכווים לא לומדים.

נ.ב

הנה סיוויק שעומדת בתקציב שלך, שנתון 2003, הגיוני הרבה יותר מהגרוטאה שאתה מעוניין לקנות http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=544da5ebf779fba0908801ed80a15ae33d4

שני תגובות רציניות ששוות התייחסות. קודם כל אלו הגיבו לפניהם, אני לא מחפש לא להכנס לסיבוב מהר ולא לזרוק תחת ובטח שבטח לא שיפורים (חוקיות, אני בכלל נהג חדש, תקציב מוגבל מאוד). ההצעות של הגרמניות הן אפשרות טובה, אבל הבעיה שהגולף כבדה (1200 - 1400 קילו אם אני זוכר) וחלפים מאוד יקרים, כנ''ל הביטוח שקורע. הפולו כולן גמורות כמו הסיוויק וכאלו עם ספר טיפולים או שנראות שמורות עם קילומטרז' של 250 אלף ומעלה.

סיווק 2003 או פוקס 2000 בחיים לא יעניין אותי, צריכה גרועה ביותר, אמינות לא בשמיים כמו של היפנית וזה פשוט אוטומט. משפחתי רגיל, לדעתי אתם "ראש מבוגר מידי" אם אפשר להגיד ככה, אני חושב שאני דיי נעול אבל אם יש משהו אחד שאני יקח איתי, שאם מתוך 4-5 בדיקות שיצאו לא טובות כנראה אני ילך לכיוון אחר..

פורסם (נערך)

מי שייתן לך "התחייבות" (שזו בדיחה מוחלטת!!!) על רכב בשנתון כזה עם איזה 7-10 ידיים, יכולות להיות 2 סיבות:

1. הוא מטומטם מוחלט בצורה חד משמעית.

2. הוא שקרן שברגע שהבדיקה תמצא משהו, הסיכוי שתוציא ממנו כסף יהיה שווה לסיכוי שמחר אני מתמנה למלך אנגליה.

בכללי, לא מאמין בשטות הזאת "התחייבות", גם אם אני יד 1 של הרכב, יכול להיות שהיה תיקון מתחת ל5 אחוז נזק מערך הרכב שבוצע עוד לפני המסירה ולא ידעתי עליו אפילו, עכשיו אני אישית אחד שכן יעמוד במילה שלו ואם התחייבתי למישהו אני אשלם. אבל אני לא מתחייב על מה שאני לא יודע 100 אחוז. אז כל מי שמתחייב מבחינתי עושה את זה כ"קידום מכירות" נטו.

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

לפות"ש, זה בסדר שאתה נעול על רכב אבל אם כבר ביקשת עזרה מהחברים בפורום אז כדאי להשיב להם, אין להם אינטרס ללכת נגדך אלא רק לעזור.

גם אני לא חושב שצריך להוציא סכום כזה על רכב שעבר כ"כ הרבה ולך תדע באיזה מצב הוא ולך תמצא רכב במצב טוב יחסית וזה יקח לך המון זמן והמון בדיקות.

אני גם מצטרף לדעה של קודמי שאם בעל רכב אומר לך שהוא מתחייב על מנוע/גיר/שילדה זה באמת שטויות כי רכב בגיל כזה בטוח עבר משהו ומי שינסה להתחייב לך גם עובד עליך ולך תתווכח איתו על כסף אחרי בדיקה.

אבל...אם אתה ממש נעול על הסיויק אז תחפש, קח לבדיקה ותתחדש לך. למרות שאני הייתי מכוון לאיביזה עם שנתון גבוה יותר ופחות ידיים. בכל מקרה, קח את הזמן ואל תמהר, צריך הרבה סבלנות.

ככה או ככה תצטרך להוציא עוד כמה אלפים ליישור קו, טיפולים.

רק קח בחשבון שביטוח לנהג חדש וצעיר עולה הרבה מאוד כסף, גם אם זה על ההורים שלך.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

שני תגובות רציניות ששוות התייחסות. קודם כל אלו הגיבו לפניהם, אני לא מחפש לא להכנס לסיבוב מהר ולא לזרוק תחת ובטח שבטח לא שיפורים (חוקיות, אני בכלל נהג חדש, תקציב מוגבל מאוד). ההצעות של הגרמניות הן אפשרות טובה, אבל הבעיה שהגולף כבדה (1200 - 1400 קילו אם אני זוכר) וחלפים מאוד יקרים, כנ''ל הביטוח שקורע. הפולו כולן גמורות כמו הסיוויק וכאלו עם ספר טיפולים או שנראות שמורות עם קילומטרז' של 250 אלף ומעלה.

