Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שמי גיא, ואני רכשתי בתאריך ה- 30/4/2014 רכב מסוג ניסאן קשקאי שנת 2010 מקרסו טרייד אין סניף ירושלים.

כאשר ניגשתי לסניף קרסו טרייד אין ירושלים נציג מכירות ניגש אלי והציע לי רכבים לקניה .

נציג המכירות נראה מאוד אמין ומשכנע והחלטתי שאני קונה את הרכב שהוא הציע לי, בידיעה ואמונה בנציג שהרכב תקין והכל בסדר.

כאשר ניגשנו לדלפק הקבלה בכדי לסגור את העסקה , הוא הראה לי טופס בדיקה שבוצעה במכון מ.מ.מ ולא כל כך הבנתי מה הטופס אומר.

אבל מכיוון שהוא רכש את אמוני קניתי את הרכב בטרייד אין כאשר נתתי להם את הרכב שלי פיאט פונטו שנת 2002 והוספתי עוד 86 אלף ₪

כשנסעתי עם האוטו הביתה והתייעצתי עם חבר שיש לו מוסך וביקשתי ממנו חוות דעת על מצב הרכב . הוא נסע ברכב ומיד הבחין ברעשים שבאו מהבולמים ומהתשובות של הבולמים ומיד אמר לי לגשת למוסך ולבדוק את הרעשים .

ניגשתי למוסך המרכזי של קרסו בראשון לציון ואז חשכו עיני, ברכב היו ליקויים חמורים במיוחד כמו: בולמים הרוסים לגמרי, תושבות בולמים לא תקינים , נזילות שמן מאגן השמן, צמיגים לא תקינים ומסוכנים לנסיעה,רעידות ורעשים, ומסבים לא תקינים .התיקון הגיע לסכום של15,000₪ והם(קרסו טרייד אין ירושלים ) שילמו את התיקון ברכב!

כשבדקתי את ההיסטוריה של הרכב במשרד התחבורה גיליתי שהרכב בכלל יד 2 ולא ראשונה כמו שהם חתומים בטופס גילוי נאות וכנראה שהיה בליסינג או משהו כזה.

פניתי לסניף ירושלים בו רכשתי את הרכב וביקשתי הסברים איך ישנם כל כך הרבה ליקויים ברכב כשהרכב עבר טסט כנראה ברשלנות 5 ימים קודם לכן. כמובן שהם התנערו מאחריות ואמרו שהרכב תקין והכל בסדר, וכששאלתי איך יכול להיות שהרכב תקין אם 5 ימים אחרי שנרכש הוא עבר תיקונים מסכני חיים במוסך וגם שילמתם את כל הסכום בתקווה שאסתפק בזה.

לא קיבלתי תשובה או התייחסות מהם עד היום. לאחר בדיקה מעמיקה של הנושא התגלה עוד טופס בדיקה של קומפיוטסט ושם כל הליקויים החמורים הופיעו ואת אותו הטופס הוא דאג להסתיר ! ובעצם יש לי 2 טפסי בדיקה של הרכב אחד אמיתי והשני מזוייף ! ועוד סדרה של שקרים מצידם שדאגתי לתעד במסמכים שקיבלתי מהם וצירפתי את הכל יחד.

הייתי רוצה לדעת מה הסיכוי לתבוע תביעה ענקית את קרסו טרייד אין וגם להגיש תלונה במשטרה על רשלנות מסכנת חיים.

אשמח לשמוע את חוות הדעת המקצועית שלכם ושל כל האנשים הטובים שישנם פה.

תודה רבה מראש.

גיא.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטופס גילוי הנאות שהם חתומים עליו, כתוב שהרכב יד ראשונה ולא כך הדבר?

לדעתי, זה קלף חזק, ובמצב כזה אתה יכול פשוט לדרוש ביטול עסקה [מהם או במשפט].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לתבוע "תביעה ענקית" את קרסו תמיד אפשר. לזכות? כנראה שהסיכוי שלך לא גבוה כיון שהרשלנות שלך במקרה הזה גדולה.

