Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תשמע קודם כל הרכב נראה שמור בטירוף(!) הן מבפנים והן מבחוץ.

הפנים שלה יפייפה ואני מניח שגם הנוחות שלה ברמה גבוהה, כיף לראות רכבים כאלו ואני בטוח שאתה גם נהנה איתה מאוד.

היא גם כבדה בכ 130 קילו מהאלרו!

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"לחובבי אמירקאיות ולמזוכיסטים אחרים", אהבתי :lol:

תתחדש וסע בדרכים טובות

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אכן רכב כבד ומרגישים את זה היטב בבלימה.. מצד שני, יציב מאוד על הכביש ומגהץ את רוב המהמורות.

נוחות נסיעה מפנקת ושקטה וכמו שציינת קודם, אין צורך לעבור את ה-2000 סל"ד, גם כי יש מספיק כוח וגם כי לא רוצים שהנסיעה תסתיים!

אני מצפה לסיים מיכל מלא ולגלות מה התצרוכת, שלעת עתה לא נראית כחריגה במיוחד.

ISRAEL ISREAL

פורסם

omar זה גם החלק האהוב עליי "למזוכיסטים אחרים" :-D

נוחות אני יכול להבין אותך, דלק? ככל שהרכב יהיה אצלך יותר הוא יבזבז יותר!

בהתחלה תהיה מאוד עדין, ואז תפעיל את הקרוז קונטרול שיש לו צורך בכל עלייה קטנטנה להוריד הילוכים ולהאיץ מורגש מאוד ;)

אבל באמת שהנוחות שווה את זה!

פורסם

אני כבר לא יכול לערוך אבל אני חייב לשאול, LTZ זה לא 3800?

פורסם (נערך)
אני כבר לא יכול לערוך אבל אני חייב לשאול, LTZ זה לא 3800?

LTZ מציין את רמת האבזור. ההבדלים שאני מכיר מה-LS הם בקרת אקלים מפוצלת, ידית הילוכים וקונסולה בין המושבים וחישוקי "מגנזיום" ייחודיים..

קיימים שלושה נפחים ברמה הזו: 3800, 3400 ,3100. שלי עם מנוע 3100 , V6.

עריכה אחרונה על ידי Xcopy

ISRAEL ISREAL

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ את השרשור למטרת עדכון עלויות טיפולים והתרשמות כללית מהרכב:

כרגע הרכב עומד על 184K ק"מ

נמדדה צריכת דלק של 1\10-11 מחוץ לעיר, ו 1\7 בתוך העיר.

נוחות: הרכב נוח מאוד מלפנים ומאחור גם בנסיעות ארוכות חוץ מהמושב האמצעי מאחור שהוא לא נוח בכלל ומהר מאוד גורם לכאבי גב\ישבן , הרכב נסע כמה פעמיים מהצפון לת"א הלוך וחזור עם 3 נוסעים ונהג וכולם ציינו לטובה את נוחות המושבים והמרווח.

גם רעשי רוח נשמעים חלש מאוד בשיוט של 130 קמ"ש ותא הנוסעים שקט עם שיוט של 2400-2500 סל"ד ב130 קמ"ש.

נהיגה: הגה לא מתקשר ו"מנותק" מהדרך , אומנם הוא מתקשה בסיבובים אבל הוא לא מעביר פידבק "ספורטיבי" , יותר מתאים לאנשים רגועים שמעדיפים נוחות על הנאה , אציין לטובה שהוא מאוד חד ומגיב טוב בכל מצב.

אחיזה: הרכב אוחז מצויין ויציב מאוד גם במהירויות צפוניות , משרה בטחון בשיוט, מרגיש כבד מאוד ויציב על הכביש.

מנוע\ביצועים: הרכב מרגיש מעט כבד ביציאה מהמקום אבל תאוצות הביניים שלו מצויינות , רוב הכוח שלו מגיע במהירויות הגבוהות ואכן מכונה טובה לכבישים בין עירוניים.

אין הרגשה של חוסר כוח ואין אף פעם צורך "לקרוע" את המנוע כדי לקבל האצה טובה לעקיפה,עקיפות תמיד מתבצעות במהירות מכובדת מאוד

(כמובן כיאה למנוע 2400).

אציין לטובה את הגיר שמעביר הילוכים בצורה חלקה מאוד וכמעט לא מורגשת כלל בנסיעה מנהלתית, בשימוש בקרוז קונטרול אפשר ממש לראות את הסל"ד עולה ויורד ולא מרגישים את החלפת ההילוך.

