Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו בודק טויוטה סטארלט שנת 93 ידנית מנוע 1300 שעשתה 240 אלף קילומטר.

הבעלים אומר שהוא החליף לה מנוע חדש לפני 20 אלף קילומטר למנוע משופץ ומיובא (עלה לו כולל הרכבה 3500).

רציתי לדעת קצת פרטים על האוטו כי אני יודע שבכללי טויוטה זה מכונית טובה אז רציתי לדעת האם גם הדגם הזה? כמה שווה לי להציע עליו יד 3 עם הרבה קילומטר, דרוש צבע וקצת תיקונים מבפנים.

ואם שווה לי לקנות אוטו כי אני נהג חדש ואני גם רוצה להנות מהנהיגה קצת.

ואם לא הרכב הזה אז יש לי סיאט איביזה 94 מנוע 1600 גם ידנית עשתה רק 180 אלף קילומטר.

מה יותר שווה בין המכוניות האלה והאם הטויטה שווה בכלל??

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אחלה רכב וגם עם מנוע חדש, למה לא? המנוע שהוחלף במקרה הזה הוא דווקא לחיוב, בהשוואה לאיביזה, אם אתה מתייחס גם לאמינות ולשקט הנפשי אז אין מה להשוות בכלל, הטויוטה לוקחת ובגדול.

פורסם

לדעתי לא יהיה שקט נפשי במכונית שעברה 240 אלף ק"מ.

המכלולים מתחילים להתעייף , החל מגיר,ציריות ובולמים וכלה בפלסטיקה...

זה לא בשמיים למצוא רכבים כאלה עם מתחת ל150 אלף ק"מ (לדוגמא)....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אבי יש לי רק שאלה אחת

במה נראה לך ששווה לי לבחור אם הטויוטה והאיביזה שניהם במצב טוב?

שניהם יד שלישית.

לאיביזה החליפו גיר ועשו לה טיפול לאחרונה, לטויוטה החליפו מנוע.

האיביזה עם 180K והטויוטה עם 240K

הטויוטה צריכה צבע ועוד תיקונים וגם מערכת ושאר דברים קטנים שעושים את האוטו והאיביזה לעומת מצויינת במצב שלה וכל מה שנשאר לי זה רק להוסיף אותי למושב הנהג.

וגם רציתי לשאול לפי המחיר של המנוע זה מנוע חדש מייבוא או משופץ מייבוא?

תודה

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

דעתי האישית היא שתוותר, לא חסרים היום רכבים מזקנים וכל מיני, הנה דוגמא:

הסובארו ג'אסטי שלי, שנת 92, 159000 ק"מ סה"כ, האוטו ממש כמו חדש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היי,

לי יש טויוטה סטרלט 97 ידנית.

רק שבחים אני יכול להגיד על הרכב הזה.

שני אנשים שיש להם סטרלט צורה ישנה (עד 95) מאוד משבחים את הרכב הזה ולא רוצים להחליף אותו (לאחד אפילו יש אחת מודל 93 ואחת 98 ואת הישנה הוא יותר אוהב).

240,000 ק"מ זה די הרבה, אבל בהחלט רוב הבלאי של הרכב הספציפי הזה הוא במנוע, ואם אתה טוען שהוחלף והוא במצב משביע רצון, אתה יכול לקנות את הרכב בלב שקט (אל תצפה לרכב חדש, אחרי הכל הוא כבר בן 12).

לגבי המנוע, המנוע של הסטרלט הישנות הוא מדגם 4AGE אם אני לא טועה, ורק הסטרלט הגיעה איתו לארץ, אז ככל הנראה מדובר במנוע מיובא. הוא אמור להוציא 75 כ"ס. אם תיקח את הרכב לבדיקה, תוודא שהוא יוציא הספק קרוב לזה.

שים לב שחלפים מהווים בעייה. למרות שאני מכיר פירוקייה עם אחת כזאת.

מעבר לזה - רכב מצויין!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...