הוא הראה לי טופס בדיקה שבוצעה במכון מ.מ.מ ולא כל כך הבנתי מה הטופס אומר.

כשנסעתי עם האוטו הביתה והתייעצתי עם חבר שיש לו מוסך וביקשתי ממנו חוות דעת על מצב הרכב . הוא נסע ברכב ומיד הבחין ברעשים שבאו מהבולמים ומהתשובות של הבולמים ומיד אמר לי לגשת למוסך ולבדוק את הרעשים .

כשאני עושה רכישות יותר קטנות מאוטו אני דואג להבין מה אומרים המסמכים שמראים לי ולהתייעץ עם מכרים שמבינים בתחום (או עם אנשי הפורומים הרלוונטיים), אז לקנות רכב בסכום משמעותי ולא לעשות את זה, ועוד כשיש לך חבר מוסכניק? אישית זה נשמע לי הזוי.

התקווה שיחידה שלך היא שבטופס הגילוי הנאות רשומים פרטים שאינם נכונים, אחרת אין לך (לדעתי) קייס לתביעה.

פורסם

גם לדעתי בתביעת ענק לא תצליח לזכות, במיוחד לאור העובדה שקרסו טרייד תיקנו את הליקויים על חשבונם, ועלות התיקונים גבוהה מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לי נראים כמה דברים הזויים (גם אם הצדק אולי אולי איתך בכללי) :

א. מראים לך טופס בדיקה של הרכב ואינך מבין ממנו הרבה. לא שואלים ? לא מתייעצים ? (לפני הקנייה, עם החבר, לא אחרי !)

ב. לא בודקים את הרכב עצמאית ? (אין לסמוך גם על בדיקה של המגרש/טרייד אין. היא יכולה לצאת גם "חלקה" למרות שיש ליקויים בפועל).

טוב שלפחות שילמו לך את עלות התיקונים (גם זה לא מובן מאליו היום לצערי).

alfa 156 2.5.

פורסם

כפי שציינו קודמיי, יש מצדך רשלנות תורמת גבוהה. בנוסף, החברה נשאה בכל עלות התיקון, סכום שאינו קטן. מכאן, שהסיכוי לזכות בתביעה "ענקית" הוא נמוך מאוד: לא בחרת לבטל את העסקה אלא לבצע את התיקונים ואלה אכן תוקנו על חשבונם, ובסה"כ אתה היום מרוצה מהרכב.

מה שכן, יתכן שיש לך עילת תביעה בעניין מחיר רכישת הרכב: אם רכשת כיד ראשונה ושילמת סכום גבוה יותר מרכישה כיד שניה. הבעיה- ברוב המוחלט מחיר המכירה אינו מחיר המחירון אלא נמוך יותר, ומכאן שגם אם לא ציינו כי הרכב יד שניה יתכן כי רכשת אותו במחיר מתאים ליד שניה.

בסה"כ לא נראה לי כפרשה שאמורה להגיע לביהמ"ש, אבל כן כפרשה שאמורה להגיע לכל רוכשי הרכב: בכל רכישה של רכב משומש מכל חברה אין לסמוך על נציג המכירות, נחמד ככל שיהיה, ויש לבצע בדיקה עצמית במכון לפי בחירת הקונה. הסיכון: כמה מאות שקלים שלרוב יש התחייבות להחזירם וכן 60 דקות. הסיכון שנחסך שווה את הכסף ואת הזמן, במיוחד ברכבים יקרים כמו זה.

פורסם

רק רגע חברים יקרים, שימו לב שהתיקון בוצע 5 ימים לאחר שהרכב עבר טסט במכון רישוי.והם חתומים על טופס שהאוטו תקין לחלוטין.

ומה לגבי טופס בדיקה נוסף(אשר התגלו בו תקלות חמורות ומסכנות חיים) שהוסתר על ידי נציג המכירות והתגלה רק לאחר קנית הרכב?

