Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחינתי? לא הייתי קורה לזה ברק. אולי משהו ברמה של הCITRUS שאני שוטף איתו.

נכון, הוא קל מאוד ליישום, אבל אתמול לאחר שטיפה של הרכב גיליתי שהתוצאה לא מזהירה בכלל, עברו רק 3 חודשים וכבר יש צורך בפלסטלינה ואפילו אגרסיבית, הפח לא נראה טוב, וישנם לא מעט כתמים. בקיצור - צריך להכין את הציוד הכבד (ארגז דרג ב')

כנראה שטעיתי כשבחרתי באופטיסיל, עם המלאי של CG היום, לך תשיג ג'טסיל (ואני לא חושב שראיתי אצל משה לפני כשבועיים).

תראה אני לא יודע מה המצב אחרי 3 חודשים שהאופטיסיל נמצא על הרכב,

סה"כ יומיים, ואחרי הכנה רצינית לרכב(כולל פלסטלינה כמובן), שכן מעולם לא ניקו אותו כמו שצריך.

אבל מה שכן אחרי שטיפה עם ONR ירוק שעשה עבודה מעולה לכשעצמו, האופטיסיל השלים אותו בצורה יפה.

וכן אני חושב שיש ברק לרכב, עד כמה המשטח שלי נקי מסווירלים, לא בדקתי עדיין.

ואולי הכל יחסי, כי הרכב לא עבר שטיפה במשך חודש + (אולי אפי' חודשיים) .

ומה שטוב לאחד, לא בהכרח טוב לשני. וההיפך

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני הכנתי את הרכב שלי כמו שצריך: שטיפה יסודית, פלסטלינה, פוליש לכל הרכב, ipa ולבסוף אופטיסיל.

אקסטרא ברק לא ראיתי, אולי מגע נעים וחלק יותר.

ברור שזה אינדיבידואלי, אמרתי רק מה אני חושב. - וזה לאחר שכן קיבלתי המלצות למוצר, כנראה שעל הציפיות שלי הוא לא ענה

M-TECH E46

פורסם

לא התכוונתי להגיד שאתה לא הכנת את הרכב טוב, ופוליש לא עשיתי.

ואני גם לא דיברתי על ברק מטורף. הרכב נראה טוב יותר בלי ספק!

גם אני קניתי אותו בגלל המלצות מהחברים פה, יישום החומר משחק תפקיד גדול, שכן כולם מזכירים את זה.

לבנתיים אני מרוצה (מקווה שזה יהיה ככה גם עוד 3 חודשים:wink:).

פורסם

אלי, אם עשית פוליש שהשביע את רצונך, אני כמעט בטוח ששום מוצר כרגע לא יתן מענה לרצון שלך לאקסטרה ברק.

אם אני טועה הרווחת, אבל כמו שאמרתי קודם, הפוליש זה הברק.

אתה מוזמן לקפוץ לקחת קצת מנזרנה pl אם אתה מהמרכז, תן לו יד על אותו הפאנל ולצידו יישם אופטיסיל, אני בספק אם יהיה הבדל (לא שהמנזרנה ידוע ביכולות גלוס גבוהות, אבל עדיין טובות מהאופטי).

"יאללה בירי".

פורסם

ברור לי שהפולש זה הברק. הייתי מפלש מתכות ופרספקס לפני שנכנסתי לתחום .

בתחילת הדרך למדתי שעדיף ליישם אוטם צבע מאשר ווקס. האוטם יעניק ברק/ גלוס / יו ניים איט, אך הווקס תמיד יהיה חם / רטוב מאשר האוטם

היום הבנתי שאי אפשר להסתפק באחד מהם.

בקשר להצעתך- אשמח לנסות את הpl, אתה סבור שהוא טוב יותר מהגטסיל? שוב, אני לא מחפש ברק. בשביל זה אני משתמש בווקס. אני מחפש הגנה טובה שתשמר את העבודה שעל הרכב לאורך זמן.

אני פשוט מעוניין להחליף את האופטיסיל באוטם שיעניק הגנה טובה יותר ואלו הם האפשרויות שלי.

אצור איתך קשר בפרטי, אני מגיע לאזור המרכז אחת לשבוע. תודה רבה

M-TECH E46

פורסם

המנזרנה וה-jet seal על אותה המשבצת אפשר להגיד, בפורומים בחו"ל יש אהדה לכיוון המנזרנה.

