Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר 6000 +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

בן 18, רוצה לקנות רכב, אבא רוצה לשלם על הרכב ככה שלא נעים לי לבקש ממנו כלכך הרבה ואני גם רוצה להחזיר לו את הכסף

כי ביטוח זה 5 ככה, הרישיון שלי גם עלה 4-5, אז אני חיפשתי אוטו עד 6000 ככה.

חיפשתי וחיפשתי ולא ממש אהבתי את הפיאט פונטו למרות שהמליצו עליה - גם בגלל העיצוב

ומצאתי את דייהו.הדגמים הספציפיים הם לאנוס ונובירה, נראים סבבה כמו מכונית רגילה, בדקתי ברשת צורכת בסביבות ה1 ל14 1 ל 13 משו כזה

שנתון 2000-01, יד שנייה שלישית

יש כאלה ידניים יש כאלה אוטומט, עם הרבה טסט לפחות חצי שנה ( מה שראיתי)

עכשיו אני לא יודע אם כדאי , כאילו אני רואה ולפי הביקורות ברשת זה סבבה, אבל אבא שלי...הוא לא ממש מכיר תחברה מעדיף סובארו מיטצובישי דברים מוכרים

אמרתי נתייעץ איתכם אתם מבינים אנשים מבוגרים שעברו דברים ושמכירים רכבים והכול.

- הדייהו שמצאתי הם מתחת לתקציב שלי בכלל, ב5 +- ואפילו ב4. וכמובן שאני יעשה להם בדיקה במוסך והכול לפני הקנייה

אז..מה אתם אומרים ? שווה דייהו ?

פורסם

תקנה משהו ידני וכמה שיותר שמור, סוג הרכב פחות משחק.

1:13-14 נשמע קצת אופטימי לדייהו, בטח באוטומט.

דייהו לאנוס נראית יותר טוב מפונטו? נו טוב :)

בכל מקרה עזוב אותך עיצוב, בתקציב כזה תקנה מה ששמור ולא צורך הרבה דלק.

פורסם
תקנה משהו ידני וכמה שיותר שמור, סוג הרכב פחות משחק.

1:13-14 נשמע קצת אופטימי לדייהו, בטח באוטומט.

דייהו לאנוס נראית יותר טוב מפונטו? נו טוב :)

בכל מקרה עזוב אותך עיצוב, בתקציב כזה תקנה מה ששמור ולא צורך הרבה דלק.

התכוונתי לידני חח האוטומט זה 11 ככה, ונובירה נראית יותר סבבה

נובירה יד שנייה 110000 ק"מ, ידני שנתון 2000 עם טסט עד 5/15 שווה?

פורסם
לא מכיר את הרכב אישית :)

לא מדובר על רכב מוצלח לזמנו, מצד שני במידה והוא אכן במצב טוב ועוד עם טסט ארוך שווה לבדוק.

ישלך המלצה אחרת ?

פורסם

סוזוקי בלנו , כריזמה של מיצובישי ,משנים 98-99 נכנסות לתקציב אבל לא אמורות לרוקן לך את החשבון על תקלות, לא בדיוק רכבים לצעירים אבל אמינות ולא שותות יותר מדי. הכי הרבה שתצתרך זה יישור קו בסיסי .

דווקא הייתי כן ממליץ על פונטו דור ראשון דגמי ה 75 , זריזות חסכוניות די אמינות ומאוד נוחות לנהג חדש.

אם לא נסה את הפיאסטות דגמי ה 16 V משנתון 97 ומעלה עם הפנסים "הבוכים" , אמינות וחסכוניות וזריזות .

הייתי יכול להמליץ גם על 205 שזה הרכב הכי קלאסי לצעירים (היה לי 6 שנים ונהנתי מכל רגע איתו) אבל הוא יותר מדי מיושן והבטיחות פשוט זוועה מצד שני מנוע מעולה האחזיה והתנהגות כביש מעולה . אבל זה באמת מוצא אחרון בגלל הבטיחות .

דיהו לא הייתי מתקרב בכלל לא אמין שתיין ונראה זוועה בכל דגם שרק יצא להם פשוט פח זבל על גלגלים ולא בטיחותי כלל ברמה של 205 אם לא פחות.

פורסם

moshenagar, לך על ידני. גם מבחינת מחיר הרכב וגם מבחינת מצב מכני ועלויות אחזקה יותר כדאי לך. לדעתי אתה יכול למצוא סיאט איביזה או פולו / פולו קלאסיק (גרסה שונה עם תא מטען) במצב מצוין שנת 2000-2001, אולי לא ב6 אלף אבל ב-8 אפשרי, עם טסט לשנה. הביטוח (חובה+צד ג') יעלה לך בסביבות 2500 בלבד, לא משתלם לך לעשות מקיף.

לפולו בטיחות ברמה גבוהה, זה רכב אמין וחסכוני.

תתרחק מדייהו, זה לא רעיון טוב.

si vis pacem, para bellum

פורסם

תודה לכולכם !!

אני אשתדל לענות לכולם :

הרבה מהרכבים שמצאתי הם אוטומט :/ אני מחפש באזור שלי לא מצאתי דייהטסו או פרייד

אני מחפש משהו משנה 99+, בגלל זה מצאתי את הדייהו ולא את הסוזוקי, כדי שיהיה לי הרבה זמן איתו בלי טסט כפול - אחרת הייתי קונה רכב משכן שלי ב3000 שנת 97..

אנלא אוהב את הפונטו, הוא קטן כזה ולא יודע לא אהבתי אותו הוא יהיה המוצא האחרון שלי :/

צד ג+חובה עולה 4500 וגם זה רק שאני מוסיף את אבא שלי כעיקרי והביטוח הוא לכל נהג, אם אני העיקרי הביטוח 5400 חח ככה זה כשאתה צעיר + חדש

• תוכן חדש...