Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שאתה קונה את הV6,אני ואתה הולכים לעשות סיבוב.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כן אני אוהב לראות את הרכב נקי , פסיכולוגית זה נותן תחושה שהוא נוסע טוב יותר ;)

ולא הצליל של ה2400 הוא לא כמו של ה V6, יותר כמו I30.

כיף לקרוא ! יופי של סיפור ותודה על השיתוף.

רכב אמריקאי היה מאז ילדותי ועד היום פנטזייה מוזרה אצלי, זו בעיני סטייה חסרת פשר,

לשבת באל קמינו לשפוך פנימה בנזין לשמוע דוגודוגודוגו ולהתנייד ב...רווחה ושלווה.

אני חייב להגיד שיש לי שריטה דומה , זה מזכיר לי את עצמי מאוד :D

תמשיך לחייך ולהנות,

תעדכן אותנו על הדגם הבא עם ה V6

ושבוע נהדר :)

כמובן שאני נהנה איתה , אני עוד אחזור לעדכן על הV6 :)

ברגע שאתה קונה את הV6,אני ואתה הולכים לעשות סיבוב.:wink:

ברגע שאמצא את הזמן ואקנה אותה (חודש +-) אתה תהיה הראשון שינהג איתה , ככה הפורום יקבל גם חוות דעת ממישהו שאינו בעל הרכב ;)

אגב החלטתי להעמיד את הרכב למכירה ברגע שאמצא אקזמפלר שאני מעוניין בו , מסתבר שכמעט שום חלק מכני (פרט לבולמים\חלונות\ופלסטיקה\פח אינו זהה לדגם הV6 ולכן אין לי טעם להחזיק אותו לחלקים.

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אין לך למה להחזיק אותו לחלקים.

אני לא רואה הגיון בלמכור אלרו ולקנות אלרו V6, השיפור לא משמעותי (למה צריך יותר מ150 כס ברכב רגוע?), חבל על הדלק.

גם אני אהבתי את הרכב הזה, הוא מרגיש אמריקאי אמיתי, הייתי רוצה אלרו 2.4 במקום הקוואליר שלי.

מצחיק אותי שאמרת שיש למנוע 2.4 שלך רעש של I30.

פורסם

אתה צודק אני גם הגעתי למסקנה שאין צורך להחזיק אותה לחלקים.

אני רואה הגיון לעבור ל V6 לא בגלל הכ"ס , קודם כל בגלל ההרגשה שזה הרבה יותר אמריקאי, דבר שני הסאונד של מנוע V6 , דבר שלישי עקומט המומנט הרבה יותר קורצת לי (רוב המומנט נכנס כבר בסל"ד נמוך יותר) וכאחד שנוסע רגוע ומעדיף פחות סל"ד ויותר כוח זה יותר מתאים לי.

צריכת דלק היא לא שיקול כרגע כבר ציינתי את זה.

וכן אין ל2400 איזה סאונד שמן ונעים, סך הכל נשמע מנוע רגיל וסטנדרטי, אשמח אפילו לצלם את הסל"ד בזמן האצה שתוכל להקשיב למנוע :)

אם תרצה אני בקרוב אעמיד אותה למכירה תהיה לך אחלה הזדמנות.

פורסם

אין לי אפשרות לערוך את ההודעה אז אני מעלה בהודעה נוספת, צילמתי 2 סרטונים רק שיש המון רעש רקע בגלל שהיה גשם בזמן הצילום אז נסו להתעלם מרעשי העודף.

רעש מנוע אלרו 2400 בעמידה:

https://www.youtube.com/watch?v=gszEMHQpOJw

רעש מנוע בהאצה (בעלייה תלולה לצורך העניין).

https://www.youtube.com/watch?v=5BCgKBnhEdA

פורסם

נסה ליסוע באלרו 2.2 - רעש קצת יותר מושך,וביצועים הרבה יותר טובים (מנוע מודרני יותר).

אגב אלרו 3400,היא נוסעת יפה-אבל במדד הביצועים בפויל היא נוסעת כמו קאןןאליר עם מנוע אקו-טק.

פורסם

Maxizem , נסעתי באלרו 2.2 הבצועים זהים לשלי רק שהמנוע שלה מעט חסכוני יותר.

3.4 נוסעת מאוד יפה והיתרון של V6 הוא שההרגשה של המנוע "חלקה יותר" בנוסף יש יותר כוח זמין בכל רגע נתון.

מצטרף טבלה של כ"ס - מומנט:

stockdyno.jpg

פורסם

פעם חשבנו לקנות לומינה 3.1,איך מה להגיד,מנוע אמריקאי V6 פשוט תענוג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נהגתי על מונטה קארלו שהיא בדיוק כמו הלומינה , מורגש הרבה יותר מומנט זמין בכל מצב! (ואני לא מדבר על העובדה שיש לה 6 מושבים 3 קדימה ו3 אחורה והיא מרכב קופה!).

אני מניח שזהו היתרון של V6 בסופו של דבר , המנוע עובד בצורה חלקה יותר ומייצר את רוב המומנט בסל"ד נמוך יותר.

פורסם

מבחינת אמינות מנועי ה2 ליטר יותר אמינים.

מנועים ה3.1\3.4\3.8 סובלים מבעיה מוכרת של אטם סעפת יניקה שכושל כל פעם מחדש ,ואז המיי קרור חודרים לשמן.

הפתרון להחליף לאטם משודרג שצריך להזמין מחו"ל

מדבר מנסיון עבודה עם המנועים האלה.

וכן אם להסב לגפ"מ הרכב ממש לא שוחט בדלק.

כמובן שהרבה יותר כיף שיש מנוע v6 בחרטום!

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

כמובן שהרבה יותר כיף שיש V6 בחרטום!

והאמת שאני חבר בקבוצה של Oldsmobile alero owners, ובדר"כ אלו שמתלוננים על הבעיות זה אלו עם ה V6 , בדר"כ מתלוננים על הנעה קשה וכו.

פורסם

הנעה קשה מנסיוני מגיעה בדרך כלל בגלל המשאבת דלק שהשסתום אל חזור שלה כושל.

קודניות שגורמת לאי מתן זרם ראשוני למשאבה ו/או אי מתן מספיק v למשאבה.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

ד"א, צריכת הדלק של הV6 היא בממוצע 1/8-9 , ובכביש בין עירוני 1/12-13 הטורים עמדו אז אני זוכר על 1800 ב100 קמ"ש.

אני יודע שמה2002 המערכת המקורית ידעה לקרוא צרובים, הוא מגיע עם סאנרוף ( אצלי הוא היה מקורי מהחברה , אבל חלקם הותקנו בארץ ) וחלקם מגיעים גם עם מושבי עור.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

Mike6 - קודם אקנה את הרכב ולאחר מכן אראה אם יש בעיות כלשהן בהנעה , בכל מקרה אזמין את השסתום אל חזור כדי שלא יהיה לי כשל לא צפוי.

CaR MaN - צריכת דלק מעולה למנוע כזה על רכב כבד כזה , אין לי צורך במערכת המקורית יש לי דאבל דין באלרו הנוכחית עם מצלמת רוורס בלוטוס וכו, ואני מעדיף מאוד את המושבים מבד ולא מעור כי בקיץ אתה נדבק למושב כמו חמין מהחום, ובחורף הם קפואים.

מבחינת הסל"ד זה מאוד דומה גם במנוע 2400 , 100 קמ"ש ב 1900 סל"ד

• תוכן חדש...