Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תגיד, מתי בדקת במשרד הרישוי את היד של הרכב?

ייתכן ובדקת זאת, לאחר הרכישה ובעצם אתה היד השניה?

אני שואל זאת, מפני ששמתי לב שאת כל הבדיקות עשית בדיעבד.

ד.א

אני ממליץ לך, להיות קצת פחות דרמטי.

תיאורים כגון: "תביעת ענק", "תיקונים בסדר גודל מבהיל"

לא מוסיפים מאומה, ואף גורעים מטענותיך.

עריכה אחרונה על ידי teyal
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת יצאה לאור באין ספור מקרים, ובכל מדיה אפשרית. ועדיין, היו אנשים כמוך שנפלו קרבן לאנשי מכירות ממולחים, שהם סה"כ רמאים עם עניבה. לכן, אל תנסה להציל את העולם. אם תרצה, אתה מוזמן לפנות לעיתונות עם הסיפור שלך. קח בחשבון שזה עלול לפגוע בך.

בקשר לתביעה, אתה חייב להגדיר לעצמך יעד. האם בסופו של דבר אתה רוצה את הרכב, או שאתה רוצה להחזיר אותו ולקבל את מחירו בחזרה?

אם אתה רוצה להשאיר, אני לא יודע מה אתה יכול לעשות.

אם אתה רוצה להחזיר, כפי שכבר צינתי, אתה יכול לדרוש ביטול עסקה בגין הטעייה.

לנסות ולהפוך לתקדים משפטי שקיבל מיליונים כפיצוי על עגמת נפש אני לא חושב שתקבל, אבל אתה מוזמן לנסות אם אתה רוצה. אני לא הייתי ממליץ על כך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

מי היה רשום כבעלים של הרכב כאשר בדקת במשרד הרישוי?

אם זה קרסו טרייד אין, והיה רשום ידיים קודמות 01, אתה תהיה יד 2.

קרסו טרייד אין זה סוחר מורשה, ובעלות של סוחר מורשה לא מוסיפה יד.

אבל מה? כאשר מעבירים בעלות על סוחר כזה, נוספת יד במחשב של משרד הרישוי בצירוף הערה "הפקדה לתו סוחר".

כאשר הסוחר מעביר את הבעלות לקונה הבא, אין הוספת יד עוד פעם.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מי היה רשום כבעלים של הרכב כאשר בדקת במשרד הרישוי?

אם זה קרסו טרייד אין, והיה רשום ידיים קודמות 01, אתה תהיה יד 2.

קרסו טרייד אין זה סוחר מורשה, ובעלות של סוחר מורשה לא מוסיפה יד.

אבל מה? כאשר מעבירים בעלות על סוחר כזה, נוספת יד במחשב של משרד הרישוי בצירוף הערה "הפקדה לתו סוחר".

כאשר הסוחר מעביר את הבעלות לקונה הבא, אין הוספת יד עוד פעם.

היה רשום בעלים קודמים 01 אבל בדקתי את זה עם עורך דין והוא אמר שצריך להיות כתוב 0 בעלים קודמים ולא 01 וגם פה קראתי את זה שאם כתוב לך ברשיון רכב 02 בעלים קודמים אז אתה בעצם יד 3 זה הכל.

פורסם

לא ענית על שאלתי - מי היה רשום כבעל הרכב כאשר בדקת במשרד הרישוי - זה כן משנה.

אם זה אדם פרטי, אתה יש שלישית (02 ברישיון),

אם זה קרסו טרייד אין, אתה תהיה יד שניה ( גם לאחר העברת הבעלות עליך יישאר רשום 01).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
האמת יצאה לאור באין ספור מקרים, ובכל מדיה אפשרית. ועדיין, היו אנשים כמוך שנפלו קרבן לאנשי מכירות ממולחים, שהם סה"כ רמאים עם עניבה. לכן, אל תנסה להציל את העולם. אם תרצה, אתה מוזמן לפנות לעיתונות עם הסיפור שלך. קח בחשבון שזה עלול לפגוע בך.

בקשר לתביעה, אתה חייב להגדיר לעצמך יעד. האם בסופו של דבר אתה רוצה את הרכב, או שאתה רוצה להחזיר אותו ולקבל את מחירו בחזרה?

אם אתה רוצה להשאיר, אני לא יודע מה אתה יכול לעשות.

אם אתה רוצה להחזיר, כפי שכבר צינתי, אתה יכול לדרוש ביטול עסקה בגין הטעייה.

