Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אספתי בדואר משלוח מ-Dooka :

פד גדול, פד קטן (שלא הוזמן, כנראה צ'ופר בצורת תמיכה בישראל :lol:) וגם כפפה לג'אנטים

500 מ"ל שמפו G-wash

150 מ"ל פוליש שמשות CeriGlass

100 מ"ל ציפוי שמשות G5

[ATTACH=CONFIG]443894[/ATTACH]

הולך לנסות בשבת הקרובה :wink:

תתחדש...

אגב למה לא G4, זה שהזמנת יותר טוב?

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה :)

G4 עושה רק ניקיון ולי יש שריטה על השמשה (גם בראש) מאיזה גרגיר חול שהתגנב בין השמשה לבין הוישר. המליצו על חומר של CarPro שהוא גם מתאים לשימוש עם פולישר וה-G4 נועד לשימוש ידני.

יצאה יקר? אני לא חושב שאם הייתי מזמין את כל הדברים בנפרד ממקור שונה הייתי מוזיל משהו. לגבי הנחנת מע"מ שלא חישבו, אולי אתם צודקים. לא חשבתי על זה האמת. אבל, גם באיביי אתם לא תקבלו את ההנחה וגם לא תמצאו את הפד הזה במקום אחר. אז אני מרוצה גם מהמחיר.

רציתי להוסיף את spotless, אבל בישביל לא ליקר עוד יותר חשבתי לרכוש ב-PDR+. אחר כך מסתבר שנגמר להם... בסוף החודש אמרו שמוציאים הזמנה חדשה ומי שמעוניין במוצרי CarPro כדאי שיצור איתם קשר ויציין מה הוא צריך וכמה.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

לקניה שלך המשלוח סביר, לי זה יקר כי אני בד"כ עושה הזמנות קטנות יותר של 20-30 פאונד ויוצא לי עוד איזה 15 פאונד משלוח

וברור שיצא לך משתלם יותר מקניה בארץ. חלק מהמוצרים אין ואלה שיש עולים פי 2.

לא מבין למה לא יכולים לתמחר כמו את CG שיוצא רק 20% בערך יותר יקר אבל זול יותר מלהזמין

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
מאיפה מתחילים?[ATTACH]443905[/ATTACH][ATTACH]443906[/ATTACH]

וואו... נראה לי עדיף שתתחיל מבפנים.

לקניה שלך המשלוח סביר, לי זה יקר כי אני בד"כ עושה הזמנות קטנות יותר של 20-30 פאונד ויוצא לי עוד איזה 15 פאונד משלוח

וברור שיצא לך משתלם יותר מקניה בארץ. חלק מהמוצרים אין ואלה שיש עולים פי 2.

לא מבין למה לא יכולים לתמחר כמו את CG שיוצא רק 20% בערך יותר יקר אבל זול יותר מלהזמין

שלא ישמעו אותך ויעלו את המחיר גם על CG.. :-P

מאיפה אתה רוכש בד"כ? ראיתי בשרשור שלך על ציפוי שמשות רשמת detailedclean ו-cleanyorcar, נכון?

מי יותר זול במשלוחים?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם (נערך)
מאיפה מתחילים?[ATTACH]443905[/ATTACH][ATTACH]443906[/ATTACH]

תמונות קשות.

מתחילים? מהכול.

להקדיש כמה שעות, להזיע הרבה, ויאללה לעבודה. לפחות לתת לרכב מראה נורמלי.

לאחר מכן לעבוד בשיטת השלבים כמו שציינתי בדף אחורה -שיטה מוכחת לשמירת הרכב באופן עקבי.

אגב יש מצבים שלא נורא לגשת למכוני שטיפה ידני (לא מנהרות הפחד) שעושים עבודה איכותית -ויש גם כאלו. לאחר השטיפה + שואב להמשיך את הפינישים בבית ( דשבורד,ניקוי ריפודים,צמיגים חישוקים וכד') היו תקופות שנהגתי ככה שנים.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תמכור את הרכב לחלקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

כמה יתנו לי על רכב בן 4 חודשים?

עשה רק 26K קילומטר!

תומר

(המצב הרבה יותר טוב עכשיו למרות שהשטיחים מתקשים להתנקות)

ד"א - הרכב חדש אך מישהו דאג למעיכה קלה מעל לכנף האחורית שלו.

הייתם משלמים מכיסכם השתתפות עצמית לתיקון?(להזכירכם,מדובר על רכב חברה)

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
וואו... נראה לי עדיף שתתחיל מבפנים.

שלא ישמעו אותך ויעלו את המחיר גם על CG.. :-P

מאיפה אתה רוכש בד"כ? ראיתי בשרשור שלך על ציפוי שמשות רשמת detailedclean ו-cleanyorcar, נכון?

מי יותר זול במשלוחים?

המשלוח אצל שניהם די דומה. בד"כ אני מעדיף את DC

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אחרי שטיפה היום :-)20151123_021024.jpg

את האמת רק עם מטלית מעט ממש רטובה ובעיקר לחה , תוצאה לדעתי מעולה , שטיפה אחרונה היתה ביום חמישי , הסרתי את האווק שהצטבר

פורסם

״רק על הקוים״...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...