Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי מושב לרכב - איזה, מאיפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות כיסויי מושב לרכב, יש משהו מומלץ (סוג מסוים) או שכבר האוניברסליים מייד אין צ'יינה זה מה שהולך היום?

כמה בכלל עולה ערכה כזאת (לכל המושבים)?

פורסם

יש ערכות ב50ש"ח ויש ערכות ב1000ש"ח. איזו איכות אתה רוצה? להדר רוזן יש איכותיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לי היה של הדר רוזן מאוטו דיפו,אין מה להשוות ביניהם לבין הזולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קניתי כיסוים ב150 של אמריקן איגל, דווקא נחמדים וקלים להתקנה. תבדוק שהכיסוים מתאימים לך וכמובן הכל עניין של טעם, במקרה הזה נתתי לחברה שלי לבחור ויצא לא רע בכלל.

CAM00314.jpgCAM00315.jpg

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

מה זאת אומרת "פירוק" מושבים אחוריים, אתה מוריד את המשענות, מעלה את המושבים או מרים אותם או איך שאצלך עובד, משחיל את החוטים ושם את התופסנים.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

לא ניתן להתקין כיסויים ללא פירוק החלק האחורי. (ממש פשוט)

נסה כאן יש להם כיסויים איכותיים שמתאימים לכריות אוויר.

http://www.topcar-ltd.com/hebrew-----%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%94%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%94_%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%AA.html

גם באדר רוזן יש דברים איכותיים.

פורסם
בדוק שאין לך כריות אויר במושבים.

ואם יש? שייקח גופיות או כיסויים שמתאימים לרכבים עם כריות אוויר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בדוק שאין לך כריות אויר במושבים.

מחזק. במקרה של תאונה אם הפתחים של כריות האויר סגורים- הרכב עלול להתלקח. הרכב שלי בלי כיסויים והם עוד בצבע שמנת, אני שומר על הניקיון שלהם ולא מזמן עשיתי פרוייקט דיטיילינג פנימי לסיויק שלי (תוכל לראות בחתימה) לפני שרציתי למכור (למרות שבסוף החלטתי לא למכור, לפחות אני נהנה ממושבים במצב חדש :) ).

פורסם
לי היה של הדר רוזן מאוטו דיפו,אין מה להשוות ביניהם לבין הזולים.

קניתי של הדר רוזן כאלו ב 300 ש"ח ודיי התאכזבתי כי היו אופציות טובות יותר, מה שכן שהדר רוזן נראה טוב יותר

Opel Adam S 2017

פורסם

תנסה את TOP CAR בחולון או את אוטו אלגנס בפתח תקווה - בשביל פתרונות קצת יותר קאסטום ויותר מותאמים לרכב עד פתרונות ברמת יוקרה ופאר.

הייתי גם בודק עם אודיבה-ארט בנתניה עושים עבודות כאלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...