אם להיות כנה, נשמע לי שמה שאתה באמת צריך זה ווקס אמיתי וטוב, לא תקבל הגנה מתמשכת לרוב (ממה שאתה אומר מבחינתך ליישם כל חודש/חודשיים, שזה יספיק פלוס), אבל בזמן שהיא תתקיים, היא תהיה טובה.

אתה מחפש ערך מוסף לאוטם, ולדעתי ווקס איכותי רצוי ואף נדרש ליישם לבד, לא מעל אוטם ולא מעל גלייז, נקי.

כמעט וממליץ לך על ווקס של victoria, הבעיה היחידה היא שבשביל להנות מהווקסים שלהם יש צורך במספר לא קטן של שכבות, שזה מתיש ודיי מבאס.

ווקס פשוט מדהים שכן ממליץ לך עליו, זה ווקס של dodo juice, נקרא supernatural hybrid, למה הייבריד? מוצר כלאיים, בבסיס שלו הוא ווקס, עם יכולת הגנה מתמשכת יחסית, יכול לצפות לשלושה חודשים אופטימיים.

מבחינת מראה? במילים פשוטות אין דברים כאלה.

אתה יכול לרכוש panel pot קטן, יש כ-40 גרם מוצר אם לא טועה, יספיק לך לבערך שלושה רכבים (הם טוענים לחמישה/ששה).

שווה ניסיון.

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=304590

"יאללה בירי".

פורסם

מניסיוני אין הבדל מבחינת ברק בין ה JETSEAL ל OPTISEAL.

מה שכן היישום של OS קל משמעותית מהיישום של JS.

שניהם לא נותנים את המראה של ווקס איכותי.

כנראה שאין ארוחות חינם, ולטובת עמידות וקלות יישום, מתפשרים על המראה.

פורסם (נערך)

האם באמת לCollinite 845 יש עמידות של חצי שנה?

כי אם כך רוב המוצרים האחרים שמדוברים כאן די מיותרים לא?

עריכה אחרונה על ידי Albetx

פורסם

אם אתה מחפש אך ורק עמידות, קיימים מוצרים שנותנים הגנה גם לשנה, שנתיים, ויכולים למשוך עד ארבע.

זה הפך את הקולי למיותר?

הכל שאלה של מה אתה מחפש.

אל תשכח שלכל מוצר יש את ה״קטע״ שלו, יישום, זמן המתנה, מראה, התנהגות מים, חיבור למוצרים אחרים, יכולת בניית שכבות, מחיר כמובן, ועוד

כל אחד ממה שרשמתי יכול להוסיף או לגרוע מהקולי לצורך העניין, לעומת מוצר אחר.

אוריה, אני לא ממליץ, בטח שלא בחום, על חומרים שאין לי נסיון איתם.

"יאללה בירי".

פורסם
גם אני הכנתי את הרכב שלי כמו שצריך: שטיפה יסודית, פלסטלינה, פוליש לכל הרכב, ipa ולבסוף אופטיסיל.

אקסטרא ברק לא ראיתי, אולי מגע נעים וחלק יותר.

ברור שזה אינדיבידואלי, אמרתי רק מה אני חושב. - וזה לאחר שכן קיבלתי המלצות למוצר, כנראה שעל הציפיות שלי הוא לא ענה

אלי, אתה מאזור י-ם, נכון?

דבר איתי בפרטי, מעניין יהיה ליישם את הקולינייט 845 ע"י החומרים שמרחת.

אם אתה מעוניין, אפשר יהיה למרוח פנל אחד ברכב שלך עם קולינייט שיש ברשותי לצורך ההשוואה.

פורסם
אם אתה מחפש אך ורק עמידות, קיימים מוצרים שנותנים הגנה גם לשנה, שנתיים, ויכולים למשוך עד ארבע.

זה הפך את הקולי למיותר?

הכל שאלה של מה אתה מחפש.

אל תשכח שלכל מוצר יש את ה״קטע״ שלו, יישום, זמן המתנה, מראה, התנהגות מים, חיבור למוצרים אחרים, יכולת בניית שכבות, מחיר כמובן, ועוד

כל אחד ממה שרשמתי יכול להוסיף או לגרוע מהקולי לצורך העניין, לעומת מוצר אחר.

