Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש צמיגים חדשים ללא תאריך?

chenrp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

רכשתי צמיגים בצמיגי הקריה ולא מצאתי את תאריך הייצור.

שאלתי את המוכר והוא אמר לי שאין עליהם תאריך.

הייתכן?

יש לציין כי הוא הרכב רעד במהירות מעל 80 קמש, וזאת לאחר איזון גלגלים פעמיים!

בפעם השלישית שחזרתי אליו הוא טען ששום דבר לא יעזור והאיזון הבא בתשלום.

בתשלום? אבל הוא טען ששום דבר לא יעזור?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

תאריך הייצור מוטבע ע"ג הצמיג בצורת 4 ספרות.

נשמע לי הזוי ו/או תמוה שהמוכר בפנצ'ריה אמר לך שאין עליהם תאריך יצור.

רק ברשותך להוסיף למענו - 4 ספרות מוקפות באליפסה כאשר השתיים הראשונות משמאל מציינות את השבוע מתוך השנה ואחרי הלוכסן את השנה למשל 11/14 זה אומר יוצר בשבוע ה11 (סוף מרץ) 2014.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בצד הפנימי לא אמור להיות תאריך. ראיתי באתרים שמוכרים את הצמיג הטבעה עם 4 ספרות ומסביב אליפסה. אצלי אין.

בקרוב אצרף תמונה של הצמיג שלי.

בינתיים הנה הצמיג בחנות אינטרנטית:

לינק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם נראה שאין תאריך על הצמיג, כנראה שהוא נמצא על הדופן הפנימית שלו (כלומר, תעבור לצד השני של הרכב, שם הדופן הפנימית של הצד השני תהפוך להיות הדופן החיצונית).

כך זה נראה על הצמיג הספציפי שלך:

large_Seite_M400_neu.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בצד הפנימי לא אמור להיות תאריך.

בצמיגי ה-Bridgestone על ה-208 שלי ועל ה-Hankook ב-i10 הקודמת התאריך היה טבוע מהצד הפנימי בלבד. על צמיגי ה-Michelin החדשים במונדאו התאריך טבוע גם בצד החיצוני וגם בצד הפנימי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני התקנתי בשבוע שעבר זוג צמיגים חדשים והתאריך נמצא בדופן הפנימית, קרוב לוודאי שהתאריך נמצא בדופן הפנימית.

במידה ואין תאריך על 2 הדפנות משהו מסריח 8)

כמה שילמת על הצמיגים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השתדלת לרכוש את הצמיג הגרוע ביותר שאתה יכול?! דירוגי ה-EU LABEL שלו בקנטים.

חברים אין צורך להתווכח איפה אמור להיות מוטבע התאריך. האם בצד הפנימי או החיצוני.

במקרה זה, הצמיג הינו בעל סוליה סימטרית כך שאין משמעות לכיוון ההתקנה וכך אם התאריך מוטבע רק בצד אחד הוא יכול להיות בחוץ או בפנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זכורני נכון, על פי הוראות משרד התחבורה התאריך צריך להיות בחוץ ומצויין על החשבונית.

עריכה:

http://www.chamber.org.il/images/Files/5268/%D7%94%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%20%D7%95%D7%94%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%20%D7%91%D7%95.PDF

סעיף 22

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע שנפלת על פנצ'ריה חאפרית טיפוסית. מקווה שלפחות קנית את הצמיגים האלה ממש בזול.

בכל אופן לא הייתי מתקרב לשם יותר כי או שהמוכר מנסה לעבוד עליך או שהוא לא מקצועי בעליל ובשני המקרים מומלץ להתרחק.

2017 Citroen C3 Shine

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חזרתי אל הצמיגאי בכדי שיראה לי את התאריך ייצור ושיעשה לי איזון כי יש רעידות קלות מעל 80 קמש אבל הוא אמר שאין תאריך להרבה צמיגים!

והבעיה שיש לי זו בעיה באיזון ואם אני רוצה זה רק בתשלום כי הוא כבר איזן פעם אחת.

אני לא אחזור אליו יותר!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...