Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה?! הוא אמר בפירוש שיש לך בעיה באיזון ולא מוכן לעשות איזון שוב?!

שיש הרבה צמיגים בלי תאריך ייצור עליהם?! מדובר בנוכל רציני.

אתה חייב לפרסם את שם הפנצ'ריה פה כדי שאנשים נוספים לא יתקרבו למקום הזה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רכשתי צמיגים בצמיגי הקריה ולא מצאתי את תאריך הייצור.

אתה חייב לפרסם את שם הפנצ'ריה פה כדי שאנשים נוספים לא יתקרבו למקום הזה.

5 תוים

:turn-l:
פורסם

הוא אמר שהבעיה היא ברכב שלי ולא באיזון. ואם אני רוצה איזון אז רק בתשלום.

וכן, הוא טען שיש המון יצרנים שאין להם תאריך ייצור. אולי הוא טועה ואין להם תאריך בצד החיצוני ובפנימי יש.

בכל מקרה, מבלי להחפיש או לשון הרע, אלו הדברים.

שם העסק: צמיגי הקריה.

פורסם

קריוס, הוא רשם כבר בהודעתו הראשונה - "צמיגי הקריה".

חיפוש בגוגל העלה רק צמיגיה אחת בקריית אתא.

אגב, לשם שינוי אני בדעתו של 'רונן שחפ' - אם אכן הוא מכר לך צמיג ללא תאריך ייצור, זה נוגד את החלטות משרד התחבורה. ולא רק זה, אלא שלצמיגאי בעיקרון אסור גם לתקן צמיג שלא מוטבע עליו תאריך (אם יהיה לך תקר לדוגמה בעתיד). כמובן שיתכן והוא פשוט ממש לא מקצועי ולא יודע איך למצוא את התאריך (שישנה אפשרות שמקודד בצורה אחרת על הצמיג).

פורסם

נשמע כמו צמיגים ששחזרו\מחזרו אותם, היה על זה פעם כתבה

תעלה תמונות של הצמיג.

רעידות בהגה-ברוב הפעמים זה צמיגים אחוריים לא מאוזנים

פורסם (נערך)
הסבר פיזיקלי? אין לי מושג

אצלי זה פתר את הבעיה

בכל מקרה עושים איזון לכל ארבעת הצמיגים

נכון, הכי טוב להיות צעיר, בריא ועשיר. רצוי גם שהרכב יהיה נקי ולפחות עם 290 כ"ס לבלימה.

אולי אתה מתכוון לתחושת רעידות ברכב הבולטת בהגה שאתה מחזיק בידיים, אבל חוסר איזון אופייני בגלגלים הקדמיים גורם להגה להיטלטל ימינה ושמאלה, ולזה התכוון תום.

בכל מקרה הקביעה הגורפת שלך שבדרך כלל רעידה בהגה נגרמת מחוסר איזון של הצמיגים האחוריים לא מדויקת, ואני מאד מתון בביקורת.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם

עדכון:

קפצתי לפנצריה ליד העבודה. לקחו 30 שקלים על איזון. ראו ישר שהצמיגים לא מאוזנים בכלל!

ומצאתי את תאריך הייצור בחלקו הפנימי של הצמיג. 0413 כלומר בחודש הראשון של 2013. לא חדשים בכלל אבל זה מה יש.

עכשיו הרכב נוסע חלק ללא רעידות.

ושוב אני מזכיר,

לעולם לא אחזור לצמיגי הקריה!

פורסם

עד כמה שאני יודע, על פי חוק ניתן למכור צמיגים עד בני שנתיים, כלומר לגבי התאריך אין בעיה.

לגבי מיקום התאריך - יופיע תמיד בצד החיצוני. אז נכון שיש צמיגים שניתן להתקין ב-2 הכיוונים, אך בעלי מקצוע

אמורים להבחין מיד באיזה צד להלביש את הצמיג.

פורסם
נכון, הכי טוב להיות צעיר, בריא ועשיר. רצוי גם שהרכב יהיה נקי ולפחות עם 290 כ"ס לבלימה.

אולי אתה מתכוון לתחושת רעידות ברכב הבולטת בהגה שאתה מחזיק בידיים, אבל חוסר איזון אופייני בגלגלים הקדמיים גורם להגה להיטלטל ימינה ושמאלה, ולזה התכוון תום.

בכל מקרה הקביעה הגורפת שלך שבדרך כלל רעידה בהגה נגרמת מחוסר איזון של הצמיגים האחוריים לא מדויקת, ואני מאד מתון בביקורת.

יוסי

האמת לא בדיוק הבנתי את המשפט הראשון, אבל אני שוב מדבר מנסיוני.

לפותח השרשור, תבדוק שלא הרכיבו לך את הצמיג הפוך, מנסיוני כתוב על הצמיג OUTSIDE

פורסם

הנסיון שלך שתיקן את בעיית הרעידות כללה איזון של כל 4 הגלגלים או רק האחוריים?

יוסי פירט את שאר כוונתי בהודעתו.

כיתוב Outside יהיה על צמיגים אסימטרים בלבד (אין סיבה לפחות על צמיג סימטרי).

פורסם
רעידות בהגה-ברוב הפעמים זה צמיגים אחוריים לא מאוזנים

הפוך. דווקא חוסר איזון בגלגלים הקדמיים יגרור רעידות בהגה, כי הגלגלים הקדמיים הם אלו שמחוברים אליו. חוסר איזון בגלגלים האחוריים עד כמה שאני יודע מתבטא ברעידות של המראה המרכזית.

לגבי כיתוב outside - תם ענה לך. לפני שאתה מגיב, תוודא שאתה יודע מה אתה אומר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...