נתונים יבשים: 10.6 ש' ל100

150 כ"ס ב 5000 סל"ד

21.5 קג"מ

טיפולים

בוצע לרכב טיפול שגרתי ב180K שכולל:

4 פלאגים

גלון שמן מנוע גרמני

2 בקבוקי שמן בלם

מסנן אוויר

מסנן שמן

מסנן דלק

החלקים נקנו באופן עצמאי במרכז החלפים בעלות כוללת של 360 ש"ח (והחלקים מקוריים לחלוטין, יש זולים יותר אבל "חליפיים").

בנוסף בוצעה החלפה יזומה של בלמים קדמיים מאחר והורגשו רעידות בבלימה, 2 צלחות + 2 רפידות מקוריות (כולל ברגים קפיצים והכל) עלו 450 ש"ח.

העבודה בוצעה עצמאית והרעידות נפתרו.

הוחלף פנס שמאלי אחורי מאחר והיה בו סדק - הוזמן מאיביי בעלות של 318 ש"ח כולל המשלוח.

לא היו שום תקלות והכל עובד נהדר.

הטסט האחרון עלה כ 1200 ש"ח.

כרגע אני שוקל בחיוב לקניות את גרסאת ה 3400' ולהשאיר את האלרו הזו בצד לחלקים , אני לא רואה לנכון למכור אותה כי המנוע והגיר שלה במצב מצויין , הפח שלה עבר פוליש + ווקס ונראה ממש כחדש ובישביל סכום של 10K לא שווה לי להפטר ממנה - אולי להוריש אותה הלאה באיזשהו שלב.

אני מאמין שבעוד חודשיים יהיה לי מספיק זמן ללכת ולראות מס' אלרו בגרסאת ה 3400 (V6) ומקווה שאעבור אליה בקרוב.

באופן כללי אני מאוד מרוצה מהרכב ואמליץ עליו למי שמעוניין באמריקאית.

בנוסף מצרף כמה תמונות שצולמו במהלך התקופה. (חדי העיין מבינכם יבחינו בספויילר שנוסף)

עד כאן להפעם עם האמריקאית הנוכחית ,

יערי

547227bf2e5bc.jpg

IMAG0463.jpg

IMAG0451.jpg

IMAG0462.jpg

IMAG0463.jpg

עריכה אחרונה על ידי yaari30

פורסם

לאחותי יש את השברולט השלישית ברציפות וכל השברולט שהיו לה (ויש לה עכשיו) גמעו לא מעט ק"מ (הקוואליר שלה שנת 96' נמכרה למכר למשפחה כבר היגיעה למשהו כמו 400000 ק"מ, המאליבו שלה נמכרה עקב מעבר לרכב 7 מקומות עם כמעט 200000 ק"מ, וכרגע האפלנדר מתקרבת לעבר ה 200000 ק"מ, מוסבת לגז) וראו את המוסך מטיפול לטיפול (וגם הטיפולים לא יקרים כל כך, הרכבים טופלו רק במורשה של UMI).

אני חושב שזה אומר המון על המותג הזה שלא זוכה לבמה כמו שאר מותגים תוצרת יפן/קוריאה.

פורסם

אני מסכים איתך עם הנסיון הדל שיש לי עם אמריקאיות עד כה היא מפגינה אמינות מוחלטת , היתרון הוא גם שאפשר להסב את רוב האמרקאיות לגז וכך לחסוך בדלק (ולפעמים גם לשפר ביצועים).

פורסם

אחלה סיכום.

אם תחליט למכור את האלרו שלך, ולעבור לV6, דבר איתי, יש סיכוי מאוד טוב שאני אקפוץ על ההזדמנות ;) כמובן אם תחליט למכור.

בכללי זה רכב שאני מאוד אוהב, ומאוד נהניתי לנסוע/לנהוג בו בזמנו, היה אותו לחבר.

פורסם

אני אעדכן אותך במידה ואחליט למכור אותו ;)

אגב עוד משהו שגיליתי לא מזמן, האלרו קצרה מהלומינה ב 30 ס"מ , אך בסיס הגלגלים קצר רק ב1 ס"מ!

פורסם

כיף לקרוא ! יופי של סיפור ותודה על השיתוף.

רכב אמריקאי היה מאז ילדותי ועד היום פנטזייה מוזרה אצלי, זו בעיני סטייה חסרת פשר,

לשבת באל קמינו לשפוך פנימה בנזין לשמוע דוגודוגודוגו ולהתנייד ב...רווחה ושלווה.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...