Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי בשעה טובה מערכת משומשת,

המערכת כוללת:

קומפוננט מורל וירטוס 6.5

סאב דאיימונד d112d2.2

מגבר סאונדסטרים lil wonder 4.480 60rms לערוץ ב4 אום

רדיו דיסק חדש מהקופסא פיוניר 7450 3rca 4v

המגבר ניראה קטן וחלש ועבר תיקון לפני 7(!) שנים..נרכש במחיר בהתאם כמובן..לא רוצה להכביד עליו יותר מידי..

אפילו להשאיר אותו בצד ״רזרבה״ לבנתיים.

התקציב בגדול הוא ״כמה שפחות״, המטרה היא מקסימום 1000 שקל, יד2 יתקבל בברכה, המלצות 4 ערוצים/מונובלוק, כמה וואט לערוץ צריך במינימום, חברות מומלצות בתחום יתקבלו בברכה.

תודה רבה :)

פורסם

קודם כל אין דבר כזה לגשר 4 ערוצים לסאב , לסאב מגשרים שני ערוצים.

ולגבי מגבר יש המון מציאות בפורום מכירה , בגדול כל מגבר מבית טוב שיביא מעל 70 rms אמיתי יהיה מצויין.

בהצלחה.

2017 Type R

פורסם

מאחר ומדובר בסאב עם שני סלילים אני חושב שהוא התכוון לחבר כל אחד לזוג ערוצים בגישור. דבר שאינו מומלץ בגדול בשל הפרשים שיכולים להיות בין הערוצים, לגרום לסיגנל שונה בין הסלילים ועלול להוביל לנזק.

אני עם אודיו קינג בענין זה. קודם תתקין ותראה איך זה נשמע לך ואחרי זה תפזול אם בכלל לשדרוג.

מה שכן, אפשר מראש להערך לאפשרות השדרוג כמו העברת כבל מתח עבה יותר, והעברת 3 זוגות RCA גם אם לא יהיה שימוש באחד מהם בשלב זה.

פורסם

אני מראש פסלתי את האפשרות הזאת כי שום בעל מקצוע שמבין דבר או שניים בתחום לא יעשה.

לגבי התשתית שוב אני מסכים לחלוטין וממליץ גם כן בחום להערך לאפשרות שדרוג בעתיד זה פותר אחר כך הרבה מאוד כאב ראש.

ולגבי המגבר של הבחור אני דווקה חושב שעדיף להקדים ולהוסיף להחליף , אולי לקומפוננט הוא עוד מספיק אבל לסאב הוא חלש.

הבחור פשוט צריך להחליט מה הוא רוצה , להוסיף מונו או להחליף ל 4 ערוצים חזק ואיכותי יותר כגון ה סאןדאון למרות שהם נמכרים טיפה מעל התקציב שלו.

2017 Type R

פורסם

המגבר אמור לספק 240W RMS בגישור ב-4 אוהם כאשר הסאב מוגדר כ-200W RMS.

ובכל מקרה ההתקנה היא בסוזוקי אלטו. לא צריך להשתולל בחלל כה קטן.

פורסם

יכל להיות שאתה צודק אך קשה לי מאוד להאמין המגבר הנ״ל באמת מספק את מה שהוא מוצהר , בלי שום קשר לזה אבל ברכב קטן כ״כ יכל להיות באמת שזה יספיק.

בכל אופן רק נתתי כיוון למה הוא יכל להחליף , בתור המלצה כמובן שעדיף קודם כל לבדוק את מה שיש ואחר כך להחליט פשוט יש שיקולים של תשתית בין מגבר אחד לשניים זה הכל , עם הוא נערך מראש לשניים ומשאיר את כאופציה אין פה מה לחשוב בכלל , קודם להתקין ולבדוק ככה ואז להחליט :)

2017 Type R

פורסם (נערך)

IMG_4161.jpgIMG_4163.jpgIMG_4165.jpgIMG_4187.JPGIMG_4188.JPGIMG_4189.JPGIMG_4192.JPGIMG_4191.JPG

בסוף הוספתי עוד מגבר..מרוצה מאוד מהתוצאה ואולי בעתיד אוסיף עוד רמקולים אחוריים

הבחור עשה עבודה מדהימה,טבעות בדלתות השחלות הכל במקצועיות זריזות ויסודיות, ולבסוף לאחר העבודה הקשה עוד הזמין אותי לנשנש איזה מגש פיצה ביחד :)

עריכה אחרונה על ידי Shachazalisher
פורסם

מצטרף לשאלה - מי המתקין? מהיכן הוא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המתקין הוא בחור מקריית ביאליק, יש לו גראג' פרטי עם חניה מקורה וכל הציוד המתאים.

מי שארצה אני יפנה אותו בהודעה פרטית עם מס' הפלאפון שלו

• תוכן חדש...