לנסות ולהפוך לתקדים משפטי שקיבל מיליונים כפיצוי על עגמת נפש אני לא חושב שתקבל, אבל אתה מוזמן לנסות אם אתה רוצה. אני לא הייתי ממליץ על כך.

לא מנסה להוציא מיליונים .. פשוט הסוכן הנוכל הזה רימה אותי ועליתי עליו זה הכל מה קשה להבין פה.. אני רוצה שהוא ישלם על כך מחיר כמה שיותר כבד וחוץ מהעובדה שנגרמה לי עוגמת נפש והוא עבר על החוק בזה שהוא העביר את האוטו טסט כשהאוטו היה גמור למה אתה לא מתייחס לעובדה החשובה הזאת ? וגם למה הם היו מוכנים לשלם את התיקון כאשר הרכב יצא מהם ״תקין״? איפה הצדק פה? אנשים כאלה הורסים לנו את המדינה . וחבל.

פורסם
לא ענית על שאלתי - מי היה רשום כבעל הרכב כאשר בדקת במשרד הרישוי - זה כן משנה.

אם זה אדם פרטי, אתה יש שלישית (02 ברישיון),

אם זה קרסו טרייד אין, אתה תהיה יד שניה ( גם לאחר העברת הבעלות עליך יישאר רשום 01).

בדיוק ! רשום 01בעלים קודמים וכשאקבל את הרשיון רכב על שמי אז יהיה כתוב 02 זאת אומרת שאני יד שלישית , הם עושים את זה המון את הנוכלות הזאת קשה לגלות וצריך ליידע את הציבור לפני שהוא קונה רכב מנוכלים כאלה.

פורסם

בן אדם, קשה לי איתך - או שאתה לא קורא את מה שכתבתי, או שאתה לא מבין או לא רוצה להבין.

בפעם האחרונה - יש מצב ואתה טועה. אם הבעלים הרשום של הרכב במעמד הבדיקה שלך היה קרסו טרייד אין, כאשר תקבל רישיון הרכב על שמך, עדיין יהיה רשום בו ידיים קודמות 01.

אם שוב תקרא את ההודעה הקודמת שלי, תבין למה זה יכול לקרות.

אתה יודע מה - לפני שתגיש תביעה תוציא רישיון הרכב על שמך, כדי לא לעשות צחוק מעצמך.

פורסם

חברים, זה שרשום בעלים קודמים 01 זה תקין.

הרכב היה יד ראשונה 00 והעבירו בעלות לקרסו לכן הרכב הפך ל01,ברכב שפותח השרשור קנה את הרכב הוא נשאר 01 ז"א לא מתווספת עוד יד כי קרסו הם סוחרים.

ברכב שיש העברת בעלות בין סוחר רכב לבין אדם פרטי לא מתווספת עוד יד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
חברים, זה שרשום בעלים קודמים 01 זה תקין.

הרכב היה יד ראשונה 00 והעבירו בעלות לקרסו לכן הרכב הפך ל01,ברכב שפותח השרשור קנה את הרכב הוא נשאר 01 ז"א לא מתווספת עוד יד כי קרסו הם סוחרים.

ברכב שיש העברת בעלות בין סוחר רכב לבין אדם פרטי לא מתווספת עוד יד.

ברשיון רכב כתוב 01בעלים והרשיון רכב הוא על שם בחור בשם עופר

כשאני אקבל את הרשיון רכב עם השם שלי גיא אז יהיה כתוב 02 בעלים . שזה אומר שהרכב יד שלישית לפי מה שהבנתי מעורך דין וממה שקראתי פה .

פורסם
תגיד, מתי בדקת במשרד הרישוי את היד של הרכב?

ייתכן ובדקת זאת, לאחר הרכישה ובעצם אתה היד השניה?

אני שואל זאת, מפני ששמתי לב שאת כל הבדיקות עשית בדיעבד.

ד.א

אני ממליץ לך, להיות קצת פחות דרמטי.

תיאורים כגון: "תביעת ענק", "תיקונים בסדר גודל מבהיל"

לא מוסיפים מאומה, ואף גורעים מטענותיך.

את הבדיקה במשרד הרישוי עשיתי בשבוע שעבר ובטופס שהוצאתי היה כתוב 01 בעלים קודמים תחת השם עופר כהן

כשאקבל את הרשיון על שמי אז יהיה כתוב 02 בעלים קודמים שזה אומר שאני אהיה יד שלישית , והם חתומים על טופס גילוי נאות שהרכב הוא יד ראשונה שזה אומר שהיה צריך להיות כתוב ברשיון 00 בעלים קודמים.

