Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"מאובזרת" בארה"ב זה לא כמו "מאובזרת" בארץ (שזה לפעמים תוספת של חלון גג בהתקנה מקומית, קודנית ומערכת חיישני רברס שהוזמנו מסין)

ב-30K אתה מקבל בארה"ב את הגרסה החזקה (מנוע 2.5 עם 184 כ"ס) עם גיר אוטומטי וכל אבזור אפשרי - כולל דברים שאצל דלק מוטורס ניתן לקבל רק בסדרה 7 - כגון בקרת שיוט עם רדאר, סיוע בלימה, מערכת BLIS, מצלמת רברס, כמובן שכניסה והנעה ללא מפתח, מושבי עור, כיוון מושבים חשמלי, מושבים קדמיים מחוממים, מערכת ניווט עם מסך 7 אינץ', פנסי קסנון, ג'נטים 18 אינץ' וצמיגי ספורט בחתך נמוך וזהו נגמר לי הכוח לרשום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פה הסכום הזה לא בטוח מספיק כדי לקנות את דגם ה- "ליסינג" בלי כלום.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בכול העולם מתלהבים ממזדה 3 החדשה.

החברה עברה את שיא המכירות של כול הזמנים.

ההבדל שאת מנוע ה 1.5 אין לאמריקאים שמזדה מאוד גאים בו שהוא הרבה יותר חסכוני ויעיל ממנועים אחרים בקטגוריה.

אייל

פורסם (נערך)

אני תמיד מופתע מהפער בין המראה בתמונה למציאות, המאזדה 3 האצ'בק החדשה שראיתי אתמול ברחוב נראית פנטסטית לעומת התמונות,

אפילו הצבע האדום במציאות נראה עמוק ומרשים הרבה יותר לעומת האדום החיוור כמו בתמונה פה.

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם

האמת היא שהרכב באמת מצוין לטעמי. יצא לי לעשות סיבוב עליו (מנוע ה-2.0) והוא באמת מהנה ביותר בתור משפחתית קומפקטית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ואני תמיד מופתע מהפער בין המחירים.

פורסם (נערך)

בפחות מ- 30 אלף אפשר לקנות בארה"ב הונדה אקורד היברידית, פורד פוקוס ST

סובארו ברז, גולף GTI,

bmw x1 נמכר ב בפחות מ 32K

320I ב 33.4

והמרצדס הנעה קדמית ה CLA מיועדת להמכר ב 30,000$ !

תוסיף עוד 2000$ ותקבל את גרסת ההנעה הכפולה עם 208 כ"ס.

אני לא בטוח שמאזדה 3 מאובזרת, יותר טובה מהן.

כן, כן זו שבתמונה :

AR-301219936.jpg&MaxW=622&cci_ts=20130121102651

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם

צריך לומר כתבי הרכב האמריקאים. יש יותר מידי פאשלות תכנוניות בדגם הזה על מזבח העיצוב, פאשלות שגורמות לכך שהרוכשים פונים למתחרות.

פורסם
צריך לומר כתבי הרכב האמריקאים. יש יותר מידי פאשלות תכנוניות בדגם הזה על מזבח העיצוב, פאשלות שגורמות לכך שהרוכשים פונים למתחרות.

אממ, לא בטוח...ה-3 סדאן החדשה בעלת מקדם גרר מבין הטובים שיש בשוק.

מה "פשלה תכנונית"?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

המחיר ההתחלתי של מרצדס, BMW, אודי ופורשה בארה״ב לא אומר כלום. מזל שהוא כולל צמיגים.

חבר מהעבודה קנה CLA250 מאובזרת ויצא לו $44K.

emotion of motion

פורסם
מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין MSRP לבין INVICE PRICE ?

MSRP:$31,900

מחיר לצרכן manufacturer's suggested retail price

Invoice Price:$29,667

מחיר יצרן לסוכנות.

"Invoice price (sometimes referred to as "dealer cost") is the price that appears on the invoice that the manufacturer sends to the dealer when the dealer receives a car from the factory. "

11111

פורסם
מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין MSRP לבין INVICE PRICE ?

MSRP:$31,900

Invoice Price:$29,667

MSRP זה מחיר מומלץ לצרכן, אשר מפורסם ע"י היצרן.

INVOICE היא ההזמנה של היבואן/סוחר מהיצרן [בכל תחום לא רק ברכבים]. מכך שINVOICE PRICE זה המחיר שהרכב עולה לסוחר או לסוכנות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...