Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קשה לומר אם אתה אידיוט או לא בלי לדעת איך היא נראית. בגדול עשית את המעשה הבוגר והנכון, אבל כמו בכביש - לפעמים עדיף להיות חכם ולא צודק, מה שאומר לנצל את ההזדמנות גם אם היא לא מיישרת קו עם התכניות והכוונות המקוריות שלך. במילים אחרות - pics or it didn't happen. :wink:

מה שכן - אני מבין מהדיווח שלך שהבחורות הישראליות מתחילות להיפתח קצת ולהודות בכך שגם הן אוהבות סקס ולפעמים זו כשלעצמה סיבה טובה מספיק להכיר ולצאת, בלי לתכנן לטווח ארוך או להעביר אותך "ראיון עבודה". אלו חדשות מעודדות לכולנו.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
בת כמה היא?

שנות ה-20 המאוחרות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לדעתי בחורות בשנות ה-20 המאוחרות (נושקות ל-30), הרבה יותר פתוחות מבחינה מינית מאשר בחורות בשנות העשרים המוקדמות.

לדעתי הסיבה לכך היא שפשוט הן כבר יותר מנוסות ורואות את זה כמשהו טבעי.

אני לא בטוח שהעניין שהיא חיפשה סקס בדייט הראשון מעיד על משהו בבחורה. לא יודע אם הייתי פוסל את זה ישר. לפעמים צריך לראות לאן זה מתפתח ואז להחליט.

יש את הבדיחה:

כשהיא בת 7 משכיבים אותה לישון ומספרים סיפור

כשהיא בת 17 מספרים לה סיפור כדי להכניס אותה למיטה

כשהיא בת 27 היא לא עושה סיפור

כשהיא בת 37 היא נכנסת למיטה ואח"כ עושה סיפור

כשהיא בת 47 היא עושה סיפור ונכנסת למיטה

אני לא עושה הכללה או משהו, וזאת רק דעה שנוצרה ממה שראיתי בחברה סביבי.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

שמע, זה לא שחור ולבן בכל הקשור לגיל, יש כאלו שהתחילו מוקדם או התחילו מאוחר ובלי קשר אתה לא יודע מה היה איתה בימים שלפני הדייט, יכול להיות שסתם רצה ז*** ולא מעניין אותה שום דבר.

לגבי אותו מצב, או שהיית עושה את המעשה הנכון ומביא בא, או שאתה עושה את המעשה החכם ולא מביא בה בטוענה של רצון לקשר, היית נשאר בלי כלום.

אתה חושב שהיא תרצה להשאר איתך בקשר?

פורסם
מחזק את המלצתו של עידן לגבי נמל יפו, באמת מקום נחמד. רק זהירות לא להיסחף עם הרומנטיקה לשכונת עג'מי בחושך, שם זה כבר הרבה פחות נעים.

דווקא כשאני הייתי בנמל יפו החוויה הייתה אפלולית עם הרבה ערבית ברקע. הבחורה לא ממש התלהבה... איפה המקומות הטובים בנמל?

פורסם

^

פעם אחרונה שבדקתי נקודת השיא הייתה בבית הקפה הפלצני שבשער המכס, בכניסה הצפונית למתחם.

שאר האזור נחמד לטיול באור יום, אבל אני לא בטוח עד כמה זה מעניין בשעות הערב.

פורסם
בחורה שוכבת במיטה שלי מתחננת שאני אקח אותה לעולמות עליונים

הסבר בבקשה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הסבר בבקשה

הבחורה מובילה אותי למיטה ומחכה לסקס.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני מתחבט . אני אנסח את זה ככה . מישהי שאתם רוצים לקשר רציני מנסה להשכיב אתכם בפעם הראשונה שנפגשתם . אתם זורמים ?

פורסם

~

ההתחבטות שלך לא ברורה. בהנחה ואתה נמשך אליה גם פיזית ולא רק מנטלית - למה לא בעצם, מה יש לך להפסיד?

כפי שאני רואה זאת, הסיטואציה יכולה להתפתח משם בכל מיני כיוונים (משהו חד-פעמי/יזיזות ארוכת טווח/מערכת יחסים רצינית) - כולם חיוביים. להרים אמברקס וללכת פשוט לא יקדם אותך לשום מקום.

פורסם

אני שייך לדור אחר ולכן לא מבין את הדילמה:

למה אתה נבהל מבחורה שמביעה בך עניין פיזי? האם זה פוסל אותה כפוטנציאל למערכת יחסים משמעותית?

בחורה המתקרבת לגיל 30 כבר התנסתה ודאי במערכות יחסים ויודעת מה היא רוצה. אם אתה לא בנוי ל"סטוץ", זה כבר עניין אחר.

פורסם

דווקא שמעתי על הרבה מקרים שבהם סקס בפגישה ראשונה לא הרס בכלל אלא דווקא הוביל לקשרים רציניים ואפילו חתונה.

פורסם
אני מתחבט . אני אנסח את זה ככה . מישהי שאתם רוצים לקשר רציני מנסה להשכיב אתכם בפעם הראשונה שנפגשתם . אתם זורמים ?

WELCOME 2014

אנחנו לא בשנות החמישים, אני עם DERISH, לא רואה מה יש לך להפסיד, את האופציות הוא כבר רשם.

אם היא הייתה בת 16 ואתה בן 18, אני יודע, יכול להבין שלך תדע מה עבר עליה בשנות הנעורים הקצרות,אבל רבאק, הבחורה נושקת ל30 לדברייך, היא רוצה ז%ן, תן לה אחד.

• תוכן חדש...