Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בחירה אמיצה, תתחדש! סע בזהירות כי לא סתם הרכב קיבל כוכב אחד עלוב במבחני ריסוק.

http://www.hnn.co.il/old_gallery3386.html

עריכה אחרונה על ידי erezfed

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
תתחדש ! כל אחד והסטיה שלו :-) :-)

לדעתי, אם תיסע ברכב בעיקר מחוץ לעיר והרגל שלך עדינה יחסית - אתה תופתע לטובה מצריכת הדלק.

דווקא מחוץ לעיר ה"אוניות" האלו לא צורכות כ"כ הרבה דלק כמו שחושבים.

איציק

נכון, במידה ולא תלחץ כ"כ תשייט ב 2000 סל"ד רגועים ב 100-110 קמ"ש בכיף ובנוחות.

הרכב נקנה בעפולה וננהג עד למעלות שבצפון (כשעה ועשר דקות נסיעה) וצריכת הדלק לא הייתה חריגה ממה שאני רגיל ביונדאי או בסובארו.

לעומת זאת המס' נסיעות המועט שכבר הספקתי לעשות בעיר הראו לי את המד דלק משתנה מהר מאוד :D

תתחדש ותהנה מהרכב.אתה מזכיר לי את עצמי שהתחלתי בפונטיאק סנברד מנוע 2000,משם לשברולט קפריס מנוע 5000 ישנה,לאחר מכן שברולט לומינה ששירתה אותי קרוב ל-9 שנים עם 350000 ק"מ שנת 97 (לדעתי הרכב הכי אמין וחסכוני יחסית בדלק)ומשם עד לפני שלושה חודשים רכשתי את ההמשך של הלומינה-שברולט אימפלה 2004 ,הדגם המפואר בעל מנוע 3800.

קח בחשבון שאם עלית על אמריקאית זו חתונה קתולית,לא תוכל לחזור אחורנית.

בעניין התחזוקה לפי דעתי ומנסיון הרכבים האלו חזקים ורמת הבלאי שלהם ממש נמוכה ואם תעשה טיפולים בזמן ותיסע רגוע ,הרכב ישמש אותך שנים רבות.

בהצלחה.

באמת מרגיש כמו חתונה, יהיה קשה לחזור אחורה מרכבים ברמה כזו :)

מעניין אותי לנהוג ברכב אמריקאי V6 כמו האימפאלה 3800 ולראות כמה כוח באמת יכול להזיז את הרכבים הכבדים האלו.

מבחינת בלאי חוץ מהדשבורד הכל במצב מצויין, הרכב אפילו עבר רק 170 ק"מ למרות שהוא שנת 2000 - דיי הפתיע לטובה.

מכיר את הרכב הזה היטב.

דברים שכדאי לבדוק, מערכת קירור ארוכה, מסובכת ונוטה לעשות בעיות.

אנשים מעדיפים למכור את הרכב הזה מאשר לטפל בבעיות שקשורות במערכת קירור שלו - ולכן אני ממליץ לך לעקוב אחרי נוזל הקירור באדיקות.

ה 2400 מנוע מיושן יחסית בעל 4 ציל' - נדיר מאד בנפח כזה. (אאודי A6 משנים מקבילות 2400 V6)

ולכן הצילנדרים מפלצתיים. דבר שמשפיע רבות התנהגות הרכב ואף על צריכת השמן.

כשאתה אומר את זה ככה באמת זה נשמע שהצילנדרים ענקיים, המערכת קירור עובדת מצויין !

תתחדש ותהנה מהרכב!

בחירה קצת שונה מהעדר, שזה כמובן לטובה :-D

כן בחירה שונה, ולדעתי הבחירה הנכונה פשוט שונה מכל הרכבים ה"פשוטים" שנסעתי בהם.

בחירה אמיצה, תתחדש! סע בזהירות כי לא סתם הרכב קיבל כוכב אחד עלוב במבחני ריסוק.

http://www.hnn.co.il/old_gallery3386.html

למזלי לא עשיתי עד היום תאונות , היונדאי I30 שיש לי נחשבת מבחינת בטיחות לאחת הבטוחות בקטגוריה בזכות 7 כריות אוויר ו5 כוכבי בטיחות

( מקור ) ובכל זאת באתר hnn הייתה לא מזמן כתבה עם תמונות של יונדאי כזו שפשוט השתפדה על גדר בטיחות שבמקרה הזה שום כוכב בטיחות לא עזר ליושבי הרכב..