אוריה, אני לא ממליץ, בטח שלא בחום, על חומרים שאין לי נסיון איתם.

הקולי הוא ווקס ככה שאני מאמין שהברק שלו הרבה יותר רציני משל אוטם (כך גם רושמים עליו), חיבור למוצריך אחרים אני לא חושב שיש לזה חשיבות, הרי זה מוצר שמספר ברק,הגנה ועמידות מה צריך חוץ מזה?

וגם מבחינת מחיר הוא זול יותר מכל האוטמים ברמה שלו.

אני מודע לכך שזה כל אחד לפי ההעדפות שלו, אשמח לשמוע את השיקולים שלך, לדעתי אני מצאתי את הציפוי שהכי מתאים לי.

פורסם (נערך)

זה שהוא ווקס מאוד נתון לוויכוח, אין שום אזכור לגבי תכולה של קארנובה, כנל fusso coat.

מתייחס אליו כאל אוטם לכל דבר.

למה אתה לא חושב שיש ליכולת חיבור למוצרים אחרים חשיבות?

אם תיישם את הווקס מעל לגלייז שלא יקבל אותו, ההגנה תרד מהר מאוד, דיי מבאס, לא?

אם תרצה ליישם מעל הקולי מוצר מסויים, ולמוצר סולבנטים אשר "יאכלו" את ההגנה של הקולי, שוב עבדת לחינם, לא?

שיקולים שלי? בבקשה.

מהחשוב לפחות חשוב:

1. הגנה מוכחת - להבדיל ממשך זמן הגנה, יש לי את השיטות שלי והנסיון שמספיקים לי כדי להבדיל בין יכולות שונות של הגנה (טיפות מים, יתושים, עמידות בפני חומרים אגריסיביים כמו apc נניח, ועוד).

2. חיבור לחומרים אחרים - בתור עצלן שלא מבצע פוליש, אני משתמש בגלייז, גלייז זה עולם שלם ותורה בפני עצמה וחשוב להתאים את הגלייז להגנה שתבוא מעל, או להפך.

2. קלות יישום - לא אוהב לעבוד קשה.

3. התנהגות מים - כשלעצמה מעניינת את התחת, אבל מקלה מאוד בשטיפה, במיוחד השיטינג.

4. עמידות - מיישם כל חודשיים שלושה, לכיף, כך שפחות משנה לי.

5. מראה - נסיון עבר מלמד אותי כי ההבדל הוא מינורי בין מוצר כזה לאחר כשההכנה טובה, כן יש מאפיינים שונים שגורמים לפח להראות טוב יותר כתוצאה ממריחה של חומרים מסויימים, אבל לעין שלי, כמעט ואין הבדל.

כרגע על הרכב - שכבה בודדת של srp, מעליו שכבה של mpl למעט הגג ששם יש 2 שכבות, דיטיילר/drying aid שרקחתי מ- 50 מ"ל carpro reload ו150 מ"ל sonax bsd.

ייושם לפני חודשיים בערך, טיפה פחות.

נכון לעכשיו, לא צריך יותר מזה.

על הרכב הבא ללא ספק איישם opticoat ואקח צעד קטן אחורה מהתחביב, הזמן הולך ומתקצר לאחרונה.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

תודה על התשובה המפורטת, תמיד שמח ללמוד משהו חדש.

לי אישית יכולת חיבור לשכבות לא חשובה כ"כ משתי סיבות, אני עצלן, והרכב גם ככה צריך פוליש ואחריו כבר אין צורך בגלייז.

אני מבין שההגנה העיקרית שלך היא המנזרנה, האם עמידה מספיק גם מפני לשלשת?

ובנוגע לברק, המנזרנה עצמה משאירה ברק סביר?

פורסם

אפשר לקרוא לזה ברק מספק, במקרה שלא עושה לך את זה, ספריי ווקס כלשהו יעשה פלאים.

לגבי לשלשת, כבר אמרתי בעבר, ״הכל אותו חרא״.

כל האוטמים והווקסים למינהם שהתנסתי איתם, כשלו במשימה זו בדרך כזו או אחרת.

קשה להגיד איזה מוצר אכזב יותר, הכל שאלה של מתי הספקת לזהות את הנגע, כמה חם היה, ותוך כמה זמן הורדת אותו.

לשלשת זה האויב הכי גדול.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...