Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב 30-45 אלף שקלים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני סטודנט ומעוניין לקנות רכב, הרכב כמובן - רכב משומש.

הצרכים שלי יהיו נסיעות בעיקר מנתניה, לתל אביב, אוניברסיטה ומשם לעבודה(בימים שבהם אני עובד, קרי, ארבעה פעמים בשבוע לערך. בשאר הימים אחנה בתחנת רכבת נתניה).

מדובר על מסלול של בערך 65 ק"מ, ארבעה פעמים בשבוע, מלבד זאת, יציאות מדי פעם, טיולים, סידורים וכו', מעריך כ-8000 ק"מ שנתיים.

שוב גם לציין שאני מטר 93, מחפש משהו שלא יהיה בלתי אפשרי עבורי להכנס בו. קווים מנחים לרכישה(לפי סדר חשיבות):

1. חסכוני בדלק(אין בעיה עם גיר ידני)

2. אמין מבחנת תקלות

3. חלקי חילוף זולים ולא מוגזמים בעלותם.

4. נוחות נסיעה.

קיבלתי הצעה לקנות את הפיאט פונטו גרנדה, שנת 2011, יד 2 מליסינג, ב30 אלף שקלים. אני יודע שהגיר הוחלף לאחרונה. עדיין לא ראיתי את הרכב, ואני לא יודע מה הקילומטראז. מובן שאקח את הרכב לבדיקה במוסך לפני החלטה.

רציתי לדעת מה דעתכם על ההצעה הזו, ובעיקר לקבל קצת מושג על איזה רכבים יכולים להתאים לי, ומה לדעתכם, יהיה הרכב שיתאים ביותר לצרכיי.

בתודה מראש,

עומר.

פורסם

בתקציב הזה אני מאמין שיש רכבים מודרניים יותר, יד ראשונה, פרטית, אמנם זה ידרוש להגיע לקצה התקציב ואולי אף לחרוג ממנו מעט, אבל זה שרכב בן 3 עבר החלפת גיר דורש בדיקה. אם מדובר בתקלה של הרכב אז לא הייתי פוסל, אבל אם מדובר בק"מ אסטרונומי או רכב שננהג בברוטליות - הייתי מתרחק.

אם פונטו באה בחשבון, אז בעצם רוב הקטגוריה של הסופר מיני הידניות באות בחשבון, פיאסטה, קליאו, i20 וכו'.

היות שאתה מחפש נוחות נסיעה הקליאו והפיאסטה יותר מתאימות מאשר הi20.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פנדה לא יכולה להתאים לבן אדם עם גובה 1.93.

אני 1.96 וכשאני נוהג בפנדה אני מחזיק בדיוק 20 דקות עד שאני מתחיל להרגיש את הסבל.

אם אתה מחפש רכב גם חסכוני וגם מרווח תנסה את הגרנדה פונטו הידנית.

בתקציב שלך אפילו הפונטו איבו יכולה להילקח בחשבון.

אל תתקרב לרובוטי.

שלומי.

פורסם

כמו שאמרתי לבחור בשרשור עם הרכב ב40-60K, סופר מיני תהיה הבחירה הנכונה. במכונית מיני הוא ירגיש דחוס וצפוף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הפנדה לא תתאים לו, 1.93 זה כבר לא נעים לשבת בתוך הרכב הזה למרות שהרכב מאוד אמין וחסכוני אבל אין סיבה לסבול בנסיעה.

השאלה היא האם הפיאסטה או הקליאו יתאימו לו, אני 1.87 והפיאסטה יושבת עלי בול. עוד 5 ס"מ זה לא קצת אבל אני לא רואה בעיה עם זה.

פות"ש, עשית נסיעה על אחד הרכבים הנ"ל? ראית מה מתאים לך?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...