Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לקנות רכב משפחתי, מעדיף שנתון כמה שיותר גבוה במחיר של עד 75,000 ש"ח.

אמור להיות יחסית מרווח (2 ילדים), אוטומטי.

איזה רכב מומלץ מבחינת אמינות, חסכון בדלק ונוחות?

תודה רבה על העזרה

פורסם

אני מצטרף להמלצה על היונדאי,

אפשר גם לשקול קיה סיד שהיא המקבילה של הi30.

לגבי חסכון בדלק, אם אתה נוסע הרבה, כלומר 20 אלף ק"מ בשנה וצפונה, הייתי שוקל פלואנס דיזל 2011.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם ההתלבטות היא בין סיד ל-i30, הייתי הולך על הסיד. הסיד עם 7 שנים אחריות, בניגוד ל-i30 עם 3, ככה שאתה תמשיך לקבל אחריות בסיד. יש לסיד גרסה עם תיבת רובוטית (לא זוכר מאיזה שנתון זה), ואז זה ממש חסכוני בדלק. תבדוק את זה...

פורסם

ומה עם קורולה 2012 מליסינג? אפשר להגיע לטווח מחירים הזה פחות או יותר. שווה לקחת רכב כמו טויוטה קורולה מליסינג כדי לחסוך במחיר על רכב שאמור להיות אמין?

פורסם

האם לחרוג בתקציב בא בחשבון?

ב100K אפשר לקנות פוקוס חדשה.

כמו כן בתקציב כזה נכנסת פוקוס טריה משנתון מתקדם 2012 מיד ראשונה.

פוקוס רכב בטיחותי ונוח, איכות פנים טובה, הרכב נעים לנהיגה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם ההתלבטות היא בין סיד ל-i30, הייתי הולך על הסיד. הסיד עם 7 שנים אחריות, בניגוד ל-i30 עם 3, ככה שאתה תמשיך לקבל אחריות בסיד. יש לסיד גרסה עם תיבת רובוטית (לא זוכר מאיזה שנתון זה), ואז זה ממש חסכוני בדלק. תבדוק את זה...

בליסינג לקיה יש 3 שנים אחריות, יש לשים לב לזה אם רוכשים מליסינג.

ומה עם קורולה 2012 מליסינג? אפשר להגיע לטווח מחירים הזה פחות או יותר. שווה לקחת רכב כמו טויוטה קורולה מליסינג כדי לחסוך במחיר על רכב שאמור להיות אמין?

עוד פעם סטיגמות. הרכב הזה לא שווה כלום, לא בטיחותי ביחס למתחרות ולא מאובזר בכלל ביחס למתחרות שלו, גיר מיושן של 4 הילוכים, ועל אמינות? אפשר להתווכח מניסיון עם קורולה 2008.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...