Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טיול רגלי ביפו העתיקה+ מסעדה בסביבה.

מבחינת חוף אפשרי למה שהצעתי- החוף בהרצליה באיזור שקרוב יותר לארנה, גם די מואר, גם יש תנועת אנשים ועדיין יש מספיק פרטיות.

נשמע מעולה , ואני בטוח שיפו פתוחה בשישי בערב. אתה מתכוון לטיילת באיזור של המרינה ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
נשמע מעולה , ואני בטוח שיפו פתוחה בשישי בערב. אתה מתכוון לטיילת באיזור של המרינה ?

יפו העתיקה זה המקום שגורם לבחורות לפתוח רגליים ... לא יודע מה יש באווירה הקוסמית שם אולי העשן מחג' כחיל או הרוטב עגבניות של אבולעפיה אבל תמיד אני לוקח אותן לבית קפה ליד השעון או למסעדה/בר בפשפשים ואז טיול רגלי מול ים יפו ובסוף אתה יכול לעלות למעלה כזה לתצפית יותר טובה על הים ומשם הביזנס מתחיל ולפעמים אם הן שתו מיץ אומץ גם נגמר שם.

בהצלחה, אם אתה רוצה אותה לקטע רציני אל תזרים אותה אח"כ ירד לך ממנה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

כל הדייטים הראשונים שלי שהמוצלחים התחילו בגלידה בנמל או באבן גבירול

דייט שני בחוף ים אפשרי גם ביום שישי בשעות הצהריים המאוחרות שעדיין יש אור ונעים.

תמיר.

פורסם
אישית אני מוצא את אזור נמל קיסריה (גן לאומי קיסריה) גם מאוד יפה אבל רחוק אולי יחסית

http://www.caesarea.com/he/home/tourism/port/restaurants

(צר לי אני לא בטוח איך לרשום שם ללניק ולא רק את הלינק -.-)

יצא לי להיות שם. באמת מקום מדהים

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ממליץ בחום על נמל קיסריה. מקום מדהים שהבחורות לא נשארות אדישות. וגם יש פסל של חייזר עם הז*ן חשוף, בשביל לשבור את הקרח :lol:

• מצחיק 1

פורסם

מסעדה ובר , מיוחד בתל אביב - באזור מיוחד ובבנין מיוחד ולא רחוק ברגל ברוטשילד לטיול אחרי המסעדה, אבל לא זול.

Abushdid אבושדיד

נווה צדק על שלל המקומות ובתוספת של מרחק יריקה מרוטשילד ו/או התחנה ויפו

פורסם

מחזק את המלצתו של עידן לגבי נמל יפו, באמת מקום נחמד. רק זהירות לא להיסחף עם הרומנטיקה לשכונת עג'מי בחושך, שם זה כבר הרבה פחות נעים.

מקום מעולה נוסף הוא הפארק העירוני של כפר סבא, במיוחד בין 8 ל-11 (שעת הסגירה) כשאין כבר אף אחד ויש הרבה פינות חמד נסתרות לשבת בהן. הבעיה היחידה היא שדייטים כאלה בד"כ מסתיימים בבית שלי (במרחק הליכה משם) ואני לא ממש במצב רוח לשלישיה כרגע.

פורסם

חברים . תודה על העצות . כנראה שהספיק סטוצון. גם חינמי גם לא צריך לצאת מהבית . באמת שחשבתי שמצאתי מישהי רצינית ...

פורסם

חבר שלי אמר לי שאני אידיוט . בחורה שוכבת במיטה שלי מתחננת שאני אקח אותה לעולמות עליונים ואני חושב שאני רוצה אותה לקשר רציני ולא שם על טייס אוטומטי. יש מצב שאני באמת אידיוט ? שאני מעדיף לעצור באמצע , בגלל שאני חושב שאם אני עושה איתה סקס זה גם מוריד לי ממנה כי היא זולה וגם כי אני רוצה קשר רציני

• תוכן חדש...