סיווק 2003 או פוקס 2000 בחיים לא יעניין אותי, צריכה גרועה ביותר, אמינות לא בשמיים כמו של היפנית וזה פשוט אוטומט. משפחתי רגיל, לדעתי אתם "ראש מבוגר מידי" אם אפשר להגיד ככה, אני חושב שאני דיי נעול אבל אם יש משהו אחד שאני יקח איתי, שאם מתוך 4-5 בדיקות שיצאו לא טובות כנראה אני ילך לכיוון אחר..

טוב, מהנסיון האדיר שלך, אפשר ללמוד:

1.שאתה כבר יודע בדיוק איזה רכבים ידברו אלייך ואיזה לא.

2.חשיבות הרלוונטיות של צריכת הדלק המטורפת כשתהיה לך, כשאתה נוסע מהבית לבית ספר.

3.שאמינות של שום רכב אחר לא תתקרב לאמינות של יפנית בת כמעט 20 עם 7-8 ידיים ו-200 אלף קילומטר.

4.ובדיקות רכב עולות כמו מסטיק, שאתה חושב על לקחת 4-5 כאלה, על הדרך.

בוא נחסוך לך ברברת מיותרת, כי ברור שאתה יודע הרבה דברים,

הונדה סיוויק קופה זה רכב מעולה שאהוב על פנסיונרים , ב-250 אלף המנוע רק מתחיל להפתח, 7-8 ידיים זה בדרך כלל עובר בתוך המשפחה(מסבא לסבתא), ושמע, הונדה זה הונדה, ככה שעל אמינות לא צריך להרחיב.

בהצלחה!

פורסם

אני רואה שהסרקזם פה חוגג בחלק מהתגובות.

לפות"ש:

תבין שרוב המגיבים בשרשור הם אנשים מבוגרים עם ניסיון לטוב ולרע עם רכבים ישנים וחדשים, ולרובם אין שום אינטרס להרוס לך את החלום, אלא דואגים שלא תכניס ראש בריא למיטה חולה, כמו שאומרים.

אני, כמו רוב המגיבים כאן, מבין את עניין ה"חלום". גם אני לפני 3 חודשים מצאתי את עצמי במצב שבו אני צריך לוותר (בתקווה באופן זמני) על חלום מתוך עניין של תקציב מוגבל. אתה צריך להבין שקניה של רכב ישן תגרור אחריה שורה ארוכה של הוצאות על יישור קו ותיקונים של כל מני דברים שמתקלקלים. כך ש-16 אש"ח שיש לך כרגע ויספיקו לקניית הרכב, לא יספיקו לתיקון הליקויים והתקלות שתצטרך לסדר בעתיד. עם כל הכבוד להונדה, רכב בן 20 שעבר המון ידיים של צעירים, לרוב לא יציג "אמינות של יפנית" לכל הפחות רק עקב גיל ובלאי גבוה למכלולים.

בתור מישהו עם קצת ניסיון עם רכב ישן, אני אגיד לך שכדי לתחזק רכב ישן עם ק"מ גבוה וכזה שרוב הסיכויים לא ננהג על ידי סבתא בת 90 ולא טופל במוסך מרכזי רוב חייו, אתה צריך כיס עמוקה לצורך יישור קו ראשוני ולאחר מכן כדי לתחזק את הרכב.

לסיכום: להגשים חלום זה כיף גדול. אבל זה לא כיף כשהחלום שלך עומד מתחת לחלון תקוע כי אין לך את הכסף לתקן אותו.

כך שאם אתה יודע מראש שיש לך את הכסף לא רק לקנות אלא גם להחזיק את הרכב מבחינת הוצאות על תיקונים, טיפולים וכל מה שקשור להוצאות על רכב אז תהנה.

