Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי מושב לרכב - איזה, מאיפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתרון הנוסף לשלם קצת יותר על בתי עסק מאלו שהמלצתי זה כמובן התאמה אישית של הריפודים לרכב עצמו וגם טיפול בנושא כריות האוויר כפי שציינו כאן קודם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז סביבות המחיר לכיסוי כל המושבים של הרכב נע באיזור ה500 ש"ח (לא לזבל זול כמובן)?

ראיתי שעל חלק מהכיסאות (על מושב הנהג לפחות, אולי גם של הנוסע) יש על הריפוד מן פתקית שכתוב עליה AIR BAG, זה אומר שיש כריות אוויר בכיסא ואני צריך כיסוי מיוחד?

פורסם

אצלי ברכב נסעתי שנה עם כיסויים של HR מדגם דיפנדר.

היה לי חם ברמה מטורפת עד שבקיץ הזה זה הגיע לשיאים חדשים אז העפתי אותם וחזרתי למקור.

מה הסיבה שאתה רוצה כיסויים?

אני אישית בגישה של ליהנות מהמושבים המקוריים של הרכב ולא לחיות בסרט הזה של לשמור אותם לקונה הבא.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ילדים..

אגב מאחר ומגיע לי 500 שקל הוצע לי להמיר אותם בכיסויים לרכב או בטיפול ראשון (כנראה עד 500 שקל), החסרון של הטיפול ראשון שזה כנראה לא במוסך שאני אבחר לטפל (אני מתכוון לטפל אצל רון ומשתדל להימנע מחאפרים שלא מבינים ברכב)

מה הייתם ממליצים?

• תוכן חדש...