Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם, הרכב אכן מפנק ונוח למרות שיש לו עוד מס' תיקונים שצריך לעשות.

עד עכשיו מרוצה מהרכב מהפינוק ומהסחיבה של המנוע.

אכן הפנס ערפל לא מקורי מה גם שהוא לא עובד.

הנה עוד קצת תמונות:

IMAG0342.jpg

IMAG0337-72.jpg

IMAG0338-72.jpg

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה רבה לכולם, הרכב אכן מפנק ונוח למרות שיש לו עוד מס' תיקונים שצריך לעשות.

עד עכשיו מרוצה מהרכב מהפינוק ומהסחיבה של המנוע.

אכן הפנס ערפל לא מקורי מה גם שהוא לא עובד.

הנה עוד קצת תמונות:

שקלת לבצע חידוש לפנסים הקדמיים?

פורסם

לא שקלתי לבצע חידוש לפנסים כי אין מה לשקול כאן, הפנסים יחודשו!

ועדיין אין לי מושג לא הספקתי לגמוע איתה מיכל שלם :D

פורסם

אז בזאת החלפת תסובארו?

סתם, תתחדש ותהנה, נראה כמו אקזמפלר שמור למדיי, באמת כמו שאמרו לך בכל רכב הדבר החשוב ביותר הוא הרגל הימנית שלך, ובשיוט ב 85 קמש הרכב יצרוך לדעתי פחות דלק מהסובארו עקב השיוט בסלד נמוך.

שים לב שזה לא v8 ולמרות ההספק הגבוה ונפח המנוע הגבוהיחסית למשפחתית הרכב לא בנוי להאצות ושטויות , תהנה!

Miata ND2

פורסם

מעניין אותי לשמוע על עלויות האחזקה.

יכול להיות שבעוד חצי שנה אני אחזור לשוק לחפש משהו לקילומטרז' נמוך. רכב גדול וזול בסגנון הזה הוא בהחלט אופציה במקרה כזה.

פורסם

אכן אור, אני לא מחפש רכב להאצות והיא גם לא הכי מתה על האצות היא מרגישה כבדה מאוד, אבל ב90-100 קמ"ש פתאום מגיע המון המון כוח :D

הסגנון נהיגה מאוד רגועה, ועם ההרגשת נוחות ברכב אתה נוסע מאוד רגוע.

אני אעדכן עלויות אחזקה לאחר שתעבור תקופת זמן מכובדת.

פורסם

תתחדש ותהנה מהחיים! היום אנחנו כאן, מחר יתכן וכבר לא..!

מה כבר יכול להיות? תצרוכת דלק גבוהה? תקלות? אז מה? כל רכב בסופו של דבר יצטרך להיכנס למוסך.. והכי הרבה, תמכור!

ו.. כמוני כמוך.. השבוע הגשמתי חלום ילדות ורכשתי לומינה חלומית. לא דומה לשום דבר אחר שנהגתי בו.. אני מתלהב כמו ילד קטן.

אם אצליח לעמוד בהוצאות הדלק אחזיק אותו לעוד שנים רבות, ובמידה ולא, אהנה תקופה ואמכור.

סע בדרכים טובות!

ISRAEL ISREAL

פורסם
תתחדש ותהנה מהחיים! היום אנחנו כאן, מחר יתכן וכבר לא..!

מה כבר יכול להיות? תצרוכת דלק גבוהה? תקלות? אז מה? כל רכב בסופו של דבר יצטרך להיכנס למוסך.. והכי הרבה, תמכור!

ו.. כמוני כמוך.. השבוע הגשמתי חלום ילדות ורכשתי לומינה חלומית. לא דומה לשום דבר אחר שנהגתי בו.. אני מתלהב כמו ילד קטן.

אם אצליח לעמוד בהוצאות הדלק אחזיק אותו לעוד שנים רבות, ובמידה ולא, אהנה תקופה ואמכור.

סע בדרכים טובות!

תמונות יעזרו לנו...

פורסם

כמו שכתבתי, המון בעלי לומינות פשוט המליצו על הרכב בצורה כ"כ חיובית ותכלס מבין אותם.

לצערי כל הלומינות שראיתי ננהגו על ידי אנשים שחשבו שהם בסופר מיני וכל סיבוב קיבלו שריטה ומכה, זה התבטא בפנסים שלא יושבים במקום, עיקומי לכל אורך הצד וכו.

וכמו הבחור מעליי - רוצים תמונות!

פורסם

תתחדש ! כל אחד והסטיה שלו :-) :-)

לדעתי, אם תיסע ברכב בעיקר מחוץ לעיר והרגל שלך עדינה יחסית - אתה תופתע לטובה מצריכת הדלק.

דווקא מחוץ לעיר ה"אוניות" האלו לא צורכות כ"כ הרבה דלק כמו שחושבים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב.אתה מזכיר לי את עצמי שהתחלתי בפונטיאק סנברד מנוע 2000,משם לשברולט קפריס מנוע 5000 ישנה,לאחר מכן שברולט לומינה ששירתה אותי קרוב ל-9 שנים עם 350000 ק"מ שנת 97 (לדעתי הרכב הכי אמין וחסכוני יחסית בדלק)ומשם עד לפני שלושה חודשים רכשתי את ההמשך של הלומינה-שברולט אימפלה 2004 ,הדגם המפואר בעל מנוע 3800.

קח בחשבון שאם עלית על אמריקאית זו חתונה קתולית,לא תוכל לחזור אחורנית.

בעניין התחזוקה לפי דעתי ומנסיון הרכבים האלו חזקים ורמת הבלאי שלהם ממש נמוכה ואם תעשה טיפולים בזמן ותיסע רגוע ,הרכב ישמש אותך שנים רבות.

בהצלחה.

פורסם
כמו שכתבתי, המון בעלי לומינות פשוט המליצו על הרכב בצורה כ"כ חיובית ותכלס מבין אותם.

לצערי כל הלומינות שראיתי ננהגו על ידי אנשים שחשבו שהם בסופר מיני וכל סיבוב קיבלו שריטה ומכה, זה התבטא בפנסים שלא יושבים במקום, עיקומי לכל אורך הצד וכו.

וכמו הבחור מעליי - רוצים תמונות!

מסכים איתך לחלוטין!

פורסם

מכיר את הרכב הזה היטב.

דברים שכדאי לבדוק, מערכת קירור ארוכה, מסובכת ונוטה לעשות בעיות.

אנשים מעדיפים למכור את הרכב הזה מאשר לטפל בבעיות שקשורות במערכת קירור שלו - ולכן אני ממליץ לך לעקוב אחרי נוזל הקירור באדיקות.

ה 2400 מנוע מיושן יחסית בעל 4 ציל' - נדיר מאד בנפח כזה. (אאודי A6 משנים מקבילות 2400 V6)

ולכן הצילנדרים מפלצתיים. דבר שמשפיע רבות התנהגות הרכב ואף על צריכת השמן.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב!

בחירה קצת שונה מהעדר, שזה כמובן לטובה :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...