נ.ב. כמו שכבר הוזכר כאן, חיסרון מובהק של הסיוויק מהשנתון שאתה מחפש הוא בטיחות נמוכה יחסית לרכבים חדישים יותר בתקציב דומה. אולי זה נשמע לך כמו שטויות, אבל לנהג חדש ללא הרבה ניסיון בנהיגה, לדעתי האישית כדאי לחפש רכב מעט יותר בטיחותי מיפנית בת 20.

האירופאיות מתחילת שנות ה2000 מציגות נתוני בטיחות טובים הרבה יותר.

פורסם

כמה דברים :

1) לדעתי האישית אין שום פוזה בהונדה לפני 20 שנה , היא כבר לא מהירה , הפגושים כבר לא יושבים טוב , הצבע דהוי , ואיך לומר - היא כבר לא צעירה.

2) אתה זלזלת בהצעה הכי טובה שקיבלת לדעתי , יונדאי גטס !

לפני 7 שנים היתה לי מזדה 3 - 5דלתות , שמאוד אהבתי , הינו יחד 3 שנים . נאלצתי להחזיר אותה לליסינג ולקחת רכב קטן מטעמי חיסכון , הבחירה הייחידה היתה יונדאי גטס ! , כמעט בבושת פנים הסכמתי , וברגע האחרון ביקשתי שלפחות יזמינו לי אחת עם גיר ידני (מאוד מאוד נדיר בליסינג) .

מה אגיד לך - התאהבתי ! ,1.4 עם 92 כ"ס ידני , כן - היא האיצה יותר מהר מהמזדה 3 , היא היתה שובבה , גיר נהדר , אפילו מעט קצר , ברמזור היא הפתיעה אפילו בעלי הסיוויק האוטומטיות ! ,בסיבובים .. נו טוב - פה היא לא בדייוק מבריקה .

בפנים הריפודים היו שחור ואדום , קצט קיצ'י אבל נחמד , ואמינות : 3 שנים שעברה חיים קשים (בכל זאת ליסינג ידני ..) ללא שום ביקור במוסך .

אם תמצא 1.6 ידנית (כמה שזכור לי 106 כ"ס ) כנראה תוכל לקנות אחת בשנתון 2004 , אמינות טובה , ביצועים טובים , תחזוקה מאוד זולה .

פורסם
כמה דברים :

1) לדעתי האישית אין שום פוזה בהונדה לפני 20 שנה , היא כבר לא מהירה , הפגושים כבר לא יושבים טוב , הצבע דהוי , ואיך לומר - היא כבר לא צעירה.

2) אתה זלזלת בהצעה הכי טובה שקיבלת לדעתי , יונדאי גטס !

לפני 7 שנים היתה לי מזדה 3 - 5דלתות , שמאוד אהבתי , הינו יחד 3 שנים . נאלצתי להחזיר אותה לליסינג ולקחת רכב קטן מטעמי חיסכון , הבחירה הייחידה היתה יונדאי גטס ! , כמעט בבושת פנים הסכמתי , וברגע האחרון ביקשתי שלפחות יזמינו לי אחת עם גיר ידני (מאוד מאוד נדיר בליסינג) .

מה אגיד לך - התאהבתי ! ,1.4 עם 92 כ"ס ידני , כן - היא האיצה יותר מהר מהמזדה 3 , היא היתה שובבה , גיר נהדר , אפילו מעט קצר , ברמזור היא הפתיעה אפילו בעלי הסיוויק האוטומטיות ! ,בסיבובים .. נו טוב - פה היא לא בדייוק מבריקה .

בפנים הריפודים היו שחור ואדום , קצט קיצ'י אבל נחמד , ואמינות : 3 שנים שעברה חיים קשים (בכל זאת ליסינג ידני ..) ללא שום ביקור במוסך .

אם תמצא 1.6 ידנית (כמה שזכור לי 106 כ"ס ) כנראה תוכל לקנות אחת בשנתון 2004 , אמינות טובה , ביצועים טובים , תחזוקה מאוד זולה .

החדשות:

מנוע 1.4 עם 97 כ"ס

מנוע 1.6 עם 124 כ"ס

מומלץ בחום לקנות רכב לאחר המתיחת פנים.

