Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי הסמלים לא מייצגים עבורם כלום.

אני דיי בטוח שאם תספר לאותו סיני שיוצא מהרכב את הסיפור של הסמל הוא יתלוש אותו באותו הרגע.

+1

זה על אותו משקל עם ישראלים (ולבנים בכללי) שעושים קעקועים או מדביקים מדבקות לרכב עם אותיות סיניות או יפניות (קוריאנית עוד לא ראיתי, כנראה זה פחות יפה), מבלי שיהיה להם מושג על המשמעות שלהם, סתם כי זה נראה אקזוטי ומגניב. אז בשביל הסינים, סמלים הגיעו מהמערב זה אקזוטי ומגניב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
גם הסמל הזה נראה לא כזה נורא אבל מצאתי אותו בחיפוש אחרי ארגון טרור בגוגל,

http://www.juancole.com/images/2011/12/mek.jpg

שכחתי לגמרי מהנשר עם צלב כרס כסמל נאצי וטוב שכך,

עבדתי מול מישהו באירופה שהיה לו קעקוע כזה,במבט לאחור זה מזעזע...

הסמל שהבאת שייך לארגון עם סיפורים מעניינים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יופי ניקו. גם אני מצאתי צלב כרס, אפילו יותר מרשים - אבל לא הצלחתי להדביק אותו להודעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
+1

זה על אותו משקל עם ישראלים (ולבנים בכללי) שעושים קעקועים או מדביקים מדבקות לרכב עם אותיות סיניות או יפניות (קוריאנית עוד לא ראיתי, כנראה זה פחות יפה), מבלי שיהיה להם מושג על המשמעות שלהם, סתם כי זה נראה אקזוטי ומגניב. אז בשביל הסינים, סמלים הגיעו מהמערב זה אקזוטי ומגניב.

ראיתי את הטמבל הזה באוניברסיטה, והוא הדוגמא האולטימטיבית לכך. למי שלא למד סינית: הסימניות הפוכות Up-side-down. וכמובן שאין לצירוף הסימניות הזה שום תרגום נורמאלי.

1kqwq9X.jpg

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בטח חשב שזה מדבקות טסט סיני [emoji41]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

חסרים כאלה עם מדבקות בסינית על האוטו? מילא על רכב יפני עוד אפשר להבין, למי של מבין כלום שתי השפות נראות זהות.

אבל יש את אלה ששמים את זה על מכוניות ארופאיות וזה נראה מפגר, כמו רכב משלוחים של אוכל סיני. בד"כ העיצוב הכללי של רכב כזה יכלול לדים, ספויילרים ומדבקות אחרות לא קשורות וזה גורם לך לחשוב על אוכל סיני גרוע במיוחד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עזוב מדבקות על הרכב, יש אנשים שמקעקעים על הגוף שלהם אותיות סיניות בלי לדעת מה כוונת המשורר בכלל.

זו פשוט חלק מהאופנה, כמו רוב הטרנדים זה דבילי לחלוטין ואין סיבה הגיונית שאדם יעשה את זה חוץ מללכת אחרי העדר.

לגבי הסמלים הנאצים על רכבים במזרח, זה ממש חורה לי, למרות שאני מאמין שבסופו של דבר הסיבה היא לא אנטישמית אלא חוסר מידע על מהות הסמל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תאמת חזרתי לא מזמן מסין, לא נתקלתי בזה, מזעזע.

אבל מה שכן לא היה לי מובן, ניכרת הערצה לא מוסברת לבן לאדן שכן ניתן למצוא חולצות עם הדפסים שלו, פסלונים שלו וכו', בכל מקום שהיינו ראינו את זה.

חוץ מזה שזה פשוט מעיד על בורות, כיון שהציר גרמניה יפן עשה שמות בסין במלחמת העולם השנייה.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...