Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להסביר לעומק?

עו"ד שמתמחה בתעבורה שימושי כשאתה מקבל דו"ח, כשתופסים אותך שיכור, כשעשית תאונה וכו'.

עו"ד שמתמחה בנזיקין שימושי כשנגרם לך נזק כספי כלשהו.

להעמיק עוד יותר?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פות"ש, אתה אכן חי קצת - טוב, לא קצת בכלל - בסרט. אתה לא תקבל פיצויים משמעותיים ובוודאי שלא סכום שעולה רכב חדש. אל תשכח שעם כל המרמה לכאורה של קרסו, עשית את כל הטעויות האפשריות. לא בדקת, את הרכב במכון, לא עשית נסיעת מבחן, פאק, אפילו לא ראית את האוטו.

יש סיכוי שלפני שאני חורצים פה גורלות של מי מהמעורבים, תעלה לפה תמונות של בדיקות הרכב (אחת שקרסו עשו ואחת שאתה עשית) צילום רשיון, קבלה על רכישת הרכב ואת טופס הגילוי הנאות.

דבר שני, get your facts straight, קבלת דבר במרמה זה קבלת שוחד, לא קשור לעניין, וגם אי החלפת צמיגים לא נכנס לקטגוריה של עבירות תעבורה.

לגבי בירור היד, למה לנחש? את הרעיון על שמך תקבל רק כשתצטרך להעביר את הרכב טסט, אם אתה אומר שהוא עבר טסט חמישה ימים לפני שקנית אותו, זה יקרה בדיוק בא

עוד שנה. ועד אז לא תוכל לדעת בוודאות בגלל כל הסיפור על תו הסוחר. גש למשרד הרישוי ותבקש להוציא רשיון חדש לרכב היא הנוכחי אבד. יוציאו לך רשיון עדכני עם השם שלך ומספר הידיים העדכני.

That being said, אולי באמת שווה (אם הסיפור אכן אמיתי) להעלות את העניין הזה לתודעה ואולי להביא את הנושא למשפט. יכול להיות שאנשים חסרי מצפון כמו אותו סוכן שכביכול מכר לפות"ש את הרכב ובוחנים שאמורים להיות אמונים על תקינות ובטיחות המכוניות שנעות על הכבישים, הם בין האחראים המרכזיים לתאונות "דוושה נתקעת", "ברקסים מתבשלים" וכו'. מי יודע מה היה קורה אם הבחור לא היה לוקח את הרכב לבדיקה ותיקון הליקויים ובמקום זה היה נוסע לטיול נהיגה אגרסיבי בכבישי הצפון.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
פות"ש, אתה אכן חי קצת - טוב, לא קצת בכלל - בסרט. אתה לא תקבל פיצויים משמעותיים ובוודאי שלא סכום שעולה רכב חדש. אל תשכח שעם כל המרמה לכאורה של קרסו, עשית את כל הטעויות האפשריות. לא בדקת, את הרכב במכון, לא עשית נסיעת מבחן, פאק, אפילו לא ראית את האוטו.

יש סיכוי שלפני שאני חורצים פה גורלות של מי מהמעורבים, תעלה לפה תמונות של בדיקות הרכב (אחת שקרסו עשו ואחת שאתה עשית) צילום רשיון, קבלה על רכישת הרכב ואת טופס הגילוי הנאות.

דבר שני, get your facts straight, קבלת דבר במרמה זה קבלת שוחד, לא קשור לעניין, וגם אי החלפת צמיגים לא נכנס לקטגוריה של עבירות תעבורה.

לגבי בירור היד, למה לנחש? את הרעיון על שמך תקבל רק כשתצטרך להעביר את הרכב טסט, אם אתה אומר שהוא עבר טסט חמישה ימים לפני שקנית אותו, זה יקרה בדיוק בא

עוד שנה. ועד אז לא תוכל לדעת בוודאות בגלל כל הסיפור על תו הסוחר. גש למשרד הרישוי ותבקש להוציא רשיון חדש לרכב היא הנוכחי אבד. יוציאו לך רשיון עדכני עם השם שלך ומספר הידיים העדכני.

That being said, אולי באמת שווה (אם הסיפור אכן אמיתי) להעלות את העניין הזה לתודעה ואולי להביא את הנושא למשפט. יכול להיות שאנשים חסרי מצפון כמו אותו סוכן שכביכול מכר לפות"ש את הרכב ובוחנים שאמורים להיות אמונים על תקינות ובטיחות המכוניות שנעות על הכבישים, הם בין האחראים המרכזיים לתאונות "דוושה נתקעת", "ברקסים מתבשלים" וכו'. מי יודע מה היה קורה אם הבחור לא היה לוקח את הרכב לבדיקה ותיקון הליקויים ובמקום זה היה נוסע לטיול נהיגה אגרסיבי בכבישי הצפון.

אתה כבר נשמע יותר הגיוני ומבין .. והסיפור נכון . נראה לך שאני ממציא משהו??

אזמין אותך למשפט שתשמע בעצמך . אני לא מצליח להבין איך דבר כזה יעבור בלי שהם ישלמו מחיר כבד רק על הנסיון למכור רכב במצב כזה בלי טיפת מצפון ואכזריות שלא ראיתי בשום מקום העיקר להרוויח כסף על חשבון חיים של אנשים אחרים שעבדו כל כך קשה וחסכו כל אגורה! אין צדק במדינה הזאת וגם לא נראה לי שיהיה בקרוב מה שכן הבנתי זה שהפשע משתלם וחוגג פה והדג מסריח מהראש !

פורסם

ואיך הגעת לזה שלא ראיתי את האוטו ..?לא זכור לי שאמרתי\כתבתי את זה בשום מקום.

ולגבי הבדיקה הסברתי כבר שהוא הראה לי לבדיקה שהרכב עבר ב מ.מ.מ. רק לאחר שלקחתי את האוטו אלי אז גילתי בין כל המסמכים את הבדיקה של קומפיוטסט שהסוכן דאג להסתיר וכשראיתי את התוצאות אז התחיל כל הסיפור.

לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא הייתי עולה על התרמית .. ואחרי שראיתי את כל התגובות של האנשים פה , אני מבין למה הם עושים קומבינות כאלה על אנשים תמימים ומערכת בתי המשפט לא עושה להם כלום ושום דבר וזה רק ילך ויהיה יותר גרוע! כל הכבוד למדינת ישראל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...