Subaru B4 2.0 2012

פורסם

אני נהגתי כמעט 3 שנים על יונדאי גטס ידנית מנוע 1350 סמ"ק:

אמינות מעולהההה, יחסית זריזה לעיר, קומפקטית.. אל תזלזל באוטו הזה, אפילו שאין עליו פוזה ואני מבין את החלום הזה.

עכשיו קניתי פיג'ו 206 XS 110 כ"ס, אוטו עם פוזה (לדעתי, 3 דלתות, חלון קדמי רחב, יחסית נמוכה), מרגישה חזק, יודעת להסתובב ובתקציב שלך אתה יכול למצוא אחת במצב באמת באמת טוב ובשנתון דיי גבוה,

תבדוק כמה כאלה, מבטיח לך, אחלה אוטו, או שתחפש 206 GTI - אותו דבר כמו הXS אבל עם מנוע 2000

מה שכן - אם אתה הולך על הפיג'ו הנ"ל - רק ידני

פורסם
אני נהגתי כמעט 3 שנים על יונדאי גטס ידנית מנוע 1350 סמ"ק:

אמינות מעולהההה, יחסית זריזה לעיר, קומפקטית.. אל תזלזל באוטו הזה, אפילו שאין עליו פוזה ואני מבין את החלום הזה.

עכשיו קניתי פיג'ו 206 XS 110 כ"ס, אוטו עם פוזה (לדעתי, 3 דלתות, חלון קדמי רחב, יחסית נמוכה), מרגישה חזק, יודעת להסתובב ובתקציב שלך אתה יכול למצוא אחת במצב באמת באמת טוב ובשנתון דיי גבוה,

תבדוק כמה כאלה, מבטיח לך, אחלה אוטו, או שתחפש 206 GTI - אותו דבר כמו הXS אבל עם מנוע 2000

מה שכן - אם אתה הולך על הפיג'ו הנ"ל - רק ידני

אוקיי, אז הרבה תגוובת שליליות על הקופה, כנראה שירדתי מזה אבל זה לא אומר שאני יעשה חיפושים בצד.

לבנתיים אני "מרחיב את הרשימה" ואשמח לשמוע חוות דעת על פונטו HGT 2002 3 מנוע 1800 ידני. האם זה גם ראש בריא למיטה חולה או שיש על מה לדבר וכדאי לבדוק רכבים כאלו?

אפשרות נוספת שחבתי היא איביזה MK3 אני חושב שזה אחרי מתיחת פנים הדגם הזה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7a/SEAT_Ibiza_Mk3_car_sideview.jpg שנת 2004-5 ראיתי שהן נמכרות ב 20 אלף (לפחות אני מצאתי כזו)

פורסם

כיף לראות כמה פעיל הפוסט הזה ע"י אנשים שמנסים לעזור לך לעשות טעות שאלפים עשו לפניך - הנה עוד סיפור אישי.

לפני כשבע שנים החלטתי לקנות רכב עם טוויסט, קניתי פולו 16V שנת 2000 עם 100 כ"ס יד 06 עם כ- 150K ק"מ. הרכב עשה 0-100 בכ-10 שניות והיו עליו חישוקי לאנסו יפיפיים! ידני, גג שמש - עמד בכל הדרישות שלי. הבדיקה יצאה סבירה אבל כל מי שהתייעצתי איתו אמר לי להתרחק מרכבים כאלה (כמו שאומרים לך להתרחק מהסיוויק כי אי אפשר למצוא כאלה נורמאליות בסכום שלך)

קניתי!

לא עברו שנתיים ושילמתי שוב את מחירון הרכב על תיקונים וביקורים במוסך. עזוב את הכסף... להמתין בגשם/שמש לגרר להתבחבש במוסכים, לאבד את האמינות ברכב שלך - לא כיף.

אז כן, היא הייתה איתי שנים (עד שלא מזמן ירדה מהכביש והיום החלפים השווים בק.מ.ר) ואחרי היישור קו היא התנהגה סה"כ בסדר. אבל קח בחשבון שעם הימור כזה אתה צריך להכין עוד 100% מהמחירון ליישור קו.

אם תבחר, מהראש ולא מהלב, לקחת רכב קצת פחות פוזה אתה תוכל יותר בקלות בעוד כמה שנים לקנות מה שבא לך - כי לא תוציא מלא כסף על מוסך.

בהצלחה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...