Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אני חושב שהאנושיות וההגינות שבו תבוא לידי ביטוי בזה שהוא יכנס בהם חזק ויפסוק על פיצוי כספי גבוה או לחלופין לביטול העסקה ופיצוי הלקוח בסכום של רכב חדש 2014

המחשבות שלך לא רלוונטיות ולא קשורות בכלום למציאות.

לא תקבל פיצוי כספי גבוהה, לא תקבל רכב 2014, תשכח מהשטויות האלה שאני לא יודע מי הכניס לך לראש, אני מקווה שלא עו"ד שרלטן.

המקסימום שתקבל זה או פיצוי כספי עפ"י התחשיב שהוסבר לך או ביטול עיסקה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב לא רשום כרגע על קראסו? אין על הרישיונות חותמת סחר?

נכון שזה מוזר?

טרייד אין רשמי של היבואן לא רושם את הרכב על שמו - מדוע???

זה לא מוסיף ידיים, הרכב רשמית נמכר ע"י המגרש.

אני לא מוצא הסבר או היגיון...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
, אז אני חושב שהאנושיות וההגינות שבו תבוא לידי ביטוי בזה שהוא יכנס בהם חזק ויפסוק על פיצוי כספי גבוה או לחלופין לביטול העסקה ופיצוי הלקוח בסכום של רכב חדש 2014

אחינו,

כדאי שתתעורר מהר מהחלום שאתה חי בו. זה מסוכן לישון ולנהוג בו זמנית.

בבית משפט אין עניין של אנושיות או הגינות - יש עניין של חוק או של נזק.

חוק - אם עוברים על החוק המדינה מפוצה לא האזרח.

נזק שנגרם לך - אתה רשמת שאיבדת 8 ימי עבודה כעצמאי. יואיל כבודו לגלות מה הכנסתו השנתית, ומכאן לגזור את הכנסתו היומית + הוצאות נוספות שנגרמו לך (מוניות וכד') - וזה מה שיפסוק בית במשפט במקסימום. רוב הסיכויים שגם אם הוא יפסוק לטובתך, הוא יפסוק על פחות מכך.

רכב חדש? 2014? אתה על ה VOD?

המלצתי לך - תסתפק בביטול העסקה והשבת על הכסף ששילמת.

זה שקרסו יצאו רמאים - לכולנו זה ברור. זה שזה לא פעם ראשונה - זה גם ברור.

שחרר ותתקדם הלאה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אחינו,

כדאי שתתעורר מהר מהחלום שאתה חי בו. זה מסוכן לישון ולנהוג בו זמנית.

בבית משפט אין עניין של אנושיות או הגינות - יש עניין של חוק או של נזק.

חוק - אם עוברים על החוק המדינה מפוצה לא האזרח.

נזק שנגרם לך - אתה רשמת שאיבדת 8 ימי עבודה כעצמאי. יואיל כבודו לגלות מה הכנסתו השנתית, ומכאן לגזור את הכנסתו היומית + הוצאות נוספות שנגרמו לך (מוניות וכד') - וזה מה שיפסוק בית במשפט במקסימום. רוב הסיכויים שגם אם הוא יפסוק לטובתך, הוא יפסוק על פחות מכך.

רכב חדש? 2014? אתה על ה VOD?

המלצתי לך - תסתפק בביטול העסקה והשבת על הכסף ששילמת.

זה שקרסו יצאו רמאים - לכולנו זה ברור. זה שזה לא פעם ראשונה - זה גם ברור.

שחרר ותתקדם הלאה.

בגלל זה המדינה שלנו נראת ככה לצערי ! הפשע כנראה משתלם פה מה אומר לך..

שימשיכו ככה ונראה לאן נגיע .. אני הייתי זורק אותם לכלא ! הם חצו את גבול האנושיות ומכרו לי אוטו שבקלות יכולתי לעשות איתו תאונה קטלנית שחלילה הייתה גורמת למוות ! אז סבבה שהשופט והמשטרה לא יעשו להם כלום וככה הם יתרבו כמו מחלה שמתפשטת והורסת כל דבר טוב ויתנו לגיטימציה לאחרים ללמוד ולהיות נוכלים ולרמות את אחים שלהם ! אין דבר יותר מסוכן מזה שאח שלך נושך אותך בצוואר אבל בסדר כנראה שזה מה שצריך להיות . כל הכבוד !!

פורסם
הרכב לא רשום כרגע על קראסו? אין על הרישיונות חותמת סחר?

נכון שזה מוזר?

טרייד אין רשמי של היבואן לא רושם את הרכב על שמו - מדוע???

זה לא מוסיף ידיים, הרכב רשמית נמכר ע"י המגרש.

אני לא מוצא הסבר או היגיון...