פורסם

אני חושב שברגע שהשופט יבין שהייתה פה קומבינה רצינית ויראה מה האוטו עבר 5 ימים אחרי שנקנה ועבר טסט.ואת כל הטפסים השקריים שלהם שטוענים שהרכב תקין ואין תקלות אז אני בטוח ב100% שהוא ידרוש הסברים בעיקר מהמכון טסטים שהעביר רכב עם : נזילות שמן, בולמים גמורים, תושבות בולמים פגומים, מיסבים בגלגלים האחוריים גמורים, החלפת מכסה אגן שמן,החלפת מסנן שמן+ שמן מנוע. איך יכול להיות בעולם דבר כזה?? זה לא הגיוני! הם גם שילמו את התיקון בתקווה שאסתפק בזה ואסתום את הפה.

כמובן שכל המסמכים שמעידים על כך נמצאים אצלי ובמשטרה .וזה יהיה הזוי אם שופט יתעלם מכל זה.

פורסם
הם עושים את זה המון את הנוכלות הזאת קשה לגלות וצריך ליידע את הציבור לפני שהוא קונה רכב מנוכלים כאלה.

מה שווה "ליידע את הציבור" אם הציבור עצמו (אתה) לא טורח לקרוא את מה שכבר כתבו עליהם מזמן?

אני חושב שברגע שהשופט יבין שהייתה פה קומבינה רצינית ויראה מה האוטו עבר 5 ימים אחרי שנקנה ועבר טסט.ואת כל הטפסים השקריים שלהם שטוענים שהרכב תקין ואין תקלות אז אני בטוח ב100% שהוא ידרוש הסברים בעיקר מהמכון טסטים שהעביר רכב עם : נזילות שמן, בולמים גמורים, תושבות בולמים פגומים, מיסבים בגלגלים האחוריים גמורים, החלפת מכסה אגן שמן,החלפת מסנן שמן+ שמן מנוע. איך יכול להיות בעולם דבר כזה?? זה לא הגיוני! הם גם שילמו את התיקון בתקווה שאסתפק בזה ואסתום את הפה.

כמובן שכל המסמכים שמעידים על כך נמצאים אצלי ובמשטרה .וזה יהיה הזוי אם שופט יתעלם מכל זה.

אתה מערבב בין משפט פלילי לאזרחי.

על התלונה שלך במשטרה, בעיקרון תיפתח חקירה, יגבו עדויות ובמידה ויהיה משפט, אתה עשוי להיות עד במשפט.

זה כל חלקך במשפט ואתה לא יכול להיות תובע בו, זו המדינה שתובעת.

אתה יכול אח"כ או במקביל לתבוע אותם על הנזקים הכספיים שנגרמו לך, הסבירו לך כבר כמה פעמים מה הנזקים שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה שווה "ליידע את הציבור" אם הציבור עצמו (אתה) לא טורח לקרוא את מה שכבר כתבו עליהם מזמן?

אתה מערבב בין משפט פלילי לאזרחי.

על התלונה שלך במשטרה, בעיקרון תיפתח חקירה, יגבו עדויות ובמידה ויהיה משפט, אתה עשוי להיות עד במשפט.

זה כל חלקך במשפט ואתה לא יכול להיות תובע בו, זו המדינה שתובעת.

אתה יכול אח"כ או במקביל לתבוע אותם על הנזקים הכספיים שנגרמו לך, הסבירו לך כבר כמה פעמים מה הנזקים שלך.

בתביעה אדאג לציין את הכל, זה ברור לי. ואני מקווה שאחרי שהשופט יראה את כל מה שאני אציג בפניו הוא יפסוק לטובתי.

כמות חומר הראיות שיש בידי היא גדולה מאוד , ישנם גם עבירות פליליות וגם עבירות תעבורה כמו (החלפת בלמים וצמיגים )כשבפועל לא החליפו כלום.

יש לנו פה עוגמת נפש רצינית ומסירת מידע כוזב , קבלת דבר במרמה וזה כבר לא משנה פלילי לא פלילי ברגע ששופט רואה כמות כזאת של ״פשעים״ שחברה כל כך גדולה ביצעה נגד האזרח הקטן והפשוט, אז אני חושב שהאנושיות וההגינות שבו תבוא לידי ביטוי בזה שהוא יכנס בהם חזק ויפסוק על פיצוי כספי גבוה או לחלופין לביטול העסקה ופיצוי הלקוח בסכום של רכב חדש 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...