Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 ספיריט 2014 - 8 חודש על הכביש , עכשיו לא מזמן התנעתי פעם אחת והרחתי ממש ריח של דלק בסביבה של הרכב ..

לא חשבתי שזה ממני אבל באמת התכופפתי והרחתי את האגזוזים וממש יוצא ריח של דלק !!

זה קרה לי כבר 2-3 פעמים וזה רכב חדש ! האם זו בעיה או שזה נורמלי ? עדיף ללכת למוסך לבדוק ?

דרך אגב לא הופיע מנורה של בעיה או משהו ...

תודה מראש !!

פורסם

מאיפה הידע "העשיר בתערובת" הזה? באמת...

ל-EVE:

לא צריך להיות שום ריח של דלק, בשום שלב של התנעה או נסיעה.

תבדוק מתחת לרכב וחפש נזילות.

האם שכחת את מכסה מילוי דלק פתוח?

אולי אתה מתבלבל בין ריח בנזין נקי לריח שיוצא מהמפלט.

בכל מקרה אני הייתי מבקר במוסך ליתר בטחון. ריח בנזין נקי פירושו סכנה.

פורסם

over צודק, בתנעה ראשונית כאשר המנוע קר, הוא עובד על צ'וק אוטומטי עם תערובת עשירה, על מנת להגיע לטמפרטורת עבודה מהר יותר.

לגיטימי, בכל רכב בנזין מודרני.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

מצטרף למצטרפים. ריח דלק בהחלט מורגש בעת התנעת רכב קר ; מדובר בתופעה תקינה.

מאידך, אם הריח לא חולף לאחר מס' דקות, אז יש סיבה להיות מוטרד.

פורסם
מאיפה הידע "העשיר בתערובת" הזה? באמת...

ל-EVE:

לא צריך להיות שום ריח של דלק, בשום שלב של התנעה או נסיעה.

תבדוק מתחת לרכב וחפש נזילות.

האם שכחת את מכסה מילוי דלק פתוח?

אולי אתה מתבלבל בין ריח בנזין נקי לריח שיוצא מהמפלט.

בכל מקרה אני הייתי מבקר במוסך ליתר בטחון. ריח בנזין נקי פירושו סכנה.

זה ידע בסיסי

פורסם

אין צ'וק במערכת הזרקה.

אחוז CO2 משמעותית גבוהה על מנוע קר בגלל תערובת עשירה,אתה כנראה מתבלבל בינה לריח של דלק.

ריח של דלק,כמו דלק שנשפך על הרצפה - כזה לא צריך להיות.

פורסם

חברים תודה על העזרה !! אבל שלפעמים שזה קורה יש ריח של דלק מסביב לרכב ולא מבפנים ולאחר 2-3 דקות הריח פוסק

בעיקר מריחים את הריח מהאגזוזים , אין סיבה לדאוג ?

פורסם

יש אמת במה שאומרים לגבי תערובת "דלק/אוויר" עשירה יותר מיד לאחר התנעת הרכב ופליטה של דלק לא שרוף מהגזוז כאשר המנוע קר.

כיום ברכבים המתקדמים יותר יש חיישנים שאחרים על תערובת "דלק/אוויר" נכונה בכל רגע נתון, תסמכו על הטכנולוגיה שהיא עושה את העבודה בצורה יעילה למדי.

שלא כמו פעם שהקרבורטור (מאייד) היה אחראי על זה (והציף את המנוע בכמות נעה של דלק שהלך לבזבוז או לזיהום אוויר)

ולגבי ריח הדלק ממליץ בחום לגשת למוסך ולבדוק את זה, אין שום סיבה שיהיה ריח של דלק.

או שיש לך חוש ריח חזק במיוחד שאתה מצליח להריח את הדלק שנפלט מהגזוז או שיש בעיה כלשהי.

פורסם

כל רכב מודרני שהתניע בנוכחותי ועמד במקום דקה או שתיים, הדיף את אותו ריח חריף של דלק. כל רכב. גם הרכב שלי. הריח לא מורגש בתוך הרכב, אלא מחוצה לו וזה ככה במשך דקות ספורות מרגע ההתנעה (הקרה). לאחר מכן, שום דבר.

פורסם
כל רכב מודרני שהתניע בנוכחותי ועמד במקום דקה או שתיים, הדיף את אותו ריח חריף של דלק. כל רכב. גם הרכב שלי. הריח לא מורגש בתוך הרכב, אלא מחוצה לו וזה ככה במשך דקות ספורות מרגע ההתנעה (הקרה). לאחר מכן, שום דבר.

אז אין מה לדאוג ? זה תקין ?

• תוכן חדש...