אין הגיון במדינה הזאת

פורסם

תשמע. אם אתה הולך לצאת למלחמה כזו, לא תצליח לעשות זאת לבד וגם לא על גבי הפורום. תערוך חיפושים על עורכי דין מומלצים, גש לפגישת ייעוץ ותראה מה הם אומרים. מי שיבטיח לך דברים - לא ממש בקיא בעבודתו. עו"ד טוב יסביר לך בדיוק מה אפשר לקבל ומה הסיכוי לכך. משם תחליט לבד.

לדעתי, אתה הולך להילחם בטחנות רוח. אתה בהחלט עושה את זה מסיבות נכונות, אבל זה לא תפקידך. תפקידך הסתיים כשהעברת את זה למשטרה. שים לב שבכל משפט כזה מדובר במדינת ישראל נגד מישהו, ולא אדם פרטי. אתה יכול לתבוע נזק כספי בלבד.

כל שנותר לעשות הוא לאחל לך בהצלחה במשפט. אנא עדכן אותנו בעוד שנה כשהסגה תסתיים. אני מקווה שתזכה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

מעניין היה לשמוע את תגובת נציג "קרסו" בפורום.

בינתיים, שמענו מצד אחד לעימות, שזהו לו הנושא הראשון והיחיד שפתח בפורום.

אגב- לפות"ש:

1. לפי סעיף 2א' לפקודות המטה הארצי, על איש משטרה לקבל מאזרח תלונה, גם אם הוא סבור שאין חשד לביצוע עבירה.

2. משפט פלילי (אם יערך, כפי שאתה מפנטז) לא יזכה אותך בפיצוי.

3. אם תגיש לשופט אזרחי בקשה לפיצוייך ברכב חדש, ככל הנראה לא תקבל מאום.

אני מבין שאתה כעוס.

אבל לפני שאתה פועל, כדאי שתתייעץ עם עו"ד, ולא סתם עם "חבר תותח". כי התותח הזה עלול לגרום נזק בעיקר לך.

אגב- סתם לשפוך עצבים פה בפורום, זה בסדר גמור. בשביל זה אנחנו פה :D. תשתדל רק להצמד לעובדות, לא להתלהם, ובקיצור- לא לגלוש להוצאת דיבה, כי אתה עלול למצוא את עצמך דווקא בעמדת הנתבע.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

משום מה נזכרתי בסיפור הזה, איך הוא התחיל ואיך הסתיים אחרי שנה ושלושה חודשים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196137

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שמע, לא מובן לי כל כך נושא הבעלות:

- לא מכיר שחברת טרייד אין מורשה לא מעבירה את הרכב על שמה (זה הרי גם אינטרס של מי שמכר להם את הרכב)

- מה כתוב בדיוק בהסכם? שהרכב "יד ראשונה" או שהרכב "יד 01"? ואתה הסקת שזה יד ראשונה?

- שקיבלת את הרכב, לא הסתכלת על הרשיון? למה היית צריך לברר במשרד התחבורה?

לא שאני מוריד מהאשמה של קרסו, אבל נראה שאתה צריך להתאפס קצת.

פורסם
בגלל זה המדינה שלנו נראת ככה לצערי ! הפשע כנראה משתלם פה מה אומר לך..

שימשיכו ככה ונראה לאן נגיע .. אני הייתי זורק אותם לכלא ! הם חצו את גבול האנושיות ומכרו לי אוטו שבקלות יכולתי לעשות איתו תאונה קטלנית שחלילה הייתה גורמת למוות ! אז סבבה שהשופט והמשטרה לא יעשו להם כלום וככה הם יתרבו כמו מחלה שמתפשטת והורסת כל דבר טוב ויתנו לגיטימציה לאחרים ללמוד ולהיות נוכלים ולרמות את אחים שלהם ! אין דבר יותר מסוכן מזה שאח שלך נושך אותך בצוואר אבל בסדר כנראה שזה מה שצריך להיות . כל הכבוד !!

רעי היקר,

לך תשתה כוס מים, וקח רגיעון. ברצינות. תרגיע.

אתה לא יכול לתקן את העולם, ו"צדק" זה כוכב. בתי המשפט פוסקים בהתאם לחוק ולא בהתאם לצדק.

הם לא חצו את גבול האנושיות - לחצות את גבול האנושיות זה מה שקורה באפריקה כששבטים מטורפים וצמאי דם נלחמים אחד בשני עם AK47.

לחצות את גבול האנושיות זה מה שעושות המיליציות בעיראק לתושבים, ואגב החציה של גבול האנושיות היא לא קו מוחלט. היא משתנה בהתאם לאוכלוסיה.

לנו נראה שמילת נשים זה לחצות את גבול האנושיות, ויש מקומות בהם מילת גברים זה לחצות את גבול האנושיות.

זה שהם רימו אותך כי היית תמים - גם עוד 1000 חברות ינצלו אותך כי אתה תמים. אנחנו בישראל ולא בארה"ב.

אתה מתעצבן כי רימו אותך אחים שלך? לי יש רק אח אחד והוא לא מרמה אותי. אם אחים שלך רימו אותך - אל תעשה עסקים עם המשפחה.

די כבר לסיסמאות - תחזור לקרקע המציאות.

כולנו מסכימים כאן שכנראה זיינו אותך קצת וזה לא בסדר, אבל תפסיק להיות כזה דרמטי.

שב בבית, עם אבא (לא עם אח!) או אמא - ותחשוב מה התוצאה הסופית הריאלית שאתה רוצה להשיג.

רמז - רכב חדש 2014 הוא לא תוצאה ריאלית. גם לא שקרסו יספרו לך מה יהיו המספרים בלוטו בשבוע הבא.

אחרי שתחליט מה התוצאה שאתה מבקש להשיג - מה אתה רוצה שיהיה בסוף - אתה יכול להתייעץ איתנו אם זה ריאלי או לא, ואתה יכול ללכת למנוול שמכר לך את האוטו ולנסות להשיג ממנו את התוצאה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש לי עורך דין , הוא מומחה בתחום התעבורה מחר אפגש איתו .

כמה פעמים חזרתי על מה שאמרתי ואני אחזור שוב.

ברשיון הרכב היה רשום את שם הבעלים עופר כהן , וברשיון רכב היה כתוב בעלים קודמים 01 זה אומר שאדון עופר כהן הוא יד שניה וכשאני אקבל את הרשיון רכב על שמי אז אהיה יד שלישית והם חתומים שהרכב יד ראשונה נכון שקרסו לא נחשבים כיד ורשום ברשיון סוחר, וזה לא תופס כיד על האוטו ולגבי שאר הדברים ... עד שבתי המשפט לא יתחילו לזרוק כאלה יצורים לכלא יהיה מסוכן לחיות פה! ושנאת החינם רק תגבר ! מבין את מה שאתה אומר .. וזה לא יאמן ! אבל אם ככה זה ימשיך תחשוב לבד מה יהיה פה ..

מאחל לכם בריאות והצלחה וכמובן שאעדכן בהתפתחויות .

ואני מקווה באמת שהשופט שיראה את זה יעשה עם זה מה שצריך לעשות וידפוק אותם כמו שהם דפקו אותי ועוד אלפים אחרים וממשיכים לעשות זאת מכיוון שהם יודעים שלא יעשו להם כלום .

פורסם

שמע, אני אנסה פעם אחרונה ואז אני מרים ידיים.

גנב נכנס אליך הביתה, שבר חלון וגנב 5000 ש"ח.

מדינת ישראל תתבע אותו פלילית, הוא יקבל מאסר בפועל.

במקביל, כתוצאה ממעשיו היו לך הפסדים ולכן אתה תתבע אותו אזרחית - עושים חשבון מה הפסדת, קודם כל 5000 ש"ח שגנב, חלון - בא נגיד 500 ש"ח, 3 ימי עבודה, בא נגיד 1000 ש"ח. סה"כ 6500 ש"ח.

על כמה אתה חושב שאתה יכול לתבוע אותו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרמתי ידיים.

אני רק שם את זה פה, והולך.

1928-Paris-Garnier_FINAL1.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
יש לי עורך דין , הוא מומחה בתחום התעבורה מחר אפגש איתו .

כמה פעמים חזרתי על מה שאמרתי ואני אחזור שוב.

ברשיון הרכב היה רשום את שם הבעלים עופר כהן , וברשיון רכב היה כתוב בעלים קודמים 01 זה אומר שאדון עופר כהן הוא יד שניה וכשאני אקבל את הרשיון רכב על שמי אז אהיה יד שלישית והם חתומים שהרכב יד ראשונה נכון שקרסו לא נחשבים כיד ורשום ברשיון סוחר, וזה לא תופס כיד על האוטו ולגבי שאר הדברים ... עד שבתי המשפט לא יתחילו לזרוק כאלה יצורים לכלא יהיה מסוכן לחיות פה! ושנאת החינם רק תגבר ! מבין את מה שאתה אומר .. וזה לא יאמן ! אבל אם ככה זה ימשיך תחשוב לבד מה יהיה פה ..

מאחל לכם בריאות והצלחה וכמובן שאעדכן בהתפתחויות .

ואני מקווה באמת שהשופט שיראה את זה יעשה עם זה מה שצריך לעשות וידפוק אותם כמו שהם דפקו אותי ועוד אלפים אחרים וממשיכים לעשות זאת מכיוון שהם יודעים שלא יעשו להם כלום .

אתה לא צריך עו"ד בתחום התעבורה.

מה שמסביר אולי מאיפה השטויות שהוא מזרים אליך לפי משקל.

אתה צריך עו"ד לתביעות נזיקין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...