ומה לגבי השקר שלהם שברכב הוחלפו בלמים וצמיגים ובעצם לא הוחלפו לא בלמים ולא צמיגים ?(יש לי את המסמך שמוכיח זאת)

כל העסקה הזאת מריחה לא טוב והרגע חזרתי ממשטרת ישראל אחרי שקיבלו והצדיקו את התלונה שלי ויש לי אישור בדבר הגשת תלונה במשטרה על קבלת דבר במרמה.

החבר שדיברתי עליו נמצא במרכז והעסקה בוצעה בירושלים אז ככה שבעייתי היה לקחת אליו את האוטו שלא לדבר עת להטריח אותו שיבוא איתי לירושלים .. לא נעים.

ולגבי השקר שהרכב היה יד 1 ובעצם בפועל הוא יד 2 ואני אהיה יד 3..

נראה לי שיש פה עניין לציבור .

תודה רבה על התגובות והעזרה שלכם אתם ממש עוזרים ומשמחים אותי (:

פורסם
גם לדעתי בתביעת ענק לא תצליח לזכות, במיוחד לאור העובדה שקרסו טרייד תיקנו את הליקויים על חשבונם, ועלות התיקונים גבוהה מאוד.

הם שילמו על התיקון בכדי לסתום לי את הפה .. לא חשבת על זה.

פורסם
בטופס גילוי הנאות שהם חתומים עליו, כתוב שהרכב יד ראשונה ולא כך הדבר?

לדעתי, זה קלף חזק, ובמצב כזה אתה יכול פשוט לדרוש ביטול עסקה [מהם או במשפט].

כן , בטופס גילו נאות הם חתומים שהאוטו יד 1

וכשניגשתי למשרד התחבורה להוציא היסטוריה של הרכב אז התגלה שהרכב יד 2

פורסם

דרוש ביטול עסקה בגין הטעייה [אין לי מושג מה המושג המשפטי והנכון]. אם לא יסכימו, אולי כדאי להיוועץ באיש מקצוע. תראה שאתה לא הולך שולל אחרי עו"ד להוט שמבטיח לך תביעות ענק. פשוט מצא מישהו שיעזור לך לבטל את העסקה ולקבל את כספך חזרה. אין צורך להילחם בטחנות רוח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא משנה בשביל מה התיקון.

אתה רוצה לתבוע אותם- התביעה צריכה להתבסס על נזק כספי שנגרם לך כתוצאה מהעסקה.

הנזק הכספי שנגרם לך, לאחר התיקון אשר בוצע על חשבונם, מסתכם בהפרש בין הידיים ומקוריות הרכב.

זאת אומרת, מה ההפרש במחיר בין רכב יד ראשונה פרטית לבין רכב יד שניה יוצא ליסינג/השכרה (או מה שהיה שם).

תוסיף לזה נפסד ימי עבודה שבזבזתה. - כל זה לא מביא אותך לתביעת ענק.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא משנה בשביל מה התיקון.

אתה רוצה לתבוע אותם- התביעה צריכה להתבסס על נזק כספי שנגרם לך כתוצאה מהעסקה.

הנזק הכספי שנגרם לך, לאחר התיקון אשר בוצע על חשבונם, מסתכם בהפרש בין הידיים ומקוריות הרכב.

זאת אומרת, מה ההפרש במחיר בין רכב יד ראשונה פרטית לבין רכב יד שניה יוצא ליסינג/השכרה (או מה שהיה שם).

תוסיף לזה נפסד ימי עבודה שבזבזתה. - כל זה לא מביא אותך לתביעת ענק.

אז אתה אומר שבעצם זה בסדר שהם מכרו לי את הרכב כשהם חתומים שהוא תקין ובעצם הוא לא היה תקין וכעבור 5 ימים הרכב עבר תיקון בסדר גודל מבהיל.

איך יכול להיות שזה בסדר ומקובל , למכור רכב שהם חתומים על טופס שהרכב תקין ומושלם ובעצם הוא ההפך הגמור...?