בכל רכב במהירות של מעל 80 הסיכוי שתשרוד כבר שואף לרצפה.

__

*המנוע של החלון בצד הנהג היה גמור ולכן הוחלף במנוע של החלון האחורי והוזמן מנוע חדש מאיביי בעלות 81 ש"ח.

*הוחלפו כל נורות הפנים לתאורת לדים חסכונית.

ברכב יש כיסא חשמלי שמתכוון לגובה.

אורות אוטמטיים עם חיישן שבחשכה מדליק וביום מכבה.

תאורת רגליים שנדלקת עם כפתור.

מערכת "Follow me home" הניתנת לתכנות (מכבה אורות כ20 שניות אחרי היציאה מהרכב)

מחזיקי כוסות למושבים האחוריים.

וכרגע זה כל מה שעולה לי, מחר אני מחליף את המערכת המיושנת לדאבל דין, ואעלה תמונה של אחרי הרכבה ותמונה עם מדבקת קארספורום המפורסמת :)

בזמן הקרוב אעשה טיפול החלפת שמנים ונוזלי בלם.

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אז כמו שהבטחתי - תמונה עם מדבקת CARSFORUM.

ובנוסף התקנת דאבל דין (המערכת הקודמת לא פעלה בכלל)

הפלסטיקה מכוסה בנייר כסף מאחר והיא שבורה , אחפש אחת חדשה בפרוקייה או באיביי עם דוגמת "עץ" כמו כאן:

http://photo.netcarshow.com/Oldsmobile-Alero_GL_2002_photo_04.jpg

עד עכשיו צריכת הדלקת מראה על 1:10/11 מחוץ לעיר

וצריכה של 1:7 בתוך העיר.

מדובר על מדידה של מיכל בודד.

(הכל נמדד עם רגל קלה)

:)

IMG_20140706_123121.jpg

IMG_20140706_123125.jpg

IMG-20140705-WA0009.jpg

IMG-20140706-WA0016 (1).jpg

IMG-20140706-WA0020.jpg

פורסם

גם אני מאז ומתמיד רציתי אמריקאית (ועדיין רוצה, יום אחד זה יקרה :) ). לדעתי אם אמריקאית אז לפחות V6.

בכל אופן, לחבר מהצבא היתה אחת כזאת, ולחבר אחר היתה אימפלה שנת 2003. עד היום אני זוכר כמה המושבים נעימים.

יופי של בחירה, תתחדש!

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

תתחדש על המערכת, גם אני שמתי בזמנו 2DIN.

מה זה הנייר כסף הזה? המסגרת שבורה? ( אני זוכר שקניתי מסגרת קומפלט מאייבי כי שלי הייתה שבורה.)

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

כתבת שברולט (אולדסמוביל) והנה תפסת שתי ציפורים במכה אחת כי האלרו היא בעצם אולדסמוביל אלרו...

תתחדש!

אלרו.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם (נערך)

שברולט מעולם לא קנו את אולדסמוביל באופן ישיר.

אולדסמוביל נרכשו על ידי GM ב-1908.

חברת שברולט נוסדה יותר משנתיים לאחר מכן, רכשה מניות של GM עד להשתלטות עוינת עליה ומיזוג החברות.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

תתחדש! אם תוכל תשדרג מתישהו לאימפלה או מנוע V6 לפחות.

כבעלים של אימפלה זה פשוט פינוק והמנוע בכלל...

בעיר עושה 1:8, בפקקים ממש רציניים 1:7, ובבינעירוני זורם עושה 1:10 ולעיתים גם יותר.

מנוע 3400.

פורסם (נערך)

ברוך הבא לעולם האמריקאיות.

תיקון קטן, בחו"ל היא נקראת אולדסמוביל אלרו.

אחלה רכב, לא יצא לי ליסוע עליו הרבה.

רכב אידיאלי למי שמחפש נוחות אמריקאית ושוק חלש.

מנוע 2.4 DOHC חזק וטוב.

לא חייב מנוע V כדי להנות, הרכבים הללו שקטים ונוחים מאוד לנסיעה.

מנועי ה2L למיניהם סוחבים טוב בכל מצב.

תהנה ממנה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

תודה חברים ידוע לי שרק כאן היא נמכרת כשברולט אלרו ושבתכלס היא אולדסמובייל ומי שהתעמק קצת בכתוב אפילו רשמתי

"

בתור התחלה חשבתי ללכת על שברולט ישנה (אולדסמובייל), אמריקאית אמיתית בכל היבט."

כל הסמלים של הרכב, החל בפגוש הקידמי, הגה, ג'אנטים וכו הם של אולדסמובייל.

אכן המסגרת שבורה וכמו שכבר כתבתי אזמין מאיביי מסגרת חדשה דמויית עץ.

המנוע 3400 של האימפאלה לא כ"כ רחוק בצריכת הדלק מהמנוע שלי לפי הנתונים שאתה רושם, אשכול זאת בחיוב לאחר שאעבור תקופה נכבדה עם הרכב הנ"ל.

ניר לגבי השקטים בישיבה בתוך הרכב כשהוא מונע ואתה בעמידה זה מרגיש כמו בפלואנס חשמלית, שקט כ"כ ואת זה אני גיליתי כי נסעתי שבוע ללא מערכת שמע בכלל :)

אציין שהקרוז קונטרול שלה מאוד נוח ומגיב נהדר בשיוטים

:-D

פורסם

תתחדש!

נשמעת כמו אחת הרכישות הכי לא סטנדרטיות ששמעתי לאחרונה. תמסיך לספר רשמים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

באמת בחירה לא שגרתית...

אישית אני חושב שאם כבר הלכת על אמריקאית מתיישנת הייתה צריך לשקול את המאליבו. מבחינת רכב לדעתי אין מה להשוות בין ה-2 וצריכת הדלק שלהן די דומה.

לי אישית יש סלידה מהאלרו. יצא לי לנסוע ולנהוג קצת באחת כזאת ולא ממש התחברתי בלשון המעטה, אבל אם התחברת אליה ואהבת אותה אז שיהיה לך בכיף. מאחל לך ליהנות ממנה.

תתחדש וסע בדרכים טובות :-).

פורסם

אכן רכישה לא סטנדרטית ולא שגרתית - אבל באמת שאני מרוצה מהרכב כנראה הרבה יותר ממה שהייתי מרוצה מרכב קוראיני חדש אחר (לדוגמת היונדאי שלנו או הקיה ריו החדשה)

כמובן שזה בגלל שהרכב לטעמי ומאובזר בכל טוב החל מתאורות, תאי אחסון, מחזיקי כוסות אחוריים ועד לקרוז קונטרול וכו שלא מגיע בשום רכב חדש.

מושבים מאוד נוחים שניתן לכוון חשמלית כולל כיוונן של הגב התחתון - נוח מאוד.

מושבים אחוריים מרגישים כמו כורסא (חוץ מהמושב באמצע, מרגיש קשיח כמו קרש).

מנוע 2400 שלא צועק בכלל ובעליות גם מנעים את תא הנוסעים עם מזגן בלי הרגשה של איבוד כוח שאני חווה במשפחתית ממוצעת.

את המאליבו באופן אישי פחות אהבתי, אך אם היה מדובר בקנייה של רכב חדש הייתי שמח לקחת מאליבו בעלת מנוע גדול (או אימפאלה שמדהימה בהרבה!)

עריכה: חוץ מזה האלרו היא אולדסמובייל, מה יותר אמריקאי מזה :twisted:

פורסם

זו הלומינה המדוברת!

נשמרה בצורה מעוררת הערצה ונרכשה מבעלים שלימד אותי מהי חווית קנייה חיובית, אמיתית.

DSC_0454.jpgDSC_0457.jpgDSC_0462.jpgDSC_0464.jpg

ISRAEL ISREAL

• תוכן חדש...