Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבבה אני אבדוק על הקולינייט , איך אני מורח אותו פשוט כמו וקס לחכות שיתייבש ולנגב פשוט?

וד''א אםהיש מישהו שיכול להמליץ לי על הפס האדום כמו שיש בגי טי אי אחד שלא דוהה בשמש אחרי שבועיים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כותב דרך הפון אז אין לי כרגע עורך הודעות מלא.

בקישור המצורף יש זוג בקבוקי קולינייט 845 ב 192 ש"ח שזה אומר שזה נכנס לתקציב של בין 90-100 שקל לבקבוק ווקס אחד.

את השני תוכל למכור או להשתמש בעצמך.

http://m.ebay.com/itm/190419547195

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני לא ממליץ על האוטם pl מנזרנה, קשה מאוד להוריד אותו ואני גם לא רואה הבדלים אם הוא באמת עמיד כמו שאמרו בבדיקה שעשיתי על 2 מכוניות איתו אני עדין רוצה לתת לו הזדמנות שניה ואני יבדוק את הנושא שוב, אחרי התגובות שרשמתם.

, לעומת זה על הווקס cl עם אני לא טועה של מנזרנה, אני ממליץ בחום קל לישום, קל לניגוב ,מראה חלק ומבריק.

פורסם

אם היה לך קשה להוריד את ה-powerlock לאחר היישום, הבעיה היא לגמרי אצלך ובאופן היישום שלך.

חבל להרחיק משתמשים ממוצר כזה מעולה.

זה לחלוטין החומר הכי קל למריחה והסרה שהשתמשתי בו (מהחומרים שמיישמים בשימוש קלאסי, לא כולל washcoats ומוצרים כגון אופטיסיל), ורבים יעידו כמוני.

סביר להניח שאתה מיישם טונות של חומר, מספיק בידיוק נקודה אחת של בגודל של אפונה לפאנל קטן כמו דלת, עדיף על פד מיקרופייבר, ועדין שיהיה לח לפני כל מריחה, לא חובה.

שאר הסיבות כמו הורדה ללא המתנה/המתנה ארוכה מידי, לא קיימות עם המוצר הזה, בשתיהן הוא יורד בנגיעה.

(יוצא אוטומטית מנקודת הנחה שאתה לא מיישם בשמש ישירה ושיש לך מגבת באפינג נורמלית).

"יאללה בירי".

פורסם
אם היה לך קשה להוריד את ה-powerlock לאחר היישום, הבעיה היא לגמרי אצלך ובאופן היישום שלך.

חבל להרחיק משתמשים ממוצר כזה מעולה.

הבעיה זה משתמשים חדשים שייקחו את הדברים ברצינות.

פורסם

במה שונה האופטי-סיל מכל חבריו שהוא כל כך קל ליישום? פשוט נגב ושכח?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
במה שונה האופטי-סיל מכל חבריו שהוא כל כך קל ליישום? פשוט נגב ושכח?

יותר מרח ושכח.

לא צריך להסיר, אתה מיישם והחומר מתייבש וזהו.

יש סרטוני הדגמה ביוטיוב.

פורסם

בדיוק, מיישמים על הרכב, והחומר מתאדה לבד.

עניין של עשר דקות - רבע שעה.

במקומות בהם יישמת יותר מידי חומר יווצר "כתם" שדומה לשמן על מים, יורד בנגיעה עם מיקרופייבר.

"יאללה בירי".

פורסם

אכן, קל מאוד ליישום. רבע שעה זה די והותר לרכב שלם.

אם כי פותח השרשור חיפש ווקס, וכאן לצערי האופטיסיל מפספס. לאחר יישום על 2 רכבים, עם הכנה טובה (שטיפה ייסודית, סבון פיירי, פלסטלינה וIPA) - וממש לא עפתי מהתוצאה. ווקס בסיסי ביותר של מג'ס נתן תוצאה משמעותית יפה יותר רק לאחר שטיפה בסיסית.

אין מניעה ללכת על אוטם צבע, אבל כאשר המטרה היא החום והברק, (ללא פאקטור לעמידות כרגע), הייתי יורד מהאופיסיל.

M-TECH E46

פורסם

אתמול יישמתי את האופטיסיל לראשונה, הוא נותן ברק יפה, לא ברמה של ווקס. אבל לפי מה שקראתי חשבתי שלא יראו שינוי. אז זה הפתיע אותי.

וקלות היישום שלו פשוט מדהימה.

פורסם

מבחינתי? לא הייתי קורה לזה ברק. אולי משהו ברמה של הCITRUS שאני שוטף איתו.

נכון, הוא קל מאוד ליישום, אבל אתמול לאחר שטיפה של הרכב גיליתי שהתוצאה לא מזהירה בכלל, עברו רק 3 חודשים וכבר יש צורך בפלסטלינה ואפילו אגרסיבית, הפח לא נראה טוב, וישנם לא מעט כתמים. בקיצור - צריך להכין את הציוד הכבד (ארגז דרג ב')

כנראה שטעיתי כשבחרתי באופטיסיל, עם המלאי של CG היום, לך תשיג ג'טסיל (ואני לא חושב שראיתי אצל משה לפני כשבועיים).

M-TECH E46

פורסם

צריך לפתח ציפיות בהתאם למוצר.

לא חושב לרגע שטעות לבחור באופטיסיל, קלות היישום והעובדה שאפשר ״לזלזל״ מעט בהכנה, בהרבה מקרים שווה את המחיר.

שלושה חודשים מהאופטי סיל זה לא מעט, הצפי במדינה חמה כמו שלנו הוא חודשיים ״אמיתיים״, ללא חיזוקים למינהם.

נכון, הבידינג והשיטינג שלו לא היו מהטובים שנתקלתי בהם, אבל ליישם מוצר כזה בחורף, פשוט תענוג.

לגבי ברק, יש לי הרגשה שאנשים מתבלבלים, 90% ממנו, ואפילו יותר, מגיע ממשטח נקי מסווירלים.

הערך המוסף לגלוס במקרים כאלה כתוצאה מווקס/אוטם, הוא מאוד קטן.

דוגמה אחת קטנה, כנסו לדף של junk man וחפשו שם את הסרטון identify the wax.

זה ישבור כמה מיתוסים.

"יאללה בירי".

פורסם

אז, מדובר בדרך הקצרה שהיא הארוכה ולהיפך.

הייתי מעדיף לעבוד קשה יותר פעם בחצי שנה- שנה, מאשר כל חודשיים שלוש.

M-TECH E46

• תוכן חדש...