עוגמת הנפש שנגרמה לי היא בלתי נתפסת אני הפסדתי 8 ימי עבודה ואני עצמאי.

קשה לי לקבל את מה שאתה אומר למרות שאתה נשמע אחד שמבין מה הוא אומר ואני מודה לך על זה מקרב לב.

פורסם
דרוש ביטול עסקה בגין הטעייה [אין לי מושג מה המושג המשפטי והנכון]. אם לא יסכימו, אולי כדאי להיוועץ באיש מקצוע. תראה שאתה לא הולך שולל אחרי עו"ד להוט שמבטיח לך תביעות ענק. פשוט מצא מישהו שיעזור לך לבטל את העסקה ולקבל את כספך חזרה. אין צורך להילחם בטחנות רוח.

התייעצתי עם איש מקצוע תותח והוא אמר שאם הם חתומים על טופס גילוי נאות שהרכב הוא יד 1 ובעצם יש לי הוכחה ביד שהרכב יד2 יש פה הטעית צרכן\לקוח

ויש עילה לתביעה .במקביל הוגשה תלונה במשטרה על קבלת דבר במרמה וגם התקבלה ( אם אין ראיות לא מקבלים תלונה)אז נראה לי שיש משהו לא חוקי בכל הסיפור הזה .

אני מודה לך על ההתייחסות והייעוץ טוב לדעת שיש אנשים כמוך וכמו האחרים פה שאכפת להם והם עוזרים .

אני מכבד זאת מאוד!

פורסם

איפה ראית שרשמתי שקרסו היו בסדר ומה שהם מכרו ואיך שהם מכרו היה בסדר?

אל תכניס לי בבקשה מילים לפה.

אתה רוצה לתבוע, וזאת זכותך המלאה - אני רק מציע לך שהתביעה שלך תהיה מותאמת למצב ומחוברת לנזק הכלכלי שנגרם לך. וגם כדאי שהציפיות שלך מהתוצאה יהיו בהתאם, כדי שלא תהיה מאוכזב גם ממערכת המשפט.

לא הסברת מה אתה רוצה בסופו של דבר, ביטול עיסקה, פיצוי כספי?

אם זה פיצוי כספי, הדרישות שלך צריכות להיות מידתיות.

ואחרי שהרכב תוקן ע"י קרסו, כבר רשמתי לך מה הנזק החומרי שלא קיבלת עליו פיצוי.

גם 8 ימי עבודה זה נזק שצריך להופיע בתביעה.

פורסם
איפה ראית שרשמתי שקרסו היו בסדר ומה שהם מכרו ואיך שהם מכרו היה בסדר?

אל תכניס לי בבקשה מילים לפה.

אתה רוצה לתבוע, וזאת זכותך המלאה - אני רק מציע לך שהתביעה שלך תהיה מותאמת למצב ומחוברת לנזק הכלכלי שנגרם לך. וגם כדאי שהציפיות שלך מהתוצאה יהיו בהתאם, כדי שלא תהיה מאוכזב גם ממערכת המשפט.

לא הסברת מה אתה רוצה בסופו של דבר, ביטול עיסקה, פיצוי כספי?

אם זה פיצוי כספי, הדרישות שלך צריכות להיות מידתיות.

ואחרי שהרכב תוקן ע"י קרסו, כבר רשמתי לך מה הנזק החומרי שלא קיבלת עליו פיצוי.

גם 8 ימי עבודה זה נזק שצריך להופיע בתביעה.

אתה צודק, סליחה שאמרתי זאת. פשוט אני מתוסכל מהסיפור הזה ולא מבין איך הם מתנהגים בכזאת אכזריות ומוכרים רכבים עם תקלות חמורות ובמקרה שלי עליתי עליהם .. מה עם אלה שלא הבינו שעבדו עליהם ושילמו מכספם על תיקונים שלא היו צריכים להיות . הייתי רוצה שהצדק יצא לאור זה הכל .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...