Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

צריך יעוץ ברכישת רכב.

הדרישות הם לכך שהרבה יהיה חסכוני בצריכת הדלק, אמין קטן וחמוד.

התקציב הוא בין 10 ל15 אלף ש"ח.

עדיף אוטומט.

איזה רכבים עומדים לנו בדרישות?

עדיף שרכב יהיה זמין יותר בשוק הפרטי ולא הליסינג\השכרה?

תודה.

פורסם

אין גיר אמין כמו הידני,אבל הרציף של הספייס מוצלח דווקא.

כדי שיהיה יותר מבחר,הייתי מציע גם את הגטס,לא חסכונית,אתה מאוד קרוב בתקציב לדגמי 2006 עם מנוע 1.4,הם יותר חזקים מהדגמים לפני 2006 עם מנוע 1.35 ויותר חסכונים,חפש רמות איבזור GLS/GLI,הוא אולי לא הכי חסכוני אבל אמין.

שים לב שב2006 עדיין יהיו המנועים הישנים 1.35.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הדגם האוטומט אמין כמו הידני?

מאיזה שנים?

יש עוד מומלצים?

למיטב ידיעתי לגיר אין בעיות אמינות מיוחדות. כדאי בין השנים 2003-2006, רצוי כמה שיותר חדש.

פורסם

בסכום הזה עבר הליסינג לא כ"כ משנה (הרבה שנים עברו על הרכב מזמן הליסינג ו20% הורדה כבר לא מתבטאים בהורדה בפועל) מה שמשנה זה בעיקר מצב הרכב.

בכל מקרה חסכון בדלק ואמינות:

YRV, סריון

איכות חיים סבירה יותר אבל במחיר תחזוקה (דלק טיפולים וכו')פאביה, קליאו ושות'

פורסם

בתקציב שלך תחפש את הרכב שטופל בצורה הכי טובה עם היסטוריית טיפולים מלאה וטסט הכי ארוך.

כשבאים לרכוש רכב בתקציב נמוך לא שווה לחפש רכב עם כישורים ספציפיים אבל שעבר הזנחה ולא טופל כראוי (החסכון בדלק יקוזז בהוצאה במוסך).

הרכב הראשון שלי לא היה בדיוק מה שחיפשתי, אלא מיצובישי לנסר 93' אוטומטית דגם מפואר שרכשתי בסוף 2009 מאישה מבוגרת שהחזיקה את הרכב 11 שנה, טיפלה במוסך מורשה יבואן בלבד ולרכב היה רק 144000 ק"מ, הכל היה תקין ועובד כמו חדש, אפילו חלונות החשמל, המראות החשמליות המזגן וכל המכלולים בלי יוצא מן הכלל וגם חיצונית הרכב ניראה כמו חדש (בצבע בורדו מטאלי, חנה בחנייה מקורה :-D).

רכשתי את הרכב ב-7000 ש"ח (1000 ש"ח מעל המחירון) אבל קיבלתי אותו אחרי טיפול גדול+טיימינג במוסך מורשה מיצובישי, מצבר חדש ו-2 צמיגים חדשים+טסט לשנה.

הרכב שירת אותי כמעט שנתיים ו- 40000 ק"מ ומאוד הייתי מרוצה ממנו, בחיים לא עשה לי אף בעיה וכל בוקר היניע כמו נמר.

לפעמים אני מצטער שמכרתי אותו, רכב שעשה עבודה נהדרת ואני בטוח שזה שקנה אותו ממשיך ליהנות ממנו.